Inlägg

Inlägg som Mormis har skrivit i forumet
Av Mormis

Asus Xonar Essence STX

Säljer mitt ljudkort på grund av uppgradering till extern DAC. Har fungerat utmärkt och är fortfarande ett av de bästa på marknaden. Ingen kartong eller tillbehör tyvärr.

Produktinfo: https://www.asus.com/us/Sound-Cards/Xonar_Essence_STX/

Hämtning prioriteras men kan skickas via DHL mot fraktkostnad.

Läs hela annonsen här

Av Mormis

https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4649023

Dessa har jag själv spanat lite på, fått bra betyg för bra pris.

Av Mormis

9600k (4.8) / 2080 (2040/8000)
Poäng: 10 572

https://www.3dmark.com/3dm/36521060?

Av Mormis
Skrivet av Roger W:

Kopplar du Schiit:en till datorn via en USB-kontakt? Isåfall används inte ljudkortet alls, så du kan plocka ut det.

Eller förresten, använder du någon mic eller headset eller liknande? Isåfall behöver du ju kunna koppla in det nånstans, men då kanske moderkortets inbyggda ljudkort duger?

Ja via USB, har även en USB-mic så då utgår jag från att ljudkortet inte hade någon effekt på datorn. Då får det ligga och skräpa lite

Av Mormis

Tänkte bara kika en sak, hoppas det hör hemma här. Köpte mig en schiit-stack för lite sen till datorn och den funkar utmärkt. Hade ett Xonar STX tidigare som fortfarande sitter i, detta kan jag plocka ut va? Det tillför inget väl till datorn?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mormis
Av Mormis
Skrivet av Mormis:

Avslutar här då jag är nöjd med budet!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mormis
Skrivet av Narielm:

900+frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Leder

Av Mormis
Skrivet av Mormis:

Leder just nu.

Jag kommer vara borta några dagar i början av nästa vecka, så tänker att sista datum är runt tor/fre.

Om inget annat bjud kommer så avslutar jag imorgon.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mormis
Skrivet av fesoj:

800+frakt

Leder just nu.

Jag kommer vara borta några dagar i början av nästa vecka, så tänker att sista datum är runt tor/fre.

Av Mormis

Gigabyte GeForce GTX 970 4GB Windforce 3X OC

Hej!

Säljer min trontjänare efter uppgraderat till ett 2080, har rullat på helt perfekt. Finns att hämta i Växjö alternativt skickas med DHL mot fraktkostnad.

Pris: Tänker mig runt en tusenlapp, men öppen för bud.

Läs hela annonsen här

Av Mormis

Köpte Palit kortet för någon dag sedan. Kör det i 2040/8000 med load temp på typ 75-80c med helt okej ljudnivå, så inget att klaga i min mening.

Av Mormis

De skickar aldrig SMS, rätt bra grundregel att ha. Skulle du få meddelande av din bank är det under meddelande när du är inloggad på din internetbank eller post hem.

Av Mormis

Blev en Schiit Stack.

https://i.imgur.com/4ZWIJND.jpg

Av Mormis

Det är helt sjukt att Nvidia tagit bort möjligheten för SLI i mellansegmenten. Först handlande allt om SLI sen märkte de att folk köpte 2 st billigare kort och körde SLI för samma pris/prestanda.

Av Mormis

Dreamhack 2004? Vi skulle dra och sova i sovhallen efter typ 30h spelande(Förmodligen World of Warcraft), hittade inte en polare, aja tänkte inte mer på det. Cirka 7h senare är vi uppe igen, polaren syns fortfarande inte till, hmm. Timmarna går, man tar sig en funderare lite då och då mellan CS matcherna var han kan vara. Efter typ 16h kommer något framkrypandes - Då har han legat däckad i nästan en hel jävla dag under bordet jämte utan att vi märkt något..
Han har något av ett ryckte att kunna sova var och när som helst.

Hade även en polare som lyckades låsa in sig själv på en toalett typ 5h under ett LAN innan vi hittade honom helt besegrad där inne. (Pre-mobil tider)

Av Mormis

Blue Microphones Mo-Fi Headphones

Säljes helt nya Blue Microphones Mo-Fi Headphones hörlurar / headset, enbart öppnad förpackning.

Mo-Fi-hörlurarna har en omslutande design med hög isolering så du inte störs av ljud omkring dig när du spelar. Hörlurarna har 50 mm drivelement och inbyggd förstärkare för ett perfekt ljud.
Designen på kåporna stänger effektivt ute störande ljud och det justerbara huvudbandet passar ditt huvud perfekt. Den flerledade konstruktionen gör att hörlurarna håller hög komfort så du kan njuta mer av det imponerande ljudet.

Kan hämtas eller skickas via DHL.

Nypris i butik: 3 790 kr

Läs hela annonsen här

Av Mormis

Jobbar på statlig myndighet, det har definitivt varit en resa. Tror vi har skickat iväg nästan 200 register och då är vi ett medelstort kontor, gått igenom femtioelva utbildningar och muttrat mycket hur löjligt vissa saker är och hur det försvårar vårt arbete.
Men det är ju bara potentiellt typ 20 miljoner euro i böter om man skulle behandla personuppgifter felaktigt, no biggie.

Av Mormis

Du kan praktiskt taget göra allt med WordPress. Hitta bara ett bra webbhotell, 99% har någon form av WordPress integration. Sen så kan man antigen då välja a designa sidan själv eller köpa ett template och modifiera utifrån egna behov, sen finns det plugins för ALLT du kan komma på.

Av Mormis

A-kassan kommer gå på vad som står i ditt arbetsgivarintyg, står det då tex uppsägning på egen begäran blir det 45 dagar karens. Sen när det gäller om du uppfyller ett nytt arbetsvillkor brukar man säga att har du jobbat 6 månader heltid senaste 12 månaderna kan du ha rätt till A-kassa.