Inlägg

Inlägg som TateM har skrivit i forumet
Av TateM

Är detta några steg i riktningen att Switch även skall ersätta nuvarande 3DS-gen?

Av TateM
Skrivet av Wiruz:

Ett företag som tar ansvar låter det som! Värre när det kommer till Battlefield serien!

Ansvar? Dice åtgärdar ju iaf netcoden. Här händer det ju inte ett skit.

Av TateM
Skrivet av anon159643:

Stockholmare? Här på landet får man en Herrgård för samma pris som denna ssd.

What, 5 mil låter dyrt

Skickades från m.sweclockers.com

Av TateM

@Adrenochrome: Men The Division var sjukt kul fram tills dess

Av TateM

@Yatagarasu: Det är troligen Joy-Consen, läst att folk som provat dom på andra enheter har samma problem oavsett basstation. Blir ingen retur förrän de löser sparfilerna...

*Edit: Jag lät polaren prova på sin basenhet med, samma fel som jag har här hemma.

Av TateM

Jag hade nog maximal otur, den vänstra Joy-Connen som kom med var dålig, den andra jag fick två veckor senare är också dålig. Så blir ytterligare en retur. Då buggar båda två med en meter framför konsolen, tappar kontakten och disconnectar....

Av TateM

Blir intressant att se hur de löser det. I dagsläget får man inte mer än 2mbit ifrån Sony vid nedladdning av spel & patchar!

Någon som testat Onlive btw? Är väl i princip redan en sådan tjänst. Men den slog väl kanske inte som förväntat?

Av TateM

Tackar!

Av TateM

Räcker mitt val av PSU 750W att driva 2 st
http://www.inet.se/produkt/5409469/gigabyte-geforce-gtx-670-2...
?

Av TateM

Haha, ska jag få in BF4 med alla expansioner samt D3X & några spel till äter det HD rätt fort. Kanske klarar mig med en 256gb, men min 120 nu räcker inte nånstans.

Av TateM

Köpråd.

Hej! Tänkte att det är dags att uppdatera min dumburk. Kör i dagsläget en i7 920 standardclock, 6gb ram 1333mhz samt ett Gigabyte 670 OC. Det jag har tänkt mig är detta paket:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3759482/2013-08-22

Jag har redan ett 670 så tänkte att jag köper ett likadant kort & kör sli. Spelar främst D3 BF3 samt kommanade BF4. Vill få ut relativt bra fps utan för stora dippar. Vad tror ni? Är de extra 8gb ramen ondödigt? Är det något annat jag inte tänkt på som inte är bra/finns bättre? Har eg. inte tänkt överklocka så medföljande fläkt borde väl duga?

Tacksam för respons!

Av TateM

Det 2a kortet var inte plomberat över huvud taget så det var ju begagnad skit.

Av TateM

Det var fel på grafikkortet. Provat det i polarns burk nu och han får artefakter och kommer inte ens in i W7 innan burken bootar.

Av TateM

ASUS 580GTX DirectCU II 1,5GB OC - underliga problem

Setup:
Tagan 850W
GA-X58-UD3R Rev. 1.0 Bios: F11
i7 920 2,67ghz
Corsair 9 1333mgz 3x2gb (1.64v)
OCZ Vertex 2 120gb SSD
ASUS 580GTX DirectCU II 1,5GB OC

Jag köpte detta kort för ~5 månader sedan. Då fick jag problem med att drivrutinera kraschade konstant medans eller innan man spelade BF3. Jag fick då kortet ersatt av CDON. Nu har jag provkört det "nya" kortet i helgen och har problem även så med detta så mitt tålamod börjar sina :). Iaf till problemet. Jag provade att köra 3D Mark 11 varav testet avbryts och datorn startar om, det enda som står i event viewer är att Windows avslutats onormalt. Så jag har provat att formatera och nu har jag endast installerat W7 SP1, moderkortets Chipset drivare & grafikdrivrutinerna 296.10 WHQL. Problemet uppstår på samma ställe som tidigare i 3D Mark 11, man hör att grafikkortet börjar arbeta då fläktarna börjar gå upp i varv och i samma veva dör testet och datorn startas om. Bör även tillägga att första gången efter jag installerade drivrutinerna till grafikkortet kommer jag in i W7 i VGA-mode(sämre grafik utan drivare?). Detta händer även efter att 3D Mark 11 hängt sig. Innan jag formaterade provade jag även BF3. Såg bra ut till en början sen började grafiken att bugga, lila fält på marken och blinkade texturer. Någon som har en aning? Vad bör jag testa för att gå vidare? Eller är det så enkelt att jag fått ytterligare ett måndagsex av CDON?

Sätter jag i mitt gamla kort 285GTX så funkar 3D Mark 10 & BF3 utan problem samt att drivarna alltid startar med W7.

Av TateM

Hmm, låter inget. Hör bara någon fläkt som surrar.... :/ Tack iaf!

Av TateM

Asus i5 4gb ram 300gb hd, installationsproblem/recovery

Tja! Hjälper en bekant med hennes laptop då W7 har gett upp. W7 laddar men man kommer aldrig in, när jag försökte ta mig in i felsäkert läge får den bsod och startar om. Har även provat "repair" som finns som W7 alternativ men utan resultat. Så nu kör jag ominstallation ifrån Recovery-partionen, det har hållit på i snart 24h och det står fortfarande "Setup is installing devices". Min fråga är då vad det kan vara som segar ner datorn så mycket att det knappt rör sig? Borde ju vara att hårddisken håller på att ge med sig?

/MVH

Av TateM
Skrivet av Jalle64:

Är det gammalt? Jag menar att allt slits med åldern så det kan ju vara "sletet"?!

Det är la kanske 2 år drygt Så det borde inte vara dåligt, men får la köpa ett bättre om det börjar igen

Tack för all respons!

Av TateM

Hmm, jag bytte 8-pins på nätagget, hade 2 över och så även kört en drivesweeper vilket jag gjort förut med och nu kör jag med senaste 296.10 whql drivisarna och nu funkar allt igen? Låter ju mer som att nätagget håller på att ge sig?

Av TateM

Då är det väl kortet som är bränt då... Bah Tack för hjälpen iaf!

Av TateM

Det är ett Tagan. Jag kör med mitt nvidia 285 GTX nu utan problem för övrigt, så borde ju inte vara minnena? Nej inte testat att installera om Windows dock, tror du det hjälper? Jag har provat Drivesweeper för att få bort alla drivarfiler för att installera rena men inget resultat.