Inlägg

Inlägg som KingCobra har skrivit i forumet
Av KingCobra
Skrivet av coopish:

Då dessa är i princip lika stora finns det någon anledning att välja S10 över Noten? Priset verkar även det ligga i samma spann.

Note 10 är en gimpad s10 med penna. Jag har själv en s10+ och skulle aldrig drömma om att byta till en Note10+. Den är inte värd pengarna eftersom den i mina ögon och till mina behov är sämre.

En s10+ kostar idag 8500 och är minst lika bra på allt som Noten har...plus lite exrafunktioner. Noten har pennan....men inte värt 4000 kr till.

Av KingCobra
Skrivet av Elektroman:

Problemet är att blizzard vet att deras fans är fanatiska dårar som köper deras produkter oavsett hur värdelöst de fungerar. Kolla på er här i tråden. Servrarna funkar skit, men inte en enda som låter det hindra er från att betala för det. Blizzard tackar och tar emot, och skiter naturligtvis att förbättra det.

Det KAN bero på att spelet faktiskt är fruktansvärt bra när man väl får spela det

Av KingCobra

Switchade till Ashbringerservern....spelade upp min lock till lvl 6. Sen var jag tvungen att logga ur lite...nu är det 3000 i kö

Av KingCobra

Ko, gehennas verkar ju helt körd. Finns det någon annan aliance server för oss swedalingar?

Av KingCobra

19k i kö? LOL Nä...får nog lugna mig tills det lugnar sig. Hade varit kul att starta locken i gold shire idag...men det får vänta.

Av KingCobra
Skrivet av Klumpeduns:

Är inte blessings 15 min med tanke på att talents osv går på patch 1.12?

Skickades från m.sweclockers.com

Minns inte när det ändrades. Vet bara att i MC höll jag på att bli knäpp på alla som ville ha nya blessings mitt under bossfigjterna.

Av KingCobra
Skrivet av mooxie:

Grymt rolig ide. Tänkte rulla horde så hoppar gärna på tåget med Hordevara. Planen är att spela warlock mest för att det är en liten underskattad klass och minns hur dryg jag tyckte den var att möta i pvp. Kan dock vara lite flexibel med klassen beroende på vad som behövs och saknas också.

Funderar på warlock med. Spelade Paladin i vanilla....men det är så dyyygt att endast ha autoattack när man levlar. Sen när man raidar har man ju flash of light i all oändlighet. Slänga blessings på alla 40 medspelare en gång var 5te minut osv...nä, inte palamutt en gång till.
Blir en lock på Gehennas...Aliance.

Av KingCobra

Gjort 3 chars på Gehennas. Får se om jag orkar dra upp dem till 60...blir det köer väntar jag

Av KingCobra

Japp det funkar. Har du 2 ethernetkontakter på mesh enheten?

Av KingCobra

Vilken server väljer ni?

Av KingCobra
Skrivet av firstofmay:

Note brukade vara Samsungs poweruser-telefon som gjorde allt men tycker snarare att man går bakåt när man delar upp modellen, tar bort 3,5 kontakten och har så tråkiga specs på den vanliga.

Skickades från m.sweclockers.com

Frågan är om inte Note serien mer blir en ren företag och arbetsmobil, medans s serien blir en media/allt i allo. Frågan är vad Folden då skall vara....

Av KingCobra
Skrivet av Jygge:

ser man från Note 3 med 3 200 mAh så är det inte mycket upp på batteri för Note 10

Det är mycket annat som ändrats. Mobilen har helt andra batteribesparingsfunktioner samt att allt blivit strömsnålare. Det går inte jämföra en sådan gammal mobil med en helt ny endast baserat på batteriets kapacitet. 3500 mh idag räcker MYCKET längre an vad det gjorde på en gammal Note3.

Av KingCobra
Skrivet av sAAb:

Varför skulle man inte använda uttaget?! Jag har inte riktigt behov av att uppgradera mina hörlurar. De är utmärkta för mina egna behov.

Skickades från m.sweclockers.com

Det finns en adapyer så du kan använda dina lurar. Men jag håller med...det är kasst.

Av KingCobra
Skrivet av HC-8315:

Sitter med en G603. Riktigt nöjd med den. Köpte den precis vid lansering i slutet på 2017 och har bytt batterierna två gånger sen dess.

Har haft min G603 i ett halvår nu och har fortfarande inte bytt batterier...kör Ikeas uppladdningsbara batterier men har en extrauppsättning fulladdade. Skall bli intressant och se hur länge det dröjer innan batterierna behöver bytas
Kommer aldrig gå tillbaka till sladdad mus igen.
En fråga, funkar din scrollning helt korrekt? Jag hade problem när jag köpte den, sen kom det en firmwareuppdatering som fixade det. men nu har det kommit tillbaka igen. När jag scrollar nedåt i chrome scrollar den alltid lite upp igen. Troligtvis ett firmware fel igen...men det finns ingen uppdatering vad jag kan se.

Av KingCobra
Skrivet av ander01se:

Fan, det blev en essä...
Har inte kollat på om de gjort några ändringar jämnfört med original vanilla. Men utgår ifrån att det mesta är samma:

Rogues var super OP i Vanilla. Enda svagheten de hade var väl Alterac Valley även om de var ganska bra där med. Bara inte så effektiva när båda sidor står på max range och spammar Blizzard och flares på varandra.
Saknade stun removal på trinket.

Undead har will of the forsaken (5sec fear immunity + remove fear (och charm tror jag) when used) + trinket på SEPARATA cooldowns.

Humans hade perception, bra mot andra rogues om du misstänkte någon var i närheten. Gav väl 5 level detection advantage i några sekunder tror jag.

Orcs stun reduction (40% reduced duration eller så)

Dwarves poison resistance (mot andra rogues och hunters) liknande WotF.

Gnomes har för mig de kunde ta bort immobilize effects (Spelade inte råttor... ehh... Gnomes).

Kan du använda stealth utan att spela som en idiot så är de ganska op i AV med.

Shamaner var ok, både de och Paladiner lider av bara en magic school. Mage silence innebär att du auto attackerar eller flyr (haha fly). Proc reliant. Windfury gick väl inte att dispella.

Paladiner var i princip bara auto attack, (saknar divine storm och crusader strike.)
Paladiner svaga mot dispel (kan använda lower tier spells för att baita dyrare dispels)
Enda mana reg var 5 mp5 eller något ifrån blessing of wisdom. (OOM lika snabbt som en mage typ)
Har för mig inget plate gear innan lvl 57 eller 60 hade några caster stats alls förutom kanske 1-2 rare drops. (Hammer of justice använde spell hit för träff chans har jag för mig lol)

Priests var bra, men sög i pvp om du var alliance (will of the forsaken).

Warlocks var ok, men sög i pvp om du var alliance (will of the forsaken).

Warriors var bra, hyfsad chans mot rogues men inga escape moves förutom fearsome shout eller vad det heter. Eftersom du använder charge när du questar för att gå mellan mobs så är det stor risk den är på CD om du blir påhoppad och kitad till döds (ingen spell reflect, leap, thunderclap eller leathal throw i vanilla vill jag minnas). Plus mobs gjorde ganska mycket skada även på plate.

Hunters var ok. Starka i WSG och generellt bra 1 vs 1.

Druider var ok men saknade väl mangle(cat) / bear (tror det kom i burning crusade pre patch) och en hel del skada. Oomkin... tja, de kallades oomkin av en anledning. Saknade stackande HoT vad den nu hette.

https://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=26540

TL;DR Undead rogues har övertag på 2 alliance klasser + slipper möta en orc racial som sabbar deras stun durations.
Kan ofta fly om du blir gankad och inte tror du kan vinna. Svårt att fly ifrån en rogue om du blir gankad.
(Perception är bra men inte särskilt svårt att jobba runt, hör du ljudet av perception activeras så sappa dem, blind, eller sprinta eller helt enkelt cheap shot. Annars kan du få dem att wasta perception innan striden.)

Priest är en kul support klass och alla behöver en healer. Ganska bra som shadow med.

Hunters kan göra det mesta, bra solo klass och kan bygga för att deala med de flesta klasser.

När var det Paladiner fick crusader strike? Var inte det i pre patchen till BC? Innan den är det absolut ingen ide att spela Paladin iaf.

Av KingCobra

Men resetta högtalaren och para den med din mobil. Sen startar du inte pairing igen, då borde grannarna kunna koppla upp sig. Åtminstånde funkar det så på min marshall och bose högtalare. Man måste paira på nytt för varje enhet man kopplar upp mot dem.

Av KingCobra

Det man kan konstatera är att Iphone har problem med batteriet. Det är vanligt att det är väldigt kort batteritid, att batteriet helt plötsligt är tomt fast den var på 60-70% en liten stund innan, att batteriindekatorn visar fel. Flera Iphoneägare har klagat på detta genom åren men det "ingår i priset" så att säga.
Bara att acceptera eller byta märke på mobilen helt enkelt.

Av KingCobra
Skrivet av Chrisism8:

Om du är en normal Svensson som har ett par riktigt fina högtalare så finns det ingen anledning till att köpa dyrare kablar. Det finns niche scenarion som t.ex ifall du ska dra högtalarkablar tillsammans med en högspänningsledning där det kan finnas nytta i att skärma kablarna, men annars nej.

Ett bra exempel på "kabel bluffar" är HDMI kablar i guldplätering: Det fanns en sanning i att en analog kabel kunde förr få bättre koppling med guldpläterad. En analog kabel kan ge bättre och sämre bild. Fördelen med digitala kablar är att antingen så fungerar de, eller så fungerar de inte. Det finns ingen skala emellan. Därav är guldpläteringen helt värdelös. Nu googla på HDMI kabel så kommer du hitta 50% som ser ut att vara guldpläterade. Bara ren lögn som sagt

En HDMI kabel är analog. Inte digital. Optiska kablar är det närmaste "digital" kabel du kan komma. Guldpläteringen skyddar de analoga anslutningarna från oxid. Inget annat.

Av KingCobra

Bra kamera, vatten/damtät, bra batteri. Då är det Huawei och Samsung s10 som gäller. Du får med en massa bra funktioner som du kommer uppskatta väldigt mycket om du provar lite. Samsung pay är en sådan bra funktion. Verkligen smidigt.

Av KingCobra
Skrivet av Aldric T:

Så, Hr Kent har ingen skärm som vi vet om, så varför ska han köpa en dator som mäktar med 120+ Hz?
Han vill ha en i7, så att datorn ska orka driva spel, samtidigt som den är full med virus. Vem är kungen på många trådar nu för tiden? Varför inte råda honom att skaffa ett bra AV också?
Han ber om ett grafikkort från förr i tiden, knappt någon reagerar, det är ju iallafall ett nVidia.
Han ska spela 3-5h per vecka, endast två spel. Dator för 15k+? Vettigt? Njae...

Vilket forum man än hänger på, oberoende av ämne är folk så galet snabba att rekommendera alldeles för dyra saker. 40+ och uppgav ingen budget är på inga sätt samma sak som "money is no object".

Håller med på det mesta. Skärmen SKALL klara 120+ hz om man spelar first person shooters. En av de viktigasste komponenterna för de flesta.
Om man planerar att lägga 3-5 timmar i veckan av sitt liv på att njuta av gaming...då skall det vara kul. 15k för en dator är värt varenda krona.
En bra skärm, bra mus, bra grafikort och uppkoppling är det viktigaste för fps spel OM man vill ha en njutningsfull stund 😀