Inlägg

Inlägg som Johnny K har skrivit i forumet
Av Johnny K
Skrivet av HazZarD:

Tycker spelet är så förbannat ojämnt hela tiden, man förlorar ju 80% minst av alla matcher nästan.. så jäkla värdelöst Man gör massa skada och får kills eller det går åt skogen verkar inte kvitta spelet har lagt in dig i riggade matcher där man förlorar oavsett.. roligast är ändå när man kör xvm och den visar 27% chance to win eller 35% only och oftast så förlorar man såna matcher.. bullshit

Vet inte hur mycket du har spelat tot?

Men ibland har man sådana dagar eller ibland hel vecka men i längden låt säga över flera tusen matcher har man en avgörande roll hur mycket man vinner, och det bästa sättet att vinna mer är att köra platoon och att alltid vara självkritisk o fråga sig själv vad hade jag kunna gjort bättre i den matchen.
Försök göra tidig skada i matchen och håll dig vid liv om det går, men campa inte basen och låt ditt lag dö då vinner man inte.

En riktigt duktig spelare kan på egenhand vinna ca: 60-65% av sina matcher o i platoon 65-70%.

Kolla youtube och twitch för mycket tips och hur spela bättre så kommer det gå bra

Lycka till

Av Johnny K
Skrivet av Krucix:

Avancerade långsamt framåt mellan buskarna med min Type 64 igår, rätt va det är så får jag en HE kula i rumpan för 518 skada av en KV-3 på vårt lag.
Tydligen tycker han inte om light tanks som står stilla, light ska röra sig hela tiden.
Vi det tillfället stod jag och lös upp 2 tanks som höll på att bli bombade av vårt lag.

Vem behöver motståndare med sådana lagkamrater?

Ha ha ha Sorry att jag skrattar men ibland är det ju sjukt hur vissa resonerar eller gör.

Häromdagen blev jag dödad av mitt eget arty för han tyckte jag skulle köra över till motståndarna o dö bara för att spotta ett par tanks så enligt honom gjorde jag inte mitt jobb Ha ha ha vilka idioter det finns men så är det ibland tyvärr.

Av Johnny K
Skrivet av Spyder69:

Det jag tycker är viktigt är att man har en plan vad man ska göra från start och sedan försöka följa den. Men då det är helt random hur det utvecklar sig är det näääästan omöjligt att följa planen.

Ibland när jag kör lights så är jag (beroende på karta) lite osäker på bra spotställen men man har ju sina favoritställen/rundor.
Ofta är det ju så att man spottar en jäkla massa fi men ingen har ju kommit så långt att de kan göra skada när man spottar. Och då kanske inte fi stoppar heller utan kör rakt fram mot en. Får man ingen hjälp att bromsa upp fi då måste man ju ta sig därifrån snabbt som tusan vilket ofta resulterar i att man dör = blir kallad noob.

Ibland sticker man till ett känt spottingställe och helt plötsligt möter man en fi-scout i nosen. Båda blir mosade = blir kallad noob.

Jag brukar variera att först köra en runda för aktiv spott för att sedan övergå till passiv. Och ibland helt tvärtom. Detta beror ofta vilken tier jag har på min vagn jämfört med resten. Detta passar inte alla = blir kallad noob.

Jag har dock, som sagt, stannat på T7 då jag inte tar spelet såå seriöst utan kör ett par rundor på kvällen.

Men tänk om de tagit hänsyn till erfarenheten i matchmakingen och jag kunde få köra med en T10 mot likasinnade som mig själv med samma erfarenhet. Det hade varit kul.

Vad som är bra med att göra en tidig scout runda är att du ger dit lag viktig info om vad en del av motståndarna gör och man kan utifrån det ta beslut om var man behövs mest eller kan hjälpa till dock utnyttjar väldig få detta i sitt lag, dock försök att hålla dig vid liv en lighttank för i slutet på matcher är en lightank jättebra tank att ha i laget men ibland skiter det sig ju o man dör men ta inte åt dig.

Ang att ha en plan absolut kan de vara bra men även om du vet att det du gör är rätt i den matchen med den tanken och mot dem motståndarna så måste man snabbt kunna byta plan om ditt lag bestämmer sig för att lämna dig ensam eller campa basen stenhårt men så är det ibland tyvärr

Av Johnny K

Till alla som stängt av chatten kan jag rekomendera att sätta på den bry dig inte om alla trolls utan lyssna isf på dem duktiga spelarna i början på matchen om du känner dig osäker på vad du skall göra eller fråga jag brukar iaf försöka ge svar isf.

Många gånger skriver ex light-tanks vart dem skall spotta så man vet var man kan göra tidig skada i matchen vilket är viktigt.

Sen i slutet på matcherna är de superviktigt att kunna kommunisera med varandra för att få ett övertag o vinna den matchen, sen finns de alltid brorduktig men i många fall kan man vinna om man hjälps åt.

Jag frågar ofta ibörjan om jag kan få hjälp på ett specifikt ställe som jag tycker är en viktig strategisk ställe på den kartan, men alla får ju göra vad dem själva tycker är viktigt men med lite teamwork vinner man mer och har roligare de är iaf vad jag tycker.

Jag blir också kallad Noob ibland även om jag är Unicum och folk skriver att jag köpt mitt konto på Ebay men de skrattar jag bara åt, jag tar ibland dumma beslut och dör när jag inte borde men förhoppningvis lär jag mig något av det och jag försöker vara självkritisk för att utveckla mitt eget spel.

Lycka till Grabbar o Tjejer

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/johnny_puma/signature.png

Av Johnny K

He he jag läste som han menade men nu såg jag hur han skrev

Något annat som kan vara värt att uppgradera? som ni känner är lite på gränsen?
Grafikkort? Mine? nätagg?

Har inte superstora krav men lägger hellre lite mer om det är något som gör den bättre så slipper man uppgradera igen om ett år.

Av Johnny K

Tack så jätte mycket för snabbt svar

Uppskattas

Då tror jag nog de får bli den datorn

Mvh Johnny

Av Johnny K

Okej tack så mycket!
Är det värt att byte till det?

Såg att det går att välja till nätverkskort ingår inte det annars? Kanske dum fråga men är inte så insatt

Mvh Johnny

Av Johnny K

Komplett Gamer i20 tänkte ev köpa denna något att byta på den isf?

http://www.komplett.se/k/config.aspx?ConfigSystemId=10786

Tänkte höra med er om det är något som är värt att uppgradera på denna och om den är prisvärd i den prisklassen?

Ev tänkte jag byta till Intel Core i5-4670K istället för den som ej är klockad.

Mvh Johnny