Inlägg

Inlägg som jsveno har skrivit i forumet
Av jsveno

@KungFredda: Jag har ägt shures se846 förut och kan utan tvekan säja att dessa är bättre förutom basen på shures se846 som är väldigt bra annars så är dessa bättre på alla sätt speciellt på dom höga frekvenserna och större sundstage. Detta är dock inte konstigt eftersom shures se846 är en väldigt gammal modell numera.
!Viktigt och säja är också att dessa 2 har väldigt olika ljudbalans shures är varm och med mer tryck i mellan- och basregistret medans flares gold är mer neutral och detaljerad ljudbalans.

Av jsveno

FLARES GOLD (in-ear)

Flares gold ca: 7 månader gammal denna modell tillverkas inte längre säljes för 3000kr + frakt eller högsta bud orginalpris 12000kr.
(betalning via swish eller paypal)

RECENSIONER & INFORMATION:
https://www.headfonia.com/review-flare-audio-flares-gold
https://www.head-fi.org/showcase/flares-gold-by-flare-audio.2...

Läs hela annonsen här

Av jsveno

beyerdynamic xelento remote

Hej! säljer nu mina in-ear lurar som är bara ca ett halv år gamla då jag hittat några andra jag gillar bättre.
Ljudet är för det mesta neutralt men är lite framåt i mellan- och basregistret dom är mycket dynamiska vilket betyder att det är väldigt bra tryck i ljudet det tillsamman med att dom har stor ljudbild som separerar instrumenten och rösterna på ett bra sett gör dom riktigt bra men såklart inte lika bra som ett par fullstora hörlurar i samma prisklass.
I det stora hela är jag mycket nöjd med dom men som den ljudnörd jag är letar jag efter det bästa så jag byter lite för ofta

hade tänkt mig 5000kr (ny 9000kr) för dom finns för hämtning och provlysning i örebro eller så kommer dom via frakt.

Läs hela annonsen här

Av jsveno

ja den finns kvar

Av jsveno

@TJYE: jag har en annan som är intresserad så jag återkommer om det inte blir något av.

Av jsveno

Acer 4K G-sync skärm (avhämtning örebro)

säljer nu min 4k skärm (HAR INGEN KARTONG SÅ KAN EJ FRAKTAS FINNS FÖR AVHÄMTNING I ÖREBRO)

ACER XB280HK är en 28tum 4k skärm med g-sync som ger en mycket skarp bild och med hjälp av g-sync så behöver man inte hålla 60 fps för att få finn bild med bra flyt.

Har en tn-panel av den bättre sorten färger och kontrast är mycket bra och tillsammans med den skarpa 4k 28tum stora skärmen blir det en rickigt snygg bild i spel.

Läs hela annonsen här

Av jsveno

jag har en 28tum TN-panel med g-synk den heter Acer XB280HK
finns inte att köpa längre men Acer XB281HK är samma skärm fast med nytt utseende. bilden är såklart väldigt skarp särskilt i spel och g-synk gör att man inte behöver liga på 60hz för att få bra flyt. det är en bra TN-panel men såklart inte lika bra som IPS-panel

Av jsveno

@qquality: ja jämfört med original priset så är dom ett fynd. jag la ut dom billigt för det är väldigt få som är beträda att betala typ halva priset även fast det är billigt. dom låter riktigt bra otrolig kraft och dynamik går också att ändra ljudet med 3 filter, anledning att jag säljer dom är som jag skrev i texten att jag föredrar det öppna ljudet från fullstora hörlurar.

Av jsveno

denna strategi kan bli svår för Oculus

Av jsveno

@aziz9394: ok! får se om nån budar högre. kommer troligen ha kavar annonsen tills på söndag.

Av jsveno

Shure SE846

Hej! ska sälja mina shure se846 Som ligger på CA: 9500kr nya. Ska sälja dom för att jag föredrar ljudet från fullstora hörlurar. När jag köpte mina shure så fans det inga stängda lurar som kunde matcha dessa in-ear lurarnas ljud men nu finns det lurar som gör det. dessa är de bästa in-ear lurarna jag haft, Ljudet är fylligt och klart med bra tryck i basen, Den bästa basen jag hört oavsett formfaktor. Det följer också med 3 olika filter så att ljudet kan ändras om du vill ha högre eller lägre diskant (om du vill ha varmare eller klarare ljud). Om du är ute efter neutralt ljud så får du leta vidare men gillar du intensivt ljud med bra tryck så är dom perfekta. kommer med massa tillbehör som ni ser i bilderna.

jag vill ha minst 3000kr för dom eller högsta bud betalning sker via swish eller bankkonto.

FRAKT: dom finns att hämta i ÖREBRO annars kostar frakt 89kr eller postförskott 144kr

Läs hela annonsen här

Av jsveno

snygg! fast dom skulle kunna skipa den gröna randen på fronten. vill helst att chassin håller sig till ett färgtema så man kan välja själv.

Av jsveno

@Tossitoker12: jag har ett par Philips Fidelio X2 som jag funderar på att sälja kostade 3000 när jag köpte do ligger nu runt ca: 1800 en utav dom bästa hörlurarna för sitt pris enligt mig.

Av jsveno

allt ska lysa nu för tiden!

Av jsveno
Skrivet av Sushikocken:

Fan det ryms mycket P på en sån Snacka om retro om 5miljarder år

Ja! tänk om det fanns såna diskar att köpa. Problemet lär ju då bli att det inte skulle löna sig att sälja såna diskar eftersom livslängden är alldeles för länge.

Av jsveno

2300+frakt betalar med swish

Av jsveno

HÄR SKA HANDLAS!!

Av jsveno
Skrivet av oatp1b1:

Testade både PM-1 och PM-2 tillsammans med Marantz HD-DAC1, och det lät riktigt bra. Jag måste dock säga att jag inte tyckte att prisskillnaden mellan dem var riktigt prisvärd, så jag skulle nog kolla mer på PM-2 snarare än PM-1.

har du testat Oppo pm-3? dok helt andra lurar än pm-1 och 2. Pm-3 är slutna lurar för portabelt bruk Men har fåt bra kritik och är betydligt billigare.

Av jsveno

ANNONS AVSLUTAD! KÖPT AV Zyter

Av jsveno

Philips fidelio x2 är en hörlur i toppklass i 2500-3000kr klassen har fått hög betyg. Jag äger dom också, Är dom bästa hörlurarna jag haft. Fast dom är definitivt inte varma i klangen utan klara och hyfsat hög diskant.