Inlägg

Inlägg som CyberVillain har skrivit i forumet
Av CyberVillain

Off topic: Jag har jobbat som konsult i 10 år och kommit i kontakt med massor med olika tidrapporteringsprogram. Och ALLA har varit kassa, hur fan kan det inte finnas ett enda bra tidrapporteringsprogram?

Av CyberVillain
Skrivet av careau:

Kung den sidan

Den är up to date också

Skrivet av tiger.se:

Det kommer aldrig att komma en HTML 5.0 utan det är XHTML 1.0 som är nästa version efter HTML 4.01.

Av CyberVillain

XAML är den metadata som används för WP

Av CyberVillain

Vill du köra Windows Phone så är Caliburn Micro en stört nice Bootstrapper för WP, Silverlight, WPF. Den förenklar väldigt mycket av utvecklingen.

http://caliburnmicro.codeplex.com/

Av CyberVillain

Ställer mig en fråga när jag ser din kod
Varför köra ett OO-språk när du inte riktigt verkar gilla det konceptet?

Skicka runt structar till olika metoder är verkligen inte något som hör till ett OO-språk

edit: Du saknar en using för Program.cs

Av CyberVillain

Ett webbhotell som kan köra ASP.NET kan oftast även exekvera gamla ASP-filer. Men du borde verkligen uppgradera då ASP varit obsolet sedan 2001 när ASP.NET kom

Av CyberVillain

Måste upp tilll minst 2x2k för att det ska bli bra dock, men kul att det går framåt!

Av CyberVillain

Jag hoppas inte det är så att du använder style attributet som data container utan att det är så att du parsar statisk html från en webbserver? Om så inte är fallet är det såklart mycket bättre att behålla det faktiska värdet och använda detta istället för att parsa.

Av CyberVillain

En grej som måste lösas för konsumentversionen är ju en riktig controller i Riften som funkar för Windows desktop och annat 2d content. Med andra ord den ska analysera input och välja 3d eller 2d mode själv. En annan grej controllern borde stödja är Nvida / ATI / HDMI 3d modes istället för att bara stödja SBS.

Jag tycker det är asjobbigt att jag måste ta av mig Riften varje gång jag återgår till desktop.

Av CyberVillain

Att bli kickad för cheat pga att man är grymt bra är smickrande första gången, men inte när det händer varje dag

Av CyberVillain

Personligen tycker jag helikopter demot är coolast, den virtuella pilotkroppen känns verkligen som sin egen

Av CyberVillain

Enbart firstperson som känns vettigt med dessa, och de måste vara speciellskrivna med 110 graders field of view och fisheye korrektion. Sedan måste spelen ha separat huvud och vapen kontroll, vilket de felsta spel inte har idag (Typ bara arma som har det, TF2 har ju fått det i efterhand för att fungera bättre med HMD).

Prestandamässigt så om upplösningen blir 2x2 K i konsumentversionen (Minst detta som krävs uppskattar jag efter att ha spelat en del med dem) så behöver man ju rätt saftig burk. För prototypen behövs inte mycket prestanda då upplösniungne bara är 640x800 (Och inte ens hela upplösningen som används på höjden)

Av CyberVillain
Skrivet av anon150287:

Personligen avskyr jag code-completion (Visual Studios är ganska bra att ha dock, bara skrivit i C# i VS), antagligen för att jag aldrig riktigt orkat ge mig in i det. Har använt Netbeans för dess FTP-funktionalitet men eftersom det inte verkar gå att stänga av all code-completion eller auto-indent så använder jag i princip endast Notepad++ nu. Jobbar oftast lokalt nu, så då tycker jag det fungerar alldeles utmärkt.

Du har inte provat VS2012 + Resharper 7 hör jag. Så sjukt nice med code completion för Java Script

Av CyberVillain
Skrivet av Yxskaftet:

Det är väl bättre att lära sig vanilla JavaScript först?

Får du betalt av knockout eller?

Nej men jag är stört trött på att se massor med fulkod

Skickades från m.sweclockers.com

Av CyberVillain
Av CyberVillain

Finns det någon motsvarighet för Linq i PHP? I bland kan det vara lämpligt att hämta ut en plattare datastruktur hur DB och sedan skruva på den in memory. Detta fungerar såklart inte på för stora datamängder

Av CyberVillain

Jag föreslår dig att titta på nån av de stora MV** ramverken, de har även templating. Knockout, Angular och Backbone för att nämna några av de vanligaste

Av CyberVillain

trist :/

Av CyberVillain

Jag tror det handlar om att de måste hitta en skärm med minst 4 ggr högre upplsösning etc

Av CyberVillain

AJAX är transport inget mer.

Och sluta använda jQuery, det är oftast ett antipattern. ajax hjälpmetoderna kan man använda från sin business logik (Men helst wrappa dem i en egen service class). Det som är problemet är när folk hipp som happ från all sin kod använder DOM funktionerna i jQuery. Du får då ett beroende från din busiensss logik direkt mot domen. Ett antipattern, flytta all din vykod till ett ställe och på så sätt separera vy och logik. Detta får du gratis med ramverk som Knockout, Backbone eller Angular