Inlägg

Inlägg som moddelkaj har skrivit i forumet
Av moddelkaj

Om jag inte minns fel så stödjer inte Tele2s gamla GSM-kort 3G telefoner över huvudtaget. Deras nya SIM-kort går att köra i både GSM(2G) och 3G-mobiler.
Så vänta du bara på det nya kortet så ska du se att det löser sig.

Av moddelkaj

Turkish: Fuck me, hold tight. What's that?
Tommy: It's me belt, Turkish.
Turkish: No, Tommy. There's a gun in your trousers. What's a gun doing in your trousers?
Tommy: It's for protection.
Turkish: Protection from what? "Zee Germans"?

Ironin flödar i Snatch...

Av moddelkaj

Du är hej och skepp ohoj, du är SodaStreamad O'Boy! Hahahahaha!

Vi tackar för det skrattet och lägger oss med ett leende på läpparna!
Gonatt!

Av moddelkaj

Gah! Åt upp min sista banan nyss... Kanske kan limma ihop skalen och stoppa vadd i =/

Av moddelkaj

Samsung har nån instegsvariant med. S600 tror jag den heter för under 1000 lappen. Finns i regnbågens alla möjliga färger typ. Men annars skulle jag hålla med föregående skrivare. Casion har dessutom sjukt bra batteritid.

Av moddelkaj

Apropå onani så är det väl bara till att köpa en billig stegräknare, ett gummiband och sen sätta den runt handen. Fantasktigt vilka tal man kommer upp till utan att anstränga sig

Av moddelkaj

På vår institution så blir du automatiskt godkänd om de "slarvar bort" din tenta... Tentavakterna har ju som sagt bevis på att du har skrivit tentan.

Av moddelkaj

Som student inom datavetenskap så får man en ganska stor data-dos/dag, så då är det ganska skönt att komma hem och inte sitta vid datorn... Då tar man hellre ett par kalla och går över till nån polare och snackar skit... På campus är det gansak vanligt att man går på förfesten, umgås med lite folk och sen gå hem och lägger sig av valfri anledning...
Jag ser det som att vi socialiserar oss väldigt mycket. Kollar på lite fotboll, snackar skit osv., men det är ofta öl inblandat i lagom mängder...

Vad jag vill ha fram med detta är väl att vi, studenter, inte alltid går ut och dricker oss karatefulla, utan kan ta ett par sociala glas med varandra...

... och dels för att vi inte har tid att ligga bakfull en hel jävla dag

Av moddelkaj

Första minnet var nog en 8088(?) med 5,25" floppy... Där dunkade man in gamla goda spel som Sokoban och nåt gammalt bilspel... Åka på copypartyn fick jag inte för morsan, men jag hängde med polarna och kollade på.
Blev nästan lite tårögd nu... nästan.

Av moddelkaj
Citat:

Ursprungligen inskrivet av panGa
83347824794SE

Ditt paket är i Malmö och du har fått en avisering...

... att jag ens försökte få det att låta kul...

OnT:83347824794SE

HAHA Jag var ju tvungen att kolla vart ditt paket var och då försvann mitt... Vilken överraskning. Fast mitt var bara ett ip så det vart inget upphetsande.
trött, gonatt...

Av moddelkaj

plus att stor skärm drar mer ström...

Jag kör på 70:an framför 75:an av den anledningen. Vem behöver mer än 3" skärm?

Av moddelkaj

"What the fuck? How did you fucking fucks ever fucking fuck? Fuck You fuck fucking my fucked fucking I fuck fuck fucked you fucking fucks!! FUCK!!!! "

Och sen kontringen "Well, that certainly illustrates the diversity of the word."

- Boondock Saints

Av moddelkaj

Problem med inbyggd webcam

Hej allihop!

Har precis skaffat mig en Fujitsu Siemens amilo 2530 (http://www.prisjakt.se/produkt.php?p=204842])

Och jag får helt enkelt inte den integrerade webcamen att fungera. MSN, Skype m.fl. program hittar den inte, och jag har installerat om drivrutinerna. Jag hittar nog ingen uppdatering till drivrutinerna, men det ska väl knappast behövas om jag inte haft den mer än 3 veckor.

Jag hittar ingen on/off knapp heller...

Är det någon som har något liknande problem, eller ännu bättre en lösning på det?

Tack på för hand!
/moddel

Av moddelkaj
Citat:

Ursprungligen inskrivet av rankko
Låter ännu bättre med:

Ditt Firefox-klient program
Ditt iTunes-klient program
Ditt VLC-klient program

...(punkt, punkt, punkt...)...

Där övertygade du mig i alla fall.

Mitt Firefox.

Av moddelkaj

In med den på service!
Hade samma problem själv, och de gjorde en mjukvaru-uppdatering så fungerade den igen.
Kan dock inte sätta fingret på vad felet kan vara.

Har du provat att göra en total återställning på TVn?

Av moddelkaj

Mycket intressanta tankar! Eftersom jag inte har koll på hur mycket datoranvändande det kommer bli, och hur klasskompisarna gör, så blir det nog att vänta lite med med köpet. det är ju ingen större brist, eller leveranstid på dom produkterna nu för tiden.
Intressant det Mafnus skriver ang. labbar och pluggande. Jag behöver sitta ifred och plugga och om det skulle bli grupp-pluggning så finns det väl... vad heter det... det där... Böcker tror jag det kallas
Finns det bra tillgång till datorsalar så lutar det nog åt en stationär ändå, annars blir det nog som många säger att den bärbara blir stationär på skrivbordet hemma ändå...
Någon som kan tänka sig att dela boende till en början förresten? Ligger lite efter på det planet..

Av moddelkaj

Student - Bärbar eller Stationär

Hej!

Jag har nästan alltid varit emot bärbara datorer av den enkla anledning att jag ser dom som en förbrukningsvara. De går knappt att uppgradera och prestanda/krona är näst intill bedrövlig. Jag har alltid haft stationära eftersom att de går att uppgradera efter hand, de håller längre och att det finns fler möjligheter så som överklockning mm.
Nästa problem är budgeten. Som student är det begränsat och jag försöker hålla min dator budget runt 8 000 kr för en bärbar och 8000 + skärm för stationär. Lite beroende på hur det löser sig med bostad osv osv...
Mina behov då? Jo, jag älskar ju att spela och vill gärna fortsätta med det. Fast faktum är att det hade nog varit extremt nyttigt om jag inte kunde spela på datorn, med tanke på studier och självdisciplin, och därmed köra bärbart. (notera mina fördomar ang. det inte går att spela på bärbara) Dessutom tycker jag inte det är lönt med en dator som bara har 2-2.5h batteridrift, för det ser jag som slöseri, att ha en dator som man ändå måste ladda om man har den med sig, är en paradox som jag har svårt att smälta. Sen är det ju fördelarna med trådlöst internet som man kan utnyttja på caféer, bibliotek med mera.

Så frågan kvarstår fortfarande: Hur ser det ut bland studenterna? Är det bärbart som körs eller finns det stationära alternativ?

Ska plugga Nätverkssäkterhet i Växjö till hösten förresten.

Om det är någon som vill smyga in ett köpråd så är det välkommet, men det var inte det primära målet med denna tråden.

Tack för er tid.
/moddel

Av moddelkaj

nja, kör annars på en Silverstone till din Thermaltake med medföljade fläktkontroll så kan du anpassa kylningen lite hur du vill. Har bara haft bra respons på denna fläkten i kombination med 120:an.
http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=SILFM12...

Av moddelkaj

IKEA katalogen är världens största försändelse, om man räknar i exemplar. På andra plats ligger Bibeln.

Av moddelkaj

Har du provat med ett annat nätverkskort? Låter som det skulle vara antingen det, sladden, routern/modemet... Fast å andra sidan så är pingen stabil så kanske det inte är det heller.... Hmm.. Funderar ett tag till