Inlägg

Inlägg som Wimp Lo har skrivit i forumet
Av Wimp Lo
Skrivet av Scarabeo:

Båda kommer vara i princip helt ljudlösa med den totaleffekt som datorn kommer ha under spel. Hela systemet med 4080 och en mer strömtörstig CPU drog 350 W i SweClockers speltest.

Enligt mig är "spikar" mer intressant. 4080 drar då 380W och 7600 90W (upp emot 160W vid MT). Vi är då helt plötsligt uppe i 470W bara på två komponenter. Resterande delar av systemet drar inte speciellt mycket men att snåla in på nätaggregat som är en sådan viktig del anser jag bara vara dumt. Det finns en anledning till att MSI har ett lägre pris och nu också erbjuder cashback. Det är helt enkelt ett sämre nätaggregat som knappt säljer något.

Av Wimp Lo

Loggade precis in och kollade, och jag ser mina beställningar. Du kan kontakta IKEA här eller skicka ett mail direkt till: ikeasverige@ikea.com

Av Wimp Lo
Skrivet av Hispoiii:

Kommer nog ta den MSI PSU:n som Scarabeo rekommenderade så inte budgeten drar iväg för mycket. Men kommer byta moderkortet efter videon du länkade visade att ASUS:en jag valt var kass. Hade inte ens tänkt på att jämföra moderkort. Tack!

Inga problem, som sagt.

Ville bara tipsa om ett bättre nätaggregat vars medelljudnivå är nästan 10 dB lägre vilket örat uppfattar som dubbelt så låg ljudnivå. För mig är det i alla fall lätt värt 500 kr i merkostnad.

https://abload.de/img/ezgif-4-9bfcccb6c7j2fvk.jpg

Av Wimp Lo

Köpte min Lenovo Tab P11 Plus från NetOnNet för 1 år sedan för 2490 kr. Skulle få 1424 kr i form av presentkort av Kjell & Company, vilket kan anses vara bra. Det ger en värdeminskning på knappt 3 kr per dag. Kommer jag panta den? Nej. Kommer ha den ett tag till då den fyller mitt behov av slösurfande i soffan.

Av Wimp Lo
Skrivet av M_X_E_Q:

Kollade in detta företag på Trustpilot, tur att jag gjorde det då omdömena inte övertygade mej att handla från Polarpumpen.

Synd 25kM passa + priset men jag är feg.

Annars tack för tipset

Finns även att köpa här. Jag hade dock köpt storebror i stället. Kostar några hundralappar mer men svalkar betydligt mycket bättre.

Av Wimp Lo

The Autopsy of Jane Doe. En stark 8 av 10.

Av Wimp Lo

För mig är det bästa chassit utan att tveka Lian LI A4H2O. Bara 11 liter men för plats med 4090. Andra bra är Lian Li Air Mini, Lian Li Lancool 215 (och 216) samt Lian LI Lancool 3. Om jag gillar Lian Lis produkter? Gissa.

Sedan har vi ju svenska Fractal Design och deras Torrent-serie.

Av Wimp Lo

Fan också, mitt nummer är #1337.

Av Wimp Lo
Skrivet av Hispoiii:

Förlåt, trodde du trollade mig, sjysst att du har en källa!

Inga problem.

Jag hade också bytt ut nätaggregatet mot ett Corsair RM850x Shift 850W då det både är bättre och tystare, det har en semi-passiv fläkt som aktiveras vid 50% belastning (upp till 600W är Corsair minst dubbelt så tyst), samt att det också är ATX 3.0-kompatibelt. Det har också 10 år garanti jämfört med 5 år som Be Quiet! erbjuder.

https://komponentkoll.se/bild/aSxgH.png

Av Wimp Lo

Detta kan väl ändå inte vara en nyhet då stolsryggen består av 100% polyester. Alla vet väl att syntetiska material som t.e.x. nylon eller polyester är ett paradis för alstring av statisk elektricitet.

Av Wimp Lo
Skrivet av Hispoiii:

Men om vi tar det lite mindre kort, vad gör den bättre?

Vill du ha en mer utförlig förklaring så får du se hela videon.

Jag föredrar dock kort och gott.

Av Wimp Lo
Skrivet av Hispoiii:

Vad är det den gör bättre ? Eller är det bara priset?

Kort och gott bäst spelprestanda.

Av Wimp Lo

Skulle ha bytt ut moderkortet till det bästa B650-moderkortet på marknaden för pengarna.

https://komponentkoll.se/bild/hMpiK.png

Av Wimp Lo

Har aldrig sett någon reklam i Gmail.