Inlägg

Inlägg som Vikingen_94 har skrivit i forumet
Av Vikingen_94

Hur gör man för att enkelt ta bort det efter att man testat det utan att krångla till något annat? Måste man lägga det på en annan hårddisk än Win 7?

EDIT: nvm, kom på det

Av Vikingen_94
Skrivet av anders190:

MSI Afterburner är bäst av alla dessa och fungerar till "alla" grafikkort. MSI's kort är dock de enda som stöds officiellt men vad jag vet så ska alla kort stödjas, även från MSI's konkurrenter. Andra mjukvaror kan vara låst till företagets egna hårdvara eller ett visst fabrikat (Nvidia eller AMD) exempelvis.

De flesta/alla dessa mjukvaror baseras på gamla Rivatuner därav likheten.

Aha då förstår jag, tack

Av Vikingen_94

Är det bara jag som tycker att alla andras tillverkares programvaror ser till 99 % likadana ut och har exakt samma funktioner hela högen? Och varför snackas det i så fall alltid om just MSI afterburner? Är resten kopior eller?

(skickat från min mobil)

Av Vikingen_94

Oj vad ful, saknar redan förra :(...

Av Vikingen_94

Vem tusan vill ha en blu-ray spelare? Snacka om att kasta pengarna i skön :S. Dessutom sjukt synd trist att datortillverkare aldrig kan balansera sina delar 16gb minne i en bärbar dator... varför? För att det ska låta bra så att folk som inte kan någonting om datorer tror att de spenderar sina pengar rätt.

Det är i alla fall kul att det börjar dyka upp modeller med ivy bridge och kepler Hoppas bara det kommer lite vettigare datorer där man inte tvingas betala för onödiga finesser utan för rå prestanda

Av Vikingen_94

Hävde köpet av min skärm igår. Frågan är ifall man vågar beställa en ny? Problemet är att vad jag vet så finns det ingen butik i närheten av mig som säljer skärmen så att jag kan ju inte spana in den i förväg :s

Av Vikingen_94
Av Vikingen_94

Så har fått hem den nu Dock är jag mycket förvirrad. Jag testade båda inställningarna som föreslogs tidigare i tråden och jag tycker inte alls att bilden är speciellt bra. Detsamma gäller för de andra olika lägen. Har min gamla TN-skärm igång vid sidan om och bilden där ser betydligt bättre ut än på min nya Eizo :s. Någon som kan ha en aning om vad jag kan ha gjort fel?

Av Vikingen_94

Tänkte vänta på en 120hz IPS men sen gick jag och köpte en skärm för jag orkar inte gå och vänta när det inte finns någon klar information om det ens är 120hz i 2D vi snackar om...

Av Vikingen_94

Ingen mening att klocka med stockkylaren skaffa en eftermarknadskylare ifall du funderar på att klocka

Av Vikingen_94
Skrivet av Mr Mack:

Hittade inga bilder bland gallerierna här på SweC, hade suttit gött om någon utav er kunde lägga upp lite fina bilder tagna från olika scenarion.

Har beställt min på komplett nu så jag kan se om jag kan fixa lite bilder på den när den kommit

Av Vikingen_94

Detta är vårt land och inte USAs. Regering och riksdag ska vara våra representanter och INTE USAs. Var med och säg ifrån!

https://www.facebook.com/events/332489143440319/

Av Vikingen_94
Skrivet av lillen99:

Hej!
Mormor har en dator en Acer Aspire 3100 med XP i datorn kommer användas till: ha bilder på surfa (lite) och den är in i ****** seg så tänkte först och främst byta till Windows 7?
Kan denna va bra då?: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=629550#info
Eller ska man satsa på vista vad tycker ni?
Någon som vet hur mycke RAM det är orginal i dom?
Uppgraderings möjlighet?

Mvh!

Ser att du länkat 64-bits versionen. Kan ha fel men måste inte alla komponenterna i datorn stödja 64-bit windows för att det ska fungera? (Förutsätter att du har win XP 32-bit)

Av Vikingen_94
Skrivet av LuCkY21:

Jag har en foris och jag kanb säga såhär;
Benq'n känns som om den " flimmrar " lite hela tiden jämfört med Forisen.
Svärta, jaaa... Benq'n är klart underlägsen. När båda ska vara helsvarta så är Forisen anigen ljusare än bäcksvart medans Benq'n är grå.
Bilden på Forisen är rent allmänt "mjukare" i bilden.
Men !!! Forisen visar vit som lite grå i jämförelse.

Kan inte annat än rekommendera Benq'n på den är väldigt behaglig att tillbringa tid framför ( får stänga av den andra då och då ).
( sen ska jag väl tillägga att jag inhandlade Benq'n för 468 riksdaler ny... )

Vilken BenQ modell syftar du på?

Av Vikingen_94

Ericone, tack för ditt utförliga svar Jag tar och klickar slutför köp på komplett nu med desamma

Av Vikingen_94

Jag håller själv på att leta efter en bra skärm till min nybyggda dator och jag har också spanat in den här skärmen ett tag nu. Det som jag är lite skeptisk mot är att man inte kan vrida/vinkla skärmen över huvudtaget samt att man gör inställningar via en fjärrkontroll(aouch om man råkar tappa bort den). Så ni som äger skärmen hur tycker ni att detta fungerar innebär det något problem överhuvudtaget eller oroar jag mig i onödan?

Själv lirar jag mest MMORPG som WoW och SWTOR men även en del HoN, BLC osv. Så en va- eller ips panel är ju att föredra framför TN 120hz i alla fall. Är det någon som har koll på hur denna skärm står sig mot ips-skärmarna i samma prisklass?

PS: Komplett rear den just nu http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=616598

Av Vikingen_94
Skrivet av Plesjoor:

Men med bättre gear så försvann det, vet inte om det är svårt att få bra gear nu?

Nejdå det är det inte, med tanke på att WoW bara blir enklare hela tiden Vilket i och för sig är rätt synd

Av Vikingen_94

Ta det du tycker verkar roligast att lira. Klasserna blir nerfade och buffade fram och tillbaka hela tiden så det är inte värt att gå på vilken som är bäst i nuläget. Om du nu var sugen på priest så kör på det :). Dessutom har ju priests till skillnad från resten av klasserna 2 st healing specs (discipline&holy) som du kan byta mellan ifall du känner för det