Inlägg

Inlägg som Snakespeare har skrivit i forumet
Av Snakespeare

Har haft så sjukt mycket kul i det här spelet bara i alfan att jag känner att eventuell release bara är en bonus. Finns inget mer avslappnade efter jobbet än lite lugn och metodisk space trucking.

Av Snakespeare
Skrivet av HazZarD:

Ska verkligen en average gamer tvingas köpa senaste grafikkortet för att ens spela i low inställningar? snacka om värdelöst... Vi pratar om ett datorspel, det är verkligen en dyr hobby vill jag säga..

RTX 2060 (som rekommenderas för low settings i detta spel) är väl ändå en bit över 5 år gammalt vid det här laget? Visst att 2018 känns som igår men ändå.

Av Snakespeare

Kommer nytt avsnitt av Mongo från yttre rymden eller Super Mario Långben presenteras?

Av Snakespeare

Vad hände med "tjusigt ljus" titeln på artikeln? Använde den som exempel när jag beskrev för sambon varför jag älskar att läsa Sweclockers så mycket.

Av Snakespeare

Telefonen ser riktigt häftig ut. Om den klår min Xperia 1 III long boi i prestanda blir det ett givet köp.

Skal behövs ju inte då man inte är ett psykfall som lägger mobilen i samma ficka som nycklarna. Vänster framficka: mobil. Höger framficka: nycklar i en orbitkey, korthållare, eventuellt hörlurar. Har man handväska spelar det ingen roll om man har skal eller inte för då är mobilen både paj och så vidrig att ingen vill röra den efter ett år i alla fall.

Av Snakespeare

Finns heller inga tecken på att dom har någon kompetent personal kvar. Synd. Dom gjorde ju bra spel för nått decennium sen.

Av Snakespeare

Lättaste quizet hittills men jag uppskattar dopamindosen ändå.

Av Snakespeare

Kör Heimdall men söker alternativ, några förslag?

Av Snakespeare

Skulle va schysst. EA-play finns ju redan via Steam och Xbox-appen till Windows borde aldrig ha släppts i det skick den är i nu (vet att många yngre sweclockare tänker "oooh big buttons shiny, vad modernt! " men många av oss föredrar funktioner över kladdpekskärmsinterface).

Av Snakespeare

Webhallen! Får alltid så grym service och snabb leverans. Blev spontanköp av ny TV till morsan häromveckan när lokala TV-handlaren bara ville sälja skräp till överpris. Fick bra pris på en fyndvara och levererades snabbt som tusan.

Av Snakespeare
Skrivet av Segas:

Bara jag som tycker att det lägga för mycket fokus på sånt här, än att Steam kanske borde lägga fokus på sin klient? Den känns lika förlegad som för tio år sedan…

Klienten är ju klockren. Inget fel med den. Speciellt om man jämför med mer barn/svagbegåvad-anpassade klienter som Origin, EA-play, Epic, Xbox-appen. Enda andra som egentligen känns bra är nog GOG-Galaxy.

Av Snakespeare

Blockerar all reklam på mina enheter men när det slinker igenom nån då och då så blir man nästan glad. Då vet man vilket företag man ska undvika i framtiden.

Av Snakespeare

Låter lockande. Hoppas dom har gjort mer för att motverka inbränning då. Börjar ärligt talat bli rätt trött på min Samsung G7 32".

Av Snakespeare

"Men TVn är ju 100kr billigare från den här skitskumma försäljaren än dyra Webhallen, Inet eller annan seriös och välkänd återförsäljare som jag nu inte gillar utan anledning" -Polarna som tjänar 50k+ i månaden

Suck.

Är ju 100% organiserad brottslighet också precis som alla dom där som ringer upp pensionärer.

Av Snakespeare

Gjorde återköp. Älskade battlefield 1942 till Battlefield 4. Battlefield 1 kunde varit kul om det inte var för alla fuskare som krashar varje server av nån anledning.

2042 verkar va nått försök att mixa Battlefield med en hero shooter vilket såklart misslyckats. Tråkigt. Hoppas dom hittar sina rötter igen.

Av Snakespeare
Citat:

Att leta på webben och stega igenom en installationsprocess blir ett minne blott, för den som har Windows och önskar ett Chromium-alternativ.

Är*

winget install firefox

Rätt snabbt och smidigt tycker jag iaf.

Av Snakespeare

Usch vad många tappade nollor här som förespråkar barnmisshandel som uppfostringsverktyg. Nä om det är nån som ska ha ett straff så är det Gotlands kommun. 9/10 gånger är det ju gubbar som kanske jobbade med IT nån gång på 90-talet som är ansvariga. Få in ungen på rätt spår istället. Är ju jättepositivt att unga fortfarande är IT-intresserade istället för att bara sitta å kladda snor på en iPad.

Av Snakespeare

Inte illa. Ganska lätta frågor bara ;P

Av Snakespeare

6/10

Hoppas detta lagstiftas om snart. Är gambling för barn.

Av Snakespeare
Skrivet av Hattifnatten:

Marknaden bestämmer, inte känsloargument

Marknaden bestämmer ingenting, den är ett verktyg som lyder under lagar och regleringar

En motorsåg sågar för det är det enda den kan göra. Vi väljer vart detta verktyg appliceras. Trä, ja. Min jobbiga granne, nej.
Marknaden är inte någon magisk trolldryck som är bra på allt som vissa ekonomiska teologer tror.