Inlägg

Inlägg som Broder Truck har skrivit i forumet
Av Broder Truck
Skrivet av aannddrreeas:

Kan tänka mig släppa allt för 3500kr.

OK, då passar jag

Av Broder Truck

3000 för allt då.

Av Broder Truck

Budar 2500 exkl kylare

Av Broder Truck

Bose Home speaker 300

Säljer en högtalare från Bose enligt rubrik.

Köptes från en användare här för 2-3 år sedan. Dock var den softbrickad eller något när jag fick den, för den tog inga kommandon vare sig via touchpanel eller hittas via app. Vi var lite oense, jag tyckte det var drygt att behöva betala frakt båda vägar för att ha fått en paj produkt och det slutade med att jag bara skickade in den i garderoben och glömde bort den.

Hittade den i en rensning här och tog tag i det - det visade sig att den förmodligen blivit avbruten i en mjukvaruuppdatering och stod och in i oändligheten försökte komma ut på det gamla nätverket och fortsätta nedladdning eller något. Jag ringde Bose, som utan konstigheter tog emot den och nu har den gått via servicecenter i Belgien och blivit återställd/fått mjukvaran uppdaterad av dem

Under tiden skaffade jag ett par Audio pro-högtalare istället så jag säljer vidare den med en gång istället

Skicket är väl som nytt, jag tror den köptes från webbis fyndhörna ursprungligen och såldes bara dagar/veckor senare till mig. Ser inga konstigheter på den.

Tror den gick för någonstans runt 3000, plus minus någon femhundring när den såldes. Inbyggd Google-assistent samt Alexa om någon är intresserad av det

Sätter utgångsbud 1000 och låter det gå några dagar så får vi se!

Ursäkta textväggen men då är ni insatta i läget!

Läs hela annonsen här

Av Broder Truck
Skrivet av wa((o:

Roligt att ni är intresserade, men om nu så lägg gärna ett bud på vad ni tycker är rimligt. Håll andra konversationer utanför annonsen tack.
<Uppladdad bildlänk>

Du har skrivit med inledande versal, det är därför koden inte går in.

Jag fick tag på ett par beggade såna här lurar för två veckor sen, annars hade jag gladeligen budat

Av Broder Truck
Skrivet av wa((o:

Dubbelkolla gärna att då att du sprider korrekt info innan du kommentera nästa gång, din rabattkod fungerar inte på Halebop..
Dom är nedsatta från 5000 till 4000 på halebops sida.

Konstigt, för 15 minuter sen såg det ut såhär:

https://i.postimg.cc/YCnLB8gN/Screenshot-2024-01-13-13-32-05-061...

Av Broder Truck

Liten heads-up bara på att man kan köpa den nya, med kvitto, från Halebop för 3200 :-.

Man lägger dem i varukorgen och använder koden "hejbop20" så dras 20% på 4000.

Av Broder Truck
Nytt bud: 5 500 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Broder Truck
Nytt bud: 5 000 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Broder Truck
Skrivet av Radovic:

Rullan går på G. Bomans vind 💨

Telenor det rullar och går, fort vi internet debiterar, det rullar och går men inte fort vi Internet aktiverar... Kunden är less och topplocket hans havererar...

Grattis... 🎊 Nu är det på.

Jag ser Kenneth Aalborg framför mig när jag läser dina inlägg här

Av Broder Truck

Det kostar på om man ska ladda in i Wow classic snabbt.

Av Broder Truck

Spontant tänker jag på routrars olika förmågor att prioritera "spel" och dess pakethantering internt, är det något sådant som ballat ur? Kolla runt i routern om det finns någon form av trafikoptimering/prioritering och avaktivera dessa.

Av Broder Truck
Skrivet av Holmgren3n:

Jag tänker att allt är förberett så det sker per automatik för mitt stängs av på julafton av Telia och Telenor skall aktivera på julafton. Hoppas det funkar, annars får man klara sig med mobilsurf över helgen och hoppas det löser sig.

En omstart av brandväggen på julaftons morgon så ser vi vad som händer. Håller tummarna, är klar med Telia, orkar inte med dom längre, jag har ändå Telia Öppen Fiber och ändå skall dom ha sämst erbjudande och vara dyrast.

Jag hade nog ändå begärt urkoppling den 22 eller 23, det är du fortfarande fri att göra, och betala "dubbelt" för 1-2 dagar (10-15 spänn) och veta att du kommer kunna nå Telenor innan självaste julafton för att ev göra manuellt inkopplingsförsök om något strular.

Av Broder Truck
Skrivet av Oh Geesus:

Vad i helvete, jag försökte med samma taktik men fick ett tvärnej. Pratade du med en man eller en kvinna? Jag försöker gripa efter halmstrån här.

Kan det ha något att göra med vem som är ägare till fibern? Säljarna kanske ser vad Telia har för faktisk kostnad för respektive bandbredd och att det spelar in i vad man kan deala fram?

Nu snackade iofs jag med en ärkejöns som var helt cool med att det skulle gå bra för frun att nyteckna 250 för 299, men jag kunde inte få det med en gång rakt av så för vår del blir det Telenor 500 även om jag föredragit 250 för 299. Palla. Har inte ens gnällt trots att de flertalet gånger under abonnemangets tid ringt och försökt pracka på olika tv-paket jag ändå inte använder trots NIX'at nummer osv. Går fan full Falling Down på dagens samhälle snart *hytter med gubbnäven*

Av Broder Truck
Skrivet av Moseby:

Några fynd för bredband via fiber?

#20271109

Finns den här särskilt dedikerade tråden

Av Broder Truck
Skrivet av Slapinator:

Ringde precis Telenor och frågade om det. Telia avslutas 20e, Telenor kopplas upp 20e. Han sa att de försöker koppla upp sig 20e, om det inte går får man mail/sms - så kan man eventuellt behöva kontakta dom för att försöka igen.

Telia sa att jag skulle ha den 21 på Telenor, för som jag förstått (misstänker..) så är Telias fram till 23:59 den 20e, 00:00 bryts den och då borde Telenor aktivera 00:01 den 21:a. Men Telenor sa att det är OK att köra 20e även om Telias är 20e.. så jag är fan kluven här om jag ska ringa igen och be dom ändra till 21. Mitt mail säger aktiveras 21a, han säger att allting i deras system säger att det ska aktiveras 20e...

När jag dubbelkollade med Telias uppsägning (jag har 28 dec) så är det natten mellan 27 och 28 det klipper - det vill säga att det är till, men inte med, satt datum för upphörande. Jag vet att det strulade när jag klev på Telia från Bahnhof för två år sen i samband med deras OG-erbjudande och då låg felet i att de tydligen på typ sekunden försökte aktivera från Telia, samtidigt som Bahnhof drog ur sladden. Då blev det krock och gick till sig först när jag fick tag på Telia och gjorde manuellt återförsök på morgonen.

Av Broder Truck

Resultatet av min uppsägning innebar inget omtag för min del hos Telia, iallafall inte initialt. Jag hade såklart sett att de erbjuder 250/250 för 299, vilket nog blir där jag landar iallafall, sällan jag uppskattat just 500 Mb/s så mycket att jag känner att den ens är värd 50:- extra i månaden för att gå över till Telenor. Känns som minst risk för strul framme i mellandagarna att bara växla ner i hastighet hos Telia istället.

Det säljaren, eller uppsägaren, ville erbjuda var dock 250/250 (eller 250/100, var inte tydligt) för 399/månad. Då sa jag det att jag ju sett att det via sidan erbjuds samma fast för 299, och då började han yra om att de köper att gå med förlust för att det är så bra pris och att sen tjäna pengar när några stannar kvar efter kampanjen. Jag kontrade med att ja, fast istället för att jag säger upp och tecknar frugan på abonnemanget istället, kan du inte bara ge mig 299 här och nu så är det klart - den gubben gick dock inte. Suck. Nu är man nog nästan närmare att kliva över till någon annan istället, bara för att jag känner mig irriterad och småsint.

Av Broder Truck
Skrivet av Wescan:

Tydligen många som vill säga upp hos Telia. ”vi kan inte ta emot ditt samtal, det är för många som ringer just nu. Vänligen försök senare”. Har förlängt några år nu för 299kr/mån men eftersom det inte verkar gå detta år så får det bli Telenor.

Stått i kö i 1h20 min nu, förväntad tid var 43 min och först efter 45 min började de läsa turordning, då vart jag nr 85.
Nu plats 4! Följ mig för mer spännande telefonköcontent

Av Broder Truck
Nytt bud: 1 500 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Broder Truck

Annonsen är avslutad