Inlägg

Inlägg som HazZarD har skrivit i forumet
Av HazZarD

när kommer trading och pvp ? tycker nya monster visst är kul men efter ett tag blir det lika trist som i gamla, bara pidgey, weedle och ratatas överallt för det mesta...

O vilka monster är som typ dragonite o lapras eller snorlax, kommer nån i närheten av dom eller? har noll koll på det i gen2..

Av HazZarD

Tragiskt att se folk bjuda 2000 spänn för en konsoll som kostar inte ens 800 ? fy va sjukt.. nästan en ps4 för pengarna haha sista idioten är inte född än.

Av HazZarD

Låt det va istället, jag vet inte om mobilen har gorilla glas så kanske bättre låta det vara kvar? såvida det inte är sån plast bara för att visa att telefonen är ny då ska den bort..

Av HazZarD

hm testa byta till 3g/edge bara och se vad som händer? annars är det nog reklamera telefonen.

Av HazZarD

haha undrar hur detta kommer bli

Av HazZarD

Har skickat in min adress och ID bevis, nu vill dom till sist att jag ska lägga in ett betalkort för att verifiera mig? men jag har inget visa eller mastercard, bara ett maestro men dom tar ju inte det kortet? jag vill ändå aldrig ha ett kort länkat till paypal ,jag överför alltid den summan jag ska handla från mitt bankkonto till dom och nu går inte detta eller?

Av HazZarD
Skrivet av RVX:

Själv har jag aldrig sett maken till liknande scenarion vid nåt tillfälle, alltså där kunder inte får tag i enheter och får ta till drastiska omvägar och rövarpriser för att ens ha en chans till en.
Uselt nintendo, uselt. Öka produktionstakten va?!

Skickades från m.sweclockers.com

har du helt missat ryktet att denna ska sluta produceras?

Av HazZarD

Sen är spelet inte så värst snyggt heller att det ska ta upp så mycket tycker jag, värdelös optimering med andra ord.

Av HazZarD

För jävligt detta, ska posten också ta ansvar för vilket skit som skickas i deras tjänster? suck... snart har vi fan ingen yttrandefrihet i det här landet..

Av HazZarD
Skrivet av Hagge:

Om jag får låna tråden lite... Hur kommer det säg att alla telefoner börjar återgå till en högtalare nere på botten? Varför börja skita i Stereo högtalarna som blev så stora?

men man spelar ju ändå inte musik eller tittar film med högtalarna från mobilen väl? ser inte behovet ha stereo det blir kasst ljud ändå tycker jag.

Av HazZarD
Skrivet av Pepsin:

Greenlight fungerar ju inget vidare, men är meningen att vem som helst ska få publicera vad som helst på Steam, utan någon som helst kvalitetskontroll? Bara man betalar så kommer det upp på Steam?

Det kommer visserligen betyda att "Poop Simulator" och annat totalt meningslöst trams förhoppningsvis försvinner, eftersom ingen vill betala $5000 för att publicera det, men det öppnar upp för scams där bedragare betalar för att få upp något på Steam och sedan hoppas tjäna in kostnaden genom försäljningen.

Meningen med greenlight har väl ändå varit att mindre spelutvecklare ska kunna lyfta fram sitt spel där? Lägga upp trams och skit kan man ju inte förvänta sig att nån ska bry sig. Tycker det är dumt dom ändrar detta, varför inte bara ta bort alla oseriösa spel som lagts upp där istället. Dom borde höja avgiften istället så inte vem som helst bara lägger upp nåt efter några dagars kodande bara.

Av HazZarD
Skrivet av ramlösa:

Vad är syftet men en shield över typ en Chromecast, minus spel delen?

strömma spel då kanske eller titta på film, annars varför köpa en sådan konsoll som är främst för spel ??

Av HazZarD

Honor 8 eller Oneplus 3 borde du titta på, men vad är felet på samsung? kollar man på prisjakt är dom i toppen och det är ju inte så konstigt för det är bra telefoner . Det jag inte gillar med honor 8 dock är att den ska vara så ömtålig och lätt att repa, visserligen samma med galaxy s7 med sina jävla glas o metalbaksidor...

Av HazZarD

Nintendo måste bada i pengar om dom kan ta såna beslut, men taskigt att göra så ändå..

Av HazZarD

ja det är ju event nu darför.

Av HazZarD

Blir säkert dyrt som fan men chassit var snyggt allafall.

Av HazZarD
Skrivet av Fantgrenen:

Vill du ha en topptelefon så är troligen google pixel det bästa just nu (iallafall om du vill ha android). Så nära stock Android som möjligt, grym kamera, sjukt snabb och allmänt en av de bästa telefonerna.

Vet dock inte hur lätt det är att få tag på en här i sverige, och den kostar ju mer än 3Tp

Synd bara att fulare telefon än pixel får man fan leta efter alltså, och priset är ju helt makalöst det med, nej lite mer får man kräva av en telefon för det priset, skulle inte ens vilja ha en gratis usch,... one plus piskar ju den på fingrarna både vad gäller design och pris och ändå har hårdvara som är det senaste.

Av HazZarD

Styrningen på fordonen var katastrof,, det måste dom ju fan fixa gick knappt spela.

Av HazZarD

Ja självklart kan du ha fått det, enklast är om du tankar nåt antivrius och låter den söka och se vad den visar ? Har själv åkt på såna sidor som vill att man ska klicka när man porrsurfat ibland men dock räcker det med att tvinga ner webläsaren och stänga den manuellt..

Av HazZarD

Bara jag som har no recommendations? har iof den första versionen men varför finns inte det längre?