Inlägg

Inlägg som xorce har skrivit i forumet
Av xorce

Hörlurarna gick sönder, garantiärende?

Hej, köpte ett par hörlurar för 1 månad sedan för 1200kr och häromdagen när jag skulle ta på mig dem så kände jag hur ena sidan gav vika.

Kollade lite närmre på dem o konstatera att skruven hade typ slitit sig från skruvhållaren o en spricka på plasten.

Vart nere på NetOnNet o frågade om jag kunde få ett par nya men de sa att de vart tvungna o skicka i vät dem o det skull kosta mig en slant mellan 200 -800 kr eftersom de sa att risken vart stor att det anser att det vart mitt fel att de gått i sönder eftersom det e en spricka och skruven typ slitits från skruvhållaren.

Så jag undrar nu om garantin o sådant eftersom de e bara en månad gamla, tog mig 3 månader o spara ihop till dessa hörlurar och jag har typ 0 inkomst så jag vill gärna inte punga ut 2-800 kr mer på dem?

Av xorce

matte56 hehe jo läste det o det e precis samma problem som jag har.

Av xorce

Nop, kör sladden rakt in i jacket + att jag har provat att av aktivera windows brandväg o mitt virusprogram samt kört datorn i felsäkert läge nätverk inget har funkat. Det är samma i torrent, ftp o tptest

Av xorce

Telia fiber 100/100 men inte i bägge riktningar samtidigt.

Hej på er alla! Börjar bli lite less på mitt telia internet kör kabel rakt in i jacket o får 10 Mbyte ner men så fort jag kör på upp så stryps ner hastigheten till 3 Mbyte o upp blir 9-10 Mbyte (samma i tptest) När jag körde samma test men i UDP i tptestet så fick jag max åt bägge hållen.Har provat att köra full duplex o auto på inställningar på kortet o datorn e snart 2 år gammal. Så jag funderar om telia har så i sitt fiber 100/100? Jag kör windows 7 + att jag köpte en ny cat6 kabel.