Inlägg

Inlägg som wargreymon har skrivit i forumet
Av wargreymon

Går emot strömmen då jag haft mycket bra upplevelse med ASUS när jag skickat in på RMA några gånger. En bärbar dator jag köpte begagnad kom med något trasigt på undersidan gjort av första ägaren, kommer inte ihåg riktigt vad, och när jag skickade in den för en dålig fläkt så bytte de även ut den trasiga delen utan att jag ens nämnt det.

Givet att det var några år sedan och det kan ju ändras mellan olika verkstäder eller bara person som hanterar.

Av wargreymon

Tyvärr vann jag inte OLED-skärmen i tävlingen och missade när NetOnNet råkade sälja Samsung G9 OLED för 11 tusen, så har inte blivit någon än till stationära. Väntar till BF och hoppas på bra pris på en 49" DQHD OLED.

Av wargreymon
Skrivet av perost:

Nintendo började prata officiellt om Switch (då NX) redan våren 2015, två år innan den slutligen lanserades. De avslöjade förvisso bara kodnamnet då, men det är ju mer än de sagt om uppföljaren till Switch än så länge. Men det var väl lite speciella omständigheter, och troligtvis har de inte haft samma press att visa upp något nytt den här gången.

Ah där ser man, stod ju till och med i Tweeten. Hade inte läst den direkt utan läst något tidigare att de nämnde den på mötet våren 2016. Tror nog att när de väl dragit av plåstret kommer det gå snabbt för att bygga upp hype.

Av wargreymon
Skrivet av perost:

Tekniskt sett har de bara sagt att de kommer göra ett uttalande om uppföljaren till Switch detta räkensskapsår, inte att de faktiskt kommer visa upp den. Det tog ju t.ex. runt ett och ett halvt år från att de började prata om Switch:en till att de faktiskt visade upp den, och ytterligare ett halvår innan den lanserades, men man kan väl hoppas att de inte drar ut på det lika mycket den här gången.

Switch nämndes som next-gen i Maj-mötet, presenterades på hösten och släpptes i Mars. Kan vara liknande i detta fall, nämnts nu i Maj, presenteras i höst och släpps på våren.

Av wargreymon

Wii U var den enda konsol jag inte ägt sedan Gameboy Color, så när Switch kom ut var jag inte superhajpad heller och det tog ett antal månader innan jag köpte en begagnad med Breath of the Wild och Super Bomberman R. Sen var jag hooked och Switchen har verkligen lyft intresset för spel igen och det har blivit väldigt många timmar genom åren. Så Switch 2 förbokning kommer definitivt att göras!

Av wargreymon

200 tusen negativa omdömen är väl lite svårt att ignorera, även om deras kassa CM försökte.

Av wargreymon
Skrivet av LeVvE:

Vet inte om du sitter och trollar eller inte, att bära med sig en pro controller tar bort hela syftet med en portabel konsol.

Pro controllern är inte speciellt bra den heller men analog spakarna är iaf användbara.

Någon håller inte med dig = trolla?

För mig och fästmön fungerar joy-cons jättebra, men jag likt japanerna har lite mindre händer. Som tur är finns det ju sju miljoner olika sätt att få bättre grepp för er med större händer.

I jämförelse så är Steam Deck nästan för stor för mina händer, och hade gärna haft lite mindre, men går inte direkt att köpa tillbehör för att krympa den.

Av wargreymon

Vad står de i ditt avtal? Säljare vill sälja och de säljer gärna något som inte ens existerar.
Till och med i min soffa satt en säljare och ljög mig rätt i ansiktet, däremot så skrevs avtalet med vissa detaljer i alla fall, vilket ledde till att jag fick ett abonnemang som inte existerade tills jag kunde säga upp.

Finns det inte på papper så är du rökt, du har skrivit på och godkänt, sen kan du lägga en anmälan hos Telia att säljaren ljugit och dragit skam över företaget, så får de avgöra vad de gör med individen.

Av wargreymon

Utan reklam vore det ju svårt att veta vad som finns och upptäcka nytt. Däremot finns det ju miljoner företag som vill visa deras produkter till alla hela tiden. Att se reklam man inte är intresserad i eller har sett innan är tråkigt. Människor blir griniga när de blir uttråkade.

Av wargreymon

Jag hoppas ju på att det finns med OLED direkt, men jag kommer köpa oavsett och sedan uppgradera annars. Switch är den platform jag lirat mest på sedan den kom.

Av wargreymon

Jag vill gärna se Samsung Odyssey OLED G9 S49CG934 49" eller liknande OLED 49" DQHD

Av wargreymon
Skrivet av Oliver91:

Hmm... vad säger nintendo om detta? sjukt häftig iallafall

Men jag ikväll blir det Gamecube för min del!

Kan nog garantera att garantin är rykt på alla Wii i världen. Finns väl inget de kan göra att man moddar sin hårdvara offline, all online är ju nedstängt också. Däremot lär den ju bara kunna köra backuper vilket är lite gråzon beroende på vart du bor.

Av wargreymon

Så när han klarar det under 5 sekunder, då jublar folk.

När jag är klar på 5 sekunder då gnäller fästmön... Orättvist!

Av wargreymon

MP600 Pro NH 2TB 900 kr + frakt

Av wargreymon
Skrivet av Shadee:

83" 210 centimeter på bredden. Bor du i ett slott eller? Hade inte ens kunnat få in en stor TV där jag bor.

Nej, bara ett vanligt hus Hade fått plats med 83" i gamla lägenheten också, men den hade inte gått in i hissen...

Av wargreymon
Skrivet av Dacko:

Fick min C3 77 för 18k med kampanjen i mars, blir att ha den resten av livet nu.

Den kampanjen med dubbel rabatt och cashback var ruskigt bra, kliade satan att inte köpa en 77", men siktar att nästa blir på 83" vilket tyvärr inte var med då

Av wargreymon

Mycket tjat om 60FPS, spelet är inte låst vad jag kan se? Ser ju ut att likadana krav som Horizon Forbidden West, och det snittade ju 90 FPS @ 4K med 4090 innan FG. Nixxes gjorde bra port av Horizon, så förhoppningsvis är detta lika bra.

Av wargreymon
Skrivet av MrRunaway:

Kan verkligen rekommendera att titta på mörkläggningsgardiner. De dämpar även ljudet.

Köpte några tjocka från Ikea, jäkligt skönt att inte behöva se ett vitt staket i skärmen när man tittar och det är ljust.

Av wargreymon
Skrivet av landahl:

Ständigt denna jakt på uppgradering och bättre grejer. Folk blir aldrig nöjda vad dom än köper.

Konstig kommentar att skriva på ett forum där teknisk utveckling är fokus.

Som att gå till gymmet och säga att folk borde vara nöjda med kroppen de har.

Av wargreymon
Skrivet av flashen:

Suck, bara början antar jag

Nej då, Apple har släppt igenom mög många gånger innan