Inlägg

Inlägg som Xans har skrivit i forumet
Av Xans

Tengil_84---> Hej och hå!? Vad menar du nu?

Av Xans

A.N'doja--> Tackar för det

TinyTeeth--> Time will tell, jag hoppas att Atis nästa generation spöar skiten ur Nivida, jag vet varför jag tycker bättre om ATi men jag bara gör det xD

Av Xans

jag_ar_arthur---> påväg

Hoppas verkligen att Zalmans Resator 1 plus klarar att kyla det kortet med sin svaga pump, eller att det ens får på sin VGA kylarfläns på kortet eftersom det nu är större än X1800 kärnorna?!

Sedan tror jag nog inte att kortet kommer dra 450W, om dom gör det så tror jag inte det finns något annat vettigt sätt än att köra vattenkylning på den, annars måste man ha en jättplansmotor på därbak i chassit

Fast å andra sidan dom kanske fixar flyttande metall kylning xD. Fast det sannolikheten är liten eftersom dom som gör det har lagt projektet på is och kortet ska släppas i januari eller vad det var..... men hoppas kan man.

Av Xans

Jag har laddat upp med hela min lön för att köpa nytt graffe vattenkylningsystem och ett nytt nätagg.

Tror ni att detta nätagget: http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=311056&cks=PLC

Klarar X1900XTX?
Skulle gärna vilja ha ett tyst agg men som pallar trycket från det saftiga kortet!

Av Xans

Så trevligt så trevligt, det släpps precis då jag skall uppgradera min burk med nytt vattensystem och graffe, av princip köper jag bara ATI kort(fast Nividias är snäppet vassare just nu). Så detta kortet blir det(med 512 då, om inte det kostar över 6 laxar), man är lätt köpa XTX verisonen om den har ett bra pris.

Ser bra ut tycker jag, hoppas dom lanserar ett kort med 1Gb minne, det vore verkligen trevligt, enda problemet med det är väl värmeutvecklingen och kylningen....

Av Xans

Jag tycker Dell alltid ger en för lite kraft för pengarna, men för det mesta så fungerar deras system utan problem, tycker det verkar som om killarna hade en deadline som dom höll lite väl hårt i!

If you know what I mean

Av Xans
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SuperSumo!
Soft att den har radio!

iPod har Podcaster

Sedan måste jag säga att iPoden har en inte sjö utan ett hav med extra prylar, som slår ner Creatives lilla trevliga sak med ett fruktansvärt slag.

Jag gillar alla Apples produkter därav gillar jag iPoden mer än denna skapelse. Men självfallet är den ett bra val om man tittar mer på film än lyssnar på musik! Sedan måste jag säga det där med filmer på TVn, det finns många bra program som konverterar divx eller liknande format så iPoden kan ta dem. och Tada så får du keeeeng upplösning

Irlut---> iPoden har en HD inte USB minne xD!

God jul på er, om ni är riktigt snälla kanske ni får en av dessa Creative spelare?

Av Xans

Har ni läst den intressanta artikeln i Illustrerad vetenskap?

Där handlar det om samma sak som i Suns artikel men dom förklarar på ett bättre sätt tycker jag.
Angående flera kärnor och att det inte alltid gå snabbare för att programen inte är gjorda för att gå igenom dom olika kärnorna det tog dom även upp i artikeln. I optiska proccesorer så går infon igeon alla kärnor på samma gång(lika snabbt som ljuset alltså) och då blir det ingen vänte tid. Men i cell CPUs, en sådan som Play Station 3 har med Nio kärnor så finns det en huvudkärna som tar hand om allt, men så fort info ställs på kö för att tas om hand skickas det till en av de resterande kärnorna(oftast är det ljud och grafik som dom får ta hand om). På detta sättet så går det fortare och kärnonra måste inte vara lika snabba!

För er som inte sett bilden på PS3 cell CPu är den lika stor som ögat på en vuxen människa, alltså ganska mkt mindre än AMDs Dual core ;).

Sedan så stod det att det redan finns CPus med 96 kärnor och att forskare tror att om några år(2010) kunna bygga CPUs med flera 1000 kärnor. jag längtar redan. Fast mest vill jag ha en optisk CPU.

om ni inte tro mig läs illustrerad vetenskap

Det som kommer bli det enorma genombrottet inom teknologin är att man kan bygga Cpuerna i nanorör som är gjorda av kolmolekyler, är det inte coolt så säg?

"Här är min dator(lika stor som min hand), den är på 60Thz har runt 300TB DDR 5 Ram minne, graffet ska vi inte tala om ;P"

Av Xans

)ExecutoR(--> Det tackar jag för!

Av Xans

Ursäkta min okunnighet men det finns väll CPUs som har fyra hål runt sig för att fästa kylningen?
Min har det...jag blev förvånad av att det stod att folk blev förvånade av att det var 4 hål?!

Rätta mig gärna!

Av Xans

Jag håller med dig StasIsLovE, varöfr köra på Intel. Det kanske är så att Intel teknologin funkar bättre med OS X än Amd och OS X?!

My contact does´t know.......

Av Xans

PowerSupply-----> Jag hade fel på 2006 och 2007, men jag vill inte vara jävlig eller så. När jag skrev att alla mac fantaster var förkorssade trodde jag att du och alla andra förstod att det inte var bokstavligt talat

Sedan så måste jag påpeka att det jag säger nog stämmer till 90% säkerhet. Känner nämligen en som Jobbar på Apple.

Av Xans

turbonallen---> Ok Mac då

Jag undrar om någon vettig person vet om Intel CPUna dom ska använda har 64bit eller bara 32?

För det verkar ju konstigt om dom går från 64 till 32. Eller är jag bara du i huvudet?!

Btw har någon testat den bästa Dual G5 Apple säljer just nu? Den kör så jävla smooth alltså.

Mvh/ En som liggar Apple och allt dom gör(aha till poch Med Intel sammarbetet,:P)

Av Xans

Synd att Apple går från PowerPC CPU till Intels suxx0r CPU.

Alla som är insatta vet att Apple siktar mot att få alla sina datorer med Intel CPU i slutet av 2006. Och alla MAC fantaster(jag är då en av dem) är förkrossade eftersom det blir en nedgradering istället för en uppgradering, visst vi kan använde PC program i MAc OS "Tiger", men vataheck vi förlorar cirka 45% av prestandan PowerPc CPUn gav MAC. Vi får väl hoppas på att det funkar bra ändå!

Jag tror att Apple skulle tjäna mer på att ha både kvar sina PowerPC och ta in dom nya Intel CPUna, eftersom då blir deras utbud bredare och fler personer kan få den ultimata arbetsdatorn när det gäller grafik och liknande(hoppas alla vet vad MACs datorer är kända för?).

Freden90---> Varför gillar du inte MAC för? Är det för att det inte finns tillräckligt med Mjukvara i form av spel till MAc eller vad ;)?

Mvh/ En som gillar mac

Av Xans

Det är jätte knstigt det fun kar inte att få 1280 x 1024 i upplösning, fan Samurai eller nån hjälp mig!

Av Xans

Tack för det ska se om det funkar nu!

Av Xans

Jag har en LCD tft som klarar 1280 x 1024 som max, men jag kollade på en anna tråd där det stårr att man ska skriva in : BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024

I "shortcuten" så fixar det sig, men hur skriver man in det i den? Ska man bara döpa om den eller vad?

Av Xans

Hej och hå, här sitter jag på en amerikansk verison av liret, men jag har problem. Den högsta upplösningen jag kan ha är:1280 x 960

Min skärm klarar ju mer, och i andra lir går det fint. Kan någon 1337 h4x0or förklara eller hjälpa mig?