Inlägg

Inlägg som Tzunamii har skrivit i forumet
Av Tzunamii
Skrivet av Cordinator:

jag skulle behöva köpa ny stol till ena huset, har en Markus (IKEA) i ena huset och är ganska så nöjd.

såg att secret lab har sjyssta stolar, men det kostar https://secretlab.eu/

men jag funderar lite på komforten (oavsett stol) om frugan också ska sitta på den, jag är 183cm och hon 153cm, går det att hitta en stol som båda sitter skönt i? bästa vore att testa innan så att man inte köper grisen i säcken

Barnkudde ifrån Claes Ohlsson, done

Av Tzunamii
Skrivet av kaput:

En sekelskiftes Kinnarps 8000, uppgraderad med ny överdragsklädsel för några år sedan, när tyget började se tunnslitet ut.

Kan i övrigt varmt rekommendera den som sitter på någon gammal Kinnarpsrelik att skaffa överdragsklädsel. Passformen är perfekt, stolen ser som ny ut, den är slitstarkare än originalklädseln, och framförallt kan man plocka av och maskintvätta den när stolen börjar bli skabbig. Gör man slag i sak innan man nött hål på originalklädseln och stoppningen börjar falla sönder, lär man lätt kunna dubblera stolens livslängd. Galet värt den där tusenlappen.

Underskatta inte silvertejp heller

Av Tzunamii

Är det bara jag som får en kall kår på ryggen när man läser om mer UWP?

Av Tzunamii

Jag vill ogärna vara negativ, men faktum är att Micosoft redan har den information de behöver och kan nu trappa ner sin telemetry, vilket gör att de vågar ge användarna ett sådant här verktyg.

Sen vill jag påpeka att vi har inte en susning om detta verktyg verkligen ger användarna en faktisk helhetsbild över vad som skickas, d v s Microsoft kan mycket väl undanhålla telemetry förbindelser som är känsliga att informera om.

Av Tzunamii

Det jag är mest intresserad av är längre livstid och bättre priser.

Av Tzunamii
Skrivet av Vozal:

Biasade tester... Kolla in Digital Foundrys tester, stora tapp i spel som Witcher 3 och Crysis 3.

Skickades från m.sweclockers.com

Sen måste man iakta att de flesta testerna gjorda var _innan_ Intels microcode ens var tillgänglig, ännu mindre applicerad, d v s merparten av testerna visar inte vad den slutliga minskningen blir.

Jag hade planerat en upgradering i slutet av året baserad på nästakommande Intel teknologi, men nu blir det att omvärdera det beslutet.

Av Tzunamii

8 499 kronor för de specifikationerna? Jag vet inte vad Ni andra tycker, men det tycker jag är hutlöst. Vid en mer 'normal' prislapp hade jag köpt en och kört Linux på den.

Av Tzunamii

Min personliga åsikt är att man skall avhålla sig att köpa några datorkomponenter för närvarande och om möjligt invänt besked om Intel's gigantiska fadäs, följa DRAM och SSD priser för trendbrott samt invänta ny information om kommande grafikkort under våren.

Det har aldrig varit så stormigt på marknaden överlag som det är nu så _kan_ man vänta ett litet tag så bör man nog överväga detta.

Av Tzunamii

Förpassade Windows 10 till att leva i ett VM (GPU Passthrough) för ett tag sedan med ypperlig framgång när det gäller 'near native' prestanda. Inväntar mer information och tester, men med den lilla information som finns att tillgå så känns det som ett slag i kistan.

Kan bli så att man får köra med 'nopti' eller 'pti=off' som kernel parameter vid boot av mitt Linux host OS och sen lägga till ett Linux VM uppepå för desktop funktionalitet, förutom det Windows VM jag nämnde tidigare. Borde minimera prestandaförluster en liten bit.

Den som lever får se.

Av Tzunamii

DRAM priserna är med största sannolikhet artificiellt satta, d v s de ökar inte upp tillverkningen trots att de kan och att efterfrågan är stor. De lärde sig en läxa när DRAM priserna gick i botten för några år sedan.

Jag skulle heller inte förvåna mig om en eventuell kartellbildning pågår. Dock svårt att bevisa.

Av Tzunamii

Ännu ett tillskott till deras kassa. Får ta av mig hatten till deras 'marknadsföringsstrategi' och applådera alla Apple iPhone ägare som nu kommer att rusa och byta batteri p g a en mjukvaruuppdatering.

Jag finner det bisarrt att merparten av iPhones ägare kommer att gå på det här.

Av Tzunamii

Jag vill tacka OP för ett enastående 'dark mode' for Sweclockers.com. Slut med brända hornhinnor.

Av Tzunamii
Skrivet av Mortac:

UPPDATERING: Enligt TFT-Central så är det en IPS-panel: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/38.htm#asus_rog_swif...

"IPS-type" är inte samma som faktisk IPS. Det är med stor sannolikhet en VA panel, tyvärr.

Dock håller jag med att vilken paneltyp en skärm som nämns av Sweclockers är bland den viktigaste informationen och bör iaktas och informeras om.

Av Tzunamii

Fler entusiaster borde importera korten och visa de Svenska återförsäljarna vad vi tycker om att om och om igen bli föremål för extraordinära priser och deras girighet.

Av Tzunamii

Ghost Recon: Wildlands Open Beta startar den 23:e februari.

Av Tzunamii

Runt 1300 SEK är vad jag är villig att betala för ett bra tangentbord. Detta är helt uppåt väggarna dyrt.

Av Tzunamii

Ser fram emot en detaljerad recension.

Av Tzunamii

Äntligen!

Av Tzunamii

@SSIV: Hittade den här artikeln. Inte mycket till smutskastning i min mening. Fakta är fakta.

Av Tzunamii

Sitter och väntar på Sweclockers att släppa sina prestandatester som med stor sannolikhet redan är färdiga. Kommer att köpa ett 980 Ti oavsett, men är riktigt nyfiken på 'Red vs Green' resultaten.