Inlägg

Inlägg som TateM har skrivit i forumet
Av TateM

Asus 580 GTX drivrutiner kraschar konstant?

Tjenare! Jag köpte för dryga 5 månader sedan ett Asus GeForce ENGTX580 DCII/2DIS/1536MD5 1536MB http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=814242. Haft lite problem i början med att grafikdrivrutinerna kraschat när man surfar/startar spel. Oavsett nya eller gamla drivare från nVidia, dock kraschar det hela tiden med de nya 295,73 och 296,10. Frågan är om mitt nätaggregat är för klent? GF:et kräver 600W och min i-7 920 130W, jag kör ett nätagg på 750W. Kan det vara orsaken till att drivarna lägger av/ kortet överbelastas? Bör tilläggas att jag knappt hinner in i t.ex. BF3 förrän det hänger sig.

Någon som har några idéer?

Tackar på förhand!

Av TateM

Jag har precis samma fel.. De på supporten ber mig ändra MTU värden å skit men det hjälper då inte...

Av TateM

Okej, ja då behöver jag kanske inte oroa mig så mycket då Tackar.

Av TateM

8800gtx 67c Idle

Ja som topic säger har mitt nya Gainward 8800GTX lite hög idletemp eller är det normalt? Jag har inte testkört det i något tungt spel än eller liknande... Men undrar iaf om det är som det ska eller om det är ett måndagsex till kort? Några förslag på vad man annars kan göra för att få ner kylningen? För tillfället har jag inte chassisidan på.

Av TateM

Min kabel är S-video till scart, det funkar inte, får bara svartvit bild.

Av TateM

Lcd-tv

Hejsan, det är så att jag funderat på att införskaffa mig en LCD-TV. Och jag har då inte hängt med i den djungel av urval och funktioner som existerar idag. Så om det finns någon som är insatt och orkar slänga upp ett exempel på en bra LCD-TV för runt 20-25 papp så vore jag tacksam.

Kanske nämnvärt är att en 40" är önskad

Av TateM

Ställer jag in komposit så blinkar det till med färg en gång och sedan dör bilden.

vad är det för fel då?

Av TateM

Jag har samma problem, inget vet vad som är fel:/

Av TateM

Gainward 6600GT svartvit bild på TV

Jag har ett Gainward PowerPack Ultra/1960 TV-DVI GeForce6600GT 128MB DDR3..

Jag kör via s-video från grafikkortet som sedan går till en scartanslutning som jag kopplar till TVn..
Jag har dock bara lyckats få svartvit bild?
Ställer jag om till Komposit så blir det färg i en halv sekund lr något och så blir TVn svart...

Jag har även lagt in Gainwards VIVOdrivare.

Av TateM

HM OKEJ Men till frågan nu tack...

Av TateM

Telia <3 Tappa IP:et

Mhm.. Sedan jag fick Telia 24 har jag börjat tappa IPet till min monowall. Det går cirka 10 sekunder sedan har jag fått tillbaka mitt IP? Är det hårdvarufel på monowallen eller något liknande? Telia vill att jag ska köra utan monowallen och testa MEN orka sitta på att nätet ska lägga ned random?

Någon som upplever samma problem och ev. vet vad som är fel? :/

Av TateM

Hmm jaa :> gjorde nyss... hände inte mycket...

Av TateM

Gammal dator; rebuild ; moonwall

bygger ihop en gammal dator... ska köra moonwall på den är det tänkt, men jag får ingen bild, skärmen står bara och blinkar... har nu i ett 32mbs grafikkort som jag vet funkar, men får ändå ingen bild..
och det tjuter inget heller....

någon som har något förslag på vad jag kan göra?

Av TateM

Jag fick inte igång mitt GF4Ti4200 .. Det stod att drivarna inte var kompatibla med x64 trots att jag laddade ned dem ifrån nvidia.com ...

Av TateM
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CyberVillain
jag har fått mina händer på en XP 64 verion på jobbet.. så jag funderar oxo på att byta.. men man har ju läst alla som säger att det typ daemon-tools, dvd program, winrar samt massor med drivturiner som inte funkar under xp64.. vad säger ni.. ska man vänta med att uppgradera?

OJA, vänta definitivt, tror iaf man ska vänta till svenska verisionen kommer, då lär det ju finnas lite mer FUNGERNADE drivare förhoppningsvis....

Av TateM

Win XP x64

Jag testade precis det berkytade OS:et....

Jag började lite smått med att 'försöka' installera moderkortsdrivare och grafikkortsdrivare.... 64bitsverisionerna då... det gick den inte med på, så jag försökte med 32bits, men de svalde den inte heller... så... Resultat = WINDOWS XP x64 SUGER PHETT!!! SÄMRE ÄN WINDOWS 95!!!!

Av TateM

OKej... men är de värt å köpa ett AGP monstergraffe då?

Av TateM

Okej.. Är det värt å byta till Socket 939 å köpa nytt då eller?

stuff:

ASUS K8N-E Deluxe
AMD 64 3200+ (2,2ghz 1mb cache)
2xkingston 512mb

Är så att jag funderar på ett nytt GF och är väl ingen idé att köpa värstingkort om man hellre bör skaffa PCI-E och kanske nytt mobo med?

Av TateM

Socket 754 eller Socket 939

Vad är det för skillnad?

Har inte en jäkla aning.

Av TateM
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KoRn
Hade samma problem som du. provade nästan allt men hittade inget fel, tillslut så bytte jag till en ny processor och den funkade igen. Det konstiga var att den gammla processorn funkade bra i en kompis dator=) men vägrar att starta i min=)

hmm.. okej :(.. kan vara samma fel som jag har. ska i vilket fall som helst skicka in skiten till komplett iq service...