Inlägg

Inlägg som Schluug har skrivit i forumet
Av Schluug

Jag funderar också över denna då frugan vill ha en laptop hon kan lira lite på, men inga AAA-spel direkt. Såg dock att Kompletts erbjudande är slut, men finns för ett par hundralappar mer. Hmm..

Av Schluug
Skrivet av IceMan(FZ):

Haha kanske är så ang vad man anser är landet å inte ;D
(Bor i Östergötland så det är ju inte ensam på ett fjäll)
Nej precis, här händer det knappt nått här på priser spelar ingen roll hur mkt man renoverar, det påverkar knappt.
Här kan man ju hitta en hel gård för 1-2mille. Man får ju knappt en parkering i sthlm för det. Därav jag inte förstår varför folk vill plöja ner så mkt pengar för små ställen, när man kan få så mycket mera om man flyttar, sen självklart spelar jobben en viktig roll, det fattar man ju men änndå!
Är nog bra att vi alla tänker olika.

Ekonomiskt, jag har ett hus, garage, stor tomt, lägger tot 2200kr i mån på lånet, resten av lönen kan man göra vad man vill med, tex AMD,VR, Big Navi osv.. ^^

Man har helt enkelt olika värderingar på saker och ting. För min del var det i princip ett krav att både jag och frugan ska kunna cykla till våra jobb, barnen skulle kunna gå/cykla själva till en vettig skola och att man kan ta sig ner på stan för en after work utan att behöva tigga skjuts eller ta en taxi. Jag har många på jobbet som hoppar after work och liknande då de har för långt att åka.

Men sen är det ju fördelar med att bo "på landet", vilket jag tycket att du gör efter din beskrivning. Man får en större tomt, dubbelgarage, längre till grannar m.m. Men man åker ofta på två bilar, skjutsa barn till träningar, kompisar osv. När barnen blir äldre så är det mopeder, bilar busskort som också kostar pengar.

Av Schluug

Här är in riktig lycksökare/blåsare.

GTX 1080 för 3800st, eller varför inte båda för 7000?!

https://i.imgur.com/PYmuVhs.png

Av Schluug

Tråkigt att det inte verkar gå att få tag på FE, då det är det kort jag helst vill ha..

Av Schluug
Skrivet av anon298854:

Härligt.

Hoppas på en massa billiga 3080 på marknaden framöver 😉

Jag tror ju snarare att de som varit sugna på 3090 nöjer sig med ett 3080 om det visar sig att det endast skiljer 10-15% i prestanda och i pris nästan 100%. Det kommer såklart finnas de som ska ha de absolut värsta men jag tror att de flesta förväntade sig en större skillnad i prestanda.

Min gissning är att efterfrågan på 3080 kommer gå upp.

Av Schluug

Minnesmängd är ju tyvärr rätt irrelevant. En 192/256-bitars buss talar ju inte för någon monsterprestanda om det nu stämmer..

Av Schluug

Jämfört med Nvidias referenskort så tycker jag att detta ser väldigt smäckigt ut. Men sålänge det presterar kan jag leva med det.

Av Schluug

3090, vilken jäkla best! <3

Av Schluug

Om det är 'cykel-på-köpet' så spelar minnesmängd och prestanda ingen som helst roll. #AMD4EVER

Jag har inte haft stenkoll på minnes användning på mitt 1080, men jag tror inte att jag slagit i taket någon gång i 1440p men framtida spel kanske kommer ha ännu fläskigare texturer?

Av Schluug
Skrivet av vinylens:

Många företag som har hållit på med annat än det dom gör idag
Sharp gjorde pennor
Saab gjorde cyklar
Samsung höll på med ris och tyg.

Så någon kanske måste gå åt andra hållet.

Visst. Grejen är ju dock att AMD inte tillverkar den cykeln. De ber fabriken som gör den att bygga efter deras spec med färg och logotyp och sen säljer den för 100% mer än vad den annars skulle kosta.

Av Schluug
Skrivet av Göteborgaren:

väntar nog tills 3e part släpper sina versioner 👍😀😂

Precis, 3-hjuls med mycket RGB ska det vara.

Av Schluug

Det ser ut som riktiga skräp-cyklar om jag ska vara ärlig, bestående av de absolut billigaste komponenterna som går att få tag på. Priset är ju iofs rätt lågt, men ändå.

Personligen skulle jag aldrig trampa runt på en reklam-cykel avsett branding.

Av Schluug

Jag är mer intresserad av mellansegments-korten, 3060, 3070 och kanske 3080. Kommer bli intressant att se vilken TDP de kommer ha då jag tänkt ha ett av dem i mitt kommande NZXT H1-bygge.

3090 är helt uteslutet för min del.

Av Schluug
Skrivet av tBiorrith:

För mig kändes Switch som en konstig produkt. Inte stationär, inte handhållen.
Jag valde att köpa en Switch Lite. Jag har sagt sedan första början att en stationär Switch Pro tillsammans med handhållen Switch Lite hade varit en så mycket bättre kombo än mellantinget Switch som är medioker på båda.

För mig är Switchen en klockren produkt. Det går utmärkt att köra den i dockan och köra Mario Kart på storbild med barn och vänner. Sen så går det lika bra att ha med på tåget/sommarstugan/toan för att spela andra spel själv. Så för mig så passar produkten väldigt bra. Bättre prestanda i dockat läge hade varit trevlig måste jag tillägga.

Av Schluug

Ja, jag väljer alla dagar i veckan 1080p med vettiga inställningar i 60fps än 4k @low i 30fps.

Av Schluug

Spännande! Lite mer prestanda hade ju inte skadat måste jag erkänna. Undra hur det blir med nyvarande tillbehör, främst joycons som man får hoppas att de passar med den nya versionen då de är rätt dyra.

Av Schluug

Ja, det förvånar mig inte. Jag har haft tidigare kollegor som varit inbitna sim-fantaster och de lägger galna pengar på sina simulatorer. En kraftfull PC för +30k är bara en liten del av kostnaden.

Jag vet en som på något sätt fick tag på främre halvan av en J35 draken som han köpte loss från ett museum. Riktigt rejäl pjäs..

Av Schluug

Som sagt, inget konstigt med att sätta den bästa processorn för spel i in testrigg för grafikkort. Just nu är det ganska överlägset 10900k.

Av Schluug

Argh, jobbigt med så pass bra pris på NZXT H1. Jag var helt inne på ett medium-stort bygge med NH-D15 som luftkylare i ett H510 Elite chassi, alt. Be Quiet! 500DX. Nu blev allt mycket svårare..

Av Schluug

@nikolodien: Samma sak för mig. Förväntad leverans mellan 2020-08-18 - 2020-08-20 men samtidigt är statusen "Bearbetar". Sen tror jag det har dykt upp en grön "Beställ igen" knapp som inte fanns där tidigare, men har inte vågat trycka på den

Jag har aldrig bestält något från Proshop så jag vet inte hur lång tid det brukar ta för dem att behandla ordrarna, men jag har en magkänsla att vi inte kommer få dessa tangentbord..