Inlägg

Inlägg som Glyph har skrivit i forumet
Av Glyph
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HMB
Nån som undervoltat sin processor här? Undrar bara hur lågt ni har kommit, själv kom jag ner i 1V vid 2GHz, sänkte loadtempen med cirka 10 grader Misstänker att grafikkortet gillade det

Min T8100 kan jag köra på 0.95V på alla frekvenser, sen kan jag inte sänka mer Inte provat mäta hur mycket temp/batteri etc man vinner på det. (Har en 1330, men borde inte ha någon betydelse i detta fallet.)

Av Glyph
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Toivo83
det är så att ja ändrade i bios att wifi knappen stänger av både bt & wifi,
men finns det nåt sätt att stänga av bt på annat sätt än den knappen?

tänkte ha den till bara wifi, sen annat sätt stänga av bt, så man kan välja ha antingen bara bt på eller bara wifi

Det borde väl ge liknande effekt att inaktivera enheten i Windows? Själv har jag ställt in min knapp på att styra båda två, sen har jag inaktiverat blåtand enheten i Windows. Detta gör då att jag kan slå på WLAN utan att slå på blåtand, men stänga av de med samma knapp, beroende på vad jag använder.

Av Glyph
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CompassioN
XPS 1330 RED, om den fortfarande är till salu. Snygg som stryk om du frågar mig och riktigt prisvärd

Då måste du köpa deras Product Red kampanj som skänker en del av priset till välgörenhet. Runt en tusenlapp dyrare än motsvarande konfiguration med an annan färg.

Av Glyph

Packade precis upp. Antar jag också fått en lättare släng av CPU-Whinet. Men det hörs bara om det är helt tyst i rummet, är inget som stör annars.

Kan även upplysa om att det är ett fullstort tangetbord, var någon som sa att bland anant enter-knappen var i minityr (antagligen i en annan tråd...).

Någon som vet vad tygbiten är till för som man fick med datorn? Den som låg i CD-fodralet. Trodde den var till för att skydda skärmen när man vek ihop den, men den sticker ju ut 4-5 cm på varje sida om datorn.

Läste någonstans att man slog av/på WLAN med hjälp av touch-panelen. Men jag fick i alla fall en knapp på sidan.

Av Glyph

Får min imorgon. Ganska snabb leverans med tanke på jag beställde den 2:a, så 7 arbetsdagar. Dock tog jag den svarta då jag inte gillade den ljusblåa som syntes på alla bilder. Ville egentligen ha en mörkblå, men såg inte ut att vara så mycket till "midnight" på bilderna...

Känner mig precis som ett barn på julafton. Bra tajmat med tanke på att jag fyller år just imorgon också

Av Glyph

Valmöjligheterna via telefon är ofta bättre också. Då det inte går att kombinera saker hur som helst på deras hemsida.

Dock skulle jag tro att rabatterna man kan få till via telefon är ungefär samma som går att få om man använder rabattkoderna som cirkulerar.

Av Glyph
Citat:

Ursprungligen inskrivet av vattenspridarn
Hur snabbt gick det från Fas 3 till 4 ?

Min hoppade från fas 1 till fas 4 på en eller två dagar.

Av Glyph

Kan ju berätta att min har hoppat till Fas 4 nu iaf. Även fast det fortfarande står att den beräknas till 4:e April. Fast de brukar kanske ha goda marginaler?

Av Glyph
Av Glyph

Kollade tillbaka lite i tråden och du skrev ju själv också att de tagit bort den

http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?threadid=6861...

Av Glyph
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nienithaur
Kan det endast ha gällt 1530? Såg inte det alternativet på någon av m1330 datorerna?

Röd fanns även på 1330 fram tills Penryn kom +/- ett par dagar, men inte mera. Vet inte hur 1530 var då jag inte tittat så mycket på den.

Av Glyph
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Toivo83
Dock va det för 1 månad sen jag ringde och fråga, dom kanske har ändrat sina rutiner för sånt? [/B]

Fram till Penryn uppgradering gick det att beställa röd direkt via hemsidan. Sen försvann den möjligheten...

Av Glyph
Av Glyph

Beställde en svart i söndags. Tog den för 9990:- och enda jag valde till var LED-skärmen. Beräknas komma den 4:e april :S

De kanske hade något färdigt liggandes med din konfiguration nienithaur

Av Glyph
Citat:

Ursprungligen inskrivet av onaka_the_kaka
Ja det här är ju helt sjukt billigt. Detta för 8922:-

Funderar också på att slå till med i stort sett samma grejer. Suttit och väntat på Penryn ett par veckor nu, gäller väl att passa på nu när man får massa rabatter och extra minne också.

Lite tveksam till det här med Olycksfallsförsökring och extra garanti dock. Har man inte alltid 3 års garanti på fabriksfel? Vad skulle då den andra garantin täcka? Känns mest som de försöker lura en på pengar.

Av Glyph

Det kommer att bli nya rabatter. Just nu har de extra minne/hårddisk. Är väl inte helt omöjligt att det blir 10% rabatt någon gång i framtiden, då rabatterna brukar avlösa varandra. Ibland är det 1000kr billigare, ibland 10% ibland extra minne osv. Har du ingen brådska så är det bara att invänta rätt tillfälle.

Av Glyph

Har en E6600 och enligt Asus PC Probe har jag 44 grader idle, i BIOS står det runt 50. Hade också en hel del krångel med att få på kylflänsen. PC Probe visar dock bara på 1.11 VCore, är inte det lite lite?

Kör med stockkylning, ej överklockad. Med ASUS P5B i chassi med 120mm och 80mm fläkt.

Moderkortet är för övrigt 38 grader.

Av Glyph

Kör du Windows XP, testa då stänga av "Automatiskt omstart vid fel" under Kontrolpanelen>System>Avancerat>Start5 och återställning och se om du får något felmeddelande.

Av Glyph

Asus P5B vs P5LD2

Hej!

Ska införskaffa en Core 2 Duo E6600 i dagarna. Funderar dock på vilket som är bäst av ett Asus P5LD2 eller ett P5B, vad jag har förstått så är P5B nyare och har lite fler funktioner, men är där någon större prestanda skillnad? Det skiljer drygt 500-600 kr i pris och jag undrar om denna skillnad verkligen är motiverad. Kommer inte att överklocka något så är inte så intresserad av det.

Har sökt på forumet och hittat en hel del om P5B där det sägs att det är bra, men hittar inget om P5LD2 till Core 2 Duo eller något om skillnaden mellan de två kortne. Undrar om jag kunde få lite tips och råd om vilket som är bäst och mest prisvärt.

Av Glyph
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MOrKiz
ECC RAM klockar inte så bra... skulle nog vara den anledningen

Kan man inte avaktivera det och slå rekord då?