Inlägg

Inlägg som Creeper6 har skrivit i forumet
Av Creeper6

Om hon nu inte är mottaglig för att lära sig något nytt och ingen av er har ekonomin att köpa nytt så förstår jag inte varför du inte bara fixar hennes gamla? Måste ju bli absolut billigast och hon får det precis så som hon har haft det innan?

Av Creeper6
Skrivet av Zitoc:

tjena, finns burken kvar :)?

Yes!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Creeper6
Skrivet av bullocksboy:

Bjuder 12500 och kan köra ifrån GBG för att hämta. Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Ottofc:

Budar 13 000, kommer till Växjö och hämtar.

Skrivet av bullocksboy:
Skrivet av Ottofc:
Skrivet av bullocksboy:

14 500

Skickades från m.sweclockers.com

Era bud är noterade!

Av Creeper6

Ge ett bud vettja!

Av Creeper6

Gaming-dator: i7, 1080, 32gb ddr4 o.s.v.

Tänkte se om det finns något intresse för min dator tillsammans med skärmar.

Datorn byggdes i slutet av maj 2017, och har i princip stått orörd sedan dess då jag inte har någon tid över till att roa mig!

Specs:
ASUS ROG STRIX Z270H GAMING
Intel i7 7700k 4.2ghz
MSI GeForce GTX 1080 8GB aero OC
32GB Corsair Vengeance LPX 2400mhz ddr4
256gb m.2 ssd (kollar modell och tillverkare vid intresse)
Helt ny 1tb hdd
Noctua NH-U9B SE2

Deepcool RGB 350 color led kit
Phantek eclipse p400 antracit grey med fönster

3st 24" curved Samsung C24F396FH
Levereras tillsammans med 3st Deltaco väggfästen för skärmar och 3st displayport till HDMI adaptrar.

Sitter även fina och tysta 120mm fläktar i.

Dagens nypris för allt: 22.700kr.

Startbud: 12.000kr.

Datorn finns i växjö, men kan köra en bit för att mötas upp och göra affär!

Läs hela annonsen här

Av Creeper6

Är inte jätteinsatt, men det jag vet är att minecraft-servern enbart kan utnyttja en av dessa 12 kärnor. Men det kanske du redan visste om?

Av Creeper6

Du säljer alltså en rutten tidningspremie som man fick gratis med illustrerad vetenskap för 300kr?

Av Creeper6

Skriv ut en jävla massa lappar där du berättar att du är student som behöver tjäna lite extra och erbjuder gräsklippning hos privatpersoner för 100kr per gräsmatta och dela ut dessa i villaområdena i närheten. Kan lova att folk kommer att ringa och om du är i någorlunda vettig form kan du säkert klippa ~10 gräsmattor om dagen.

Pengar till en begagnad gräsklippare på blocket kan du sms-låna till om du inte har några föräldrar/vänner att låna av.

Av Creeper6

Vad vill du ha för Feiyu G4 Stabilizer? Och vad vill du ha för ett av stativen + timelapse mounten?

Av Creeper6

Semesterdator för plugg och lite spel?

Hej!

Ska spendera en längre tid utomlands och kommer då att behöva införskaffa mig en bärbar dator.

Det jag söker är en dator som;
Har en skärm som presterar bra utomhus (kommer bli en hel del pluggande vid poolen)
Batteritid som inte är helt kass
Klara av lite LÄTT videoredigering (vi pratar alltså klippa ihop lite semesterklipp)

Jag vill också att den ska klara av lite gamla spelklassiker såsom warcraft 3, command and conquerer och kanske lite minecraft.

Datorn får också gärna ha bra andrahandsvärde då jag planerar att sälja den när jag kommer hem igen.

Är medveten om att jag nog inte behöver något prestandamonster, men i djungeln av alla bärbara datorer tappar jag mitt förstånd så någon får gärna peka mig i rätt riktning! Jag vill ha valuta för stålarna!

Storleken är inte jätteviktig, men gärna runt 14"

Och till sist, budget? Finns ingen men desto billigare desto bättre!

Av Creeper6

60kr + frakt!

Av Creeper6

Börjar med en tjugolapp + brevfrakt!

Av Creeper6

Vad tänker du för startbud?

Av Creeper6

Har du kvitto? Hur gammal är datorn?

Av Creeper6

Bjuder 250 + frakt för nas!

Av Creeper6

Vidrigheterna med det här företaget fortsätter. Jag kom på att jag hade "återbäring" kvar och även en rabattkod som jag inte använt, så jag kontaktade cdon där jag faktiskt fick köpa en av produkterna som makulerades i min tidigare order till samma pris som när jag lade min första beställning.
Trots att jag sagt att jag sagt att jag aldrig mer skulle beställa av cdon så kunde jag inte hålla mig, helt av den enkla anledningen att priset med min återbäring och rabattkoden garanterat skulle innebära att cdon.com gick minus på affären vilket jag inte tycker är mer än rätt efter hur dem behandlat sina kunder.

Idag kom dock fakturan som självklart var på ett mycket högre pris än vad som utlovats. Jag har kvar chatten från när jag beställde och fick idag prata med ett stjärnskott på kundtjänst som menade på att det stämde och att jag inte alls skulle betala det lägre priset jag blivit lovat men att han skulle kolla detta och återkomma via mail, därefter stängde han ner vår chatt utan att ens låta mig svara.
RIKTIGT VIDRIGT: Jag försökte då öppna chatten igen då jag var riktigt förbannad, hade det varit per telefon så hade hans agerande vart som att han slängde på luren i örat på mig. Vad som då händer är att jag möts av en text som säger att: "Chatten är stängd". Jag försöker två gånger till och tycker det är märkligt. Jag provar då att öppna ett nytt incognitofönster, d.v.s. ren från cookies och dyl. och därifrån går det utmärkt att komma åt chatten igen. Min slutsats är därför att jag helt enkelt blev "blockad" från chatten.

Efter en timme får jag ett mail från stjärnskottet där han skriver att allt är i sin ordning och att det är priset som står på fakturan som ska betalas.

Jag öppnar igen chatten och lyckas träffa samma person i chatten. Jag frågar vad i helvete han håller på med och hur det är möjligt att jag ska betala ett högre pris än det jag blivit lovad. Jag drar hela matten för honom igen samt att jag berättar att jag kan vidarebefordra chatthistoriken där jag blev lovad priset. Jag säger också att jag kan skicka printscreen från min order.
Nu helt plötsligt är det annat ljud i skällan, självklart ska jag bara betala den summan jag blivit lovad och han ska ändra detta med fakturabolaget. Jag frågar vad som är skillnad nu mot för 10 minuter sen när han skrev mailet och får då till svar att han "missat" att se rabattkoden och när jag frågar hur han kan ha gjort det när det står klart och tydligt på min order att det är en rabattkod använd och att detta var hela anledningen till att jag kontaktade supporten från första början svarar han att han gjort ett misstag. Därefter stänger han igen chatten igen utan att ge mig möjlighet att svara.

Jag undrar också vart dem hittar sina anställda som ska sitta i en textbaserad kundtjänst, den person jag fick äran att chatta med använde varken stora bokstäver, skiljetecken eller följde någon av alla andra svenska skrivregler. Ordet "och" t.ex. skriver han med "o". :S

Av Creeper6

Det hela slutade med att hela min order blev makulerad, trots att alla produkter fanns i lager. Jag fick sen rådet att lägga min beställning igen, bara att nu var dem flesta sakerna betydligt dyrare...

Men men, får väl handla julklapparna från någon seriös butik istället.

Av Creeper6

Nu börjar det här bara bli komiskt.

Statusen på min order ändrades i fredags från "behandlas" till "postad", jag fick dock inget kolli-nr. Nyss fick jag ett e-mail där det står:
"Tyvärr måste vi meddela att följande leverans makulerades på vårt lager eftersom en eller flera varor saknades när den/de skulle plockas. De produkter som makulerats är:"

Och sen är det tomt i rutan under.

Av Creeper6
Skrivet av CDON.COM:

Hejsan alla!!
Jag ber om ursäkt för att jag försvann ett tag igen. Jag kan se att många fortfarande är oroliga över sina order och har funderingar kring avbeställningar. Det är ju så att vi fortfarande ligger back på lagret och detta har påverkat svarstiden hos kundtjänst och att våra system inte helt hänger med i statusuppdateringarna. Om ni är osäkra på vad som händer med er order så får vi be er att skicka in ett ärende till vår kundtjänst och ha lite tålamod. Kundtjänst håller på att komma ikapp nu så ni kommer få svar, det kan bara dröja lite. Samma gäller som ni önskar avbeställa en order.
Har ni fått en faktura och inte varorna så ska datumet vara framflyttat men ni får gärna kontakta oss då också, ni behöver inte betala fakturorna!

Vi har tagit in extra resurser överallt så era order ska komma fram snart och ni kommer även kunna få snabbare hjälp vid frågor. Vi ber om ursäkt för förseningarna och är tacksamma för tålamod och förståelse!

//Sofia, cdon.com

Verkligen bra att du ber om ursäkt! Då ändrar nog folk uppfattning om ert företag som är så fantastiskt. Det är väldigt roligt att ni har haft problem på alla plan och legat efter överallt förutom när det kommer till att ta betalt. Jag har nu väntat 13 dagar på mitt paket, men pengarna för det lyckades ni dra inom 5 sekunder.

Som många andra har skrivit så kan jag förstå att det kan bli högt tryck runt jul och black friday, men sättet ni behandlat kunderna på när det kommer till service är fan oacceptabelt!

Jag hoppas ni får sjukt många ARN-anmälningar och enorma mängder dåliga recensioner på prisjakt.

Jag har skött merparten av mina köp på nätet i över 10 år och detta är det sämsta jag någonsin varit med om. T.o.m. när man har handlat från kina och det blivit strul får man bättre service, och då kan dem ofta knappt någon engelska alls.

ALDRIG MER cdon.com!

Av Creeper6
Skrivet av hultron:

Jag fick alla mina black friday ordrar inom ett par dagar, ni verkar ha otur.

Det är nog snarare så att du råkade ha tur!