Inlägg

Inlägg som Granter har skrivit i forumet
Av Granter

"8 is the new 4 - AMD

lol, man får väl hoppas.

Edit. Alltså jag missade första 25minutrarna och så långt har dem bara snackat om spel, visat sniper elite 4 kört på 2st 480x och en ryzen i 4k.

Så långt vet jag mer om ryzen än om vega av streamen.

Av Granter

RIP Moores

Av Granter

@almness:

Grafikrealism i ett golf spel, de är nog knappast de viktigaste. Att de är ett roligt spel väger väl bra mycket tyngre än att gräset ser realistiskt ut, LOL

Av Granter

@almness:

Så om de inte är blod och monster så är spelet alltså larvigt, jag förstår

Skaffa vilket Worms spel som helst, riktigt kul att köra ihop med polare. Mycket

Killingfloor. Här äre blod och monster så de räcker och blir över! Bästa Lan spelet jag kört

Av Granter

köp 500, med tanke på att de flesta spel som släpps nu är på ca 50-60gig så förvånar de mig inte om den siffran blir dubblad inom några år.

Av Granter

Golf with friends

Av Granter

Din cpu är klen. Den är sämre än 2500k och de är en 6år gammal i5a.

Av Granter

@Thomaseron: oyeaa!, köpt dem i tidigt december och jag skrattar hela vägen till banken, so to say Önskar dock att jag gjort de redan förra våren då jag började bevaka dem.

Men jag vill minnas att jag för några år sedan på sweclockers lästa en artikel om att AMD var dödsdömt, vilken vändning!

Av Granter

https://www.neowin.net/news/amds-new-ryzen-7-1800x-breaks-wor...

Ja den verkar ju vara helt galen att överklocka med.

Av Granter

@FatherOfThree:

Du utvecklade inte ett enda ord du skrev. Jag kan be Kalle 8år att också skriva ner saker på ett papper vad han inte tycker är smart. Men sedan fråga kalle om han kan utveckla det han skrev så blire heltplötligst svårt för honom. Du vet, förklara vad du skriver, inte bara kladda ner ord på ett forum och förvänta sig att folk ska fatta exakt hur du tänker.

Är det kanske så att när jag förklara vad jag anser är en korkad varelse så tog du illa upp`? In that case, jag tänker inte skriva mer till dig så ger du fan i att skriva till mig, problemet löst ^^. Du bör utvecklade din pedagogik.

Av Granter

@FatherOfThree:

De här var väl aningen breda punkter. Egoism är ju grundat i alla djur och helt naturligt. I hårda tider är de inte dem sympatiska som överlever, de är dem egoistiska. Icke egoistiska människor blir överkörda av människor som är egoister och de här kommer vi aldrig komma ifrån. Har du inte någon form av egoism så är du ju toffel...

Över egoistiska människor behöver vi inte direkt. Men lika lite som alla dessa över empatiska nötter som tror att man kan ge bort allt till alla och att få det att funka, dessa varelse blir överkörda och bortglömde för de kommer aldrig någon vart i livet. De stannar kvar bara för att de låter andra passera dem. Allt i naturen fungerar så att vi ska klättra upp och bli störst och starkast. Allt annat som sägs är bara ett moraliskt påhitt. De är så överallt, hela tiden, oavsett om de är här eller någon annan planet. Klättra upp, bli störst, bli starkast. De är den naturliga cykeln.

Av Granter

@FatherOfThree:

Mat och vatten är de mest grundläggande vi behöver få i oss för att leva och är man så korkad att man inte förstår vad bra mat och vätska är och konsumerar mängder av läsk/skräp så är man rätt korkad varelse. De bör vara endel av "how to human 101" att veta vad i man ska äta för mat? men icke

Vad annat ligger högre upp? alltså du skriver att du tycker att andra grejer är ligger högre men inte vad, varför ens göra ett inlägg?

Av Granter

Något som jag inte tror många tänker på alls i den här tråden är att köper man en AMD cpu så kommer man inte att behöva lägga pengar på en eftermarknadskylare som man måste göra på ALLA intel cpuer, så då blir ju faktiskt priset billigare.

Av Granter

@loefet:

Grymt, the more you know!

Av Granter

@Yomster:

De har vi väl inte på den här planeten ens xD?. Vi vet inte vad som är bra för oss att äta och majoriteten trycker i sig skit.

Vad är de för korkade jävla varelser som trycker i sig socker och skräp som föda, sedan tycker vi själva att vi är över alla andra djuren på planeten, säger ju en hel del.

Av Granter

@Gh0sTy^:

Borde funka, du har ångerrätt upp till 14dagar tror jag? förutsatt att produkten inte är skadad.

Vad ligger du på för budget?

Beror ju åh andra sidan på vad för typ av chassi du vill ha, finns mycket öppna chassin med bra luftflöden men dem är inte så tysta. Eller riktigt stora fulltowers där man nästan bara behöver 1fläkt.

Annars i ett "ljudisolerat" chassi där man ändå vill ha bra luft.

Köp ett fractal design define S, som jag personligen anser vara ett bra grundchassi 101. Köp 1extra fläkt och sätt i taket. De här kommer vara nog för att kyla riktigt bra. Du kan köpa mer fläktar om du så behagar men är ju upp till dig.

Annars om du vill ner mer i pris så är https://www.inet.se/produkt/6901919/cooler-master-haf-912-adv... ett rätt komplett chassi. De är stort och klumpigt, samt att jag personligen inte tycker att de är så snyggt men de gör jobbet. De kyler riktigt bra, dock inge dammfilter och sånt så du får räkna med att göra ren datorn oftare.

Av Granter

Folk gråter om den inte presterar bra i spel, som om att cpuerna var det som satte stopp för bra FPS och att pc marknaden bara cirkulerar kring spel.

Hoppas den krossar allt vad renderingstider heter

Av Granter

@Gh0sTy^:

Om själva chassit blir varmt så låter det som dåligt flöde av luft i datorn.

Man bör nästan alltid satsa på ett chassi med fläktar i taket.

Av Granter

@Viochee:

Du måste läsa vad jag skriver, jag skriver ingenting om spel och du fortsätter hetsa om det. Så jag ger upp efter detta inlägg då jag inte orkar lägga energi på detta.

Och om man nu ens ska orka prata om vad som ger stöd och vad som inte ger stöd. 2år efter att första quaden såg marknaden så hade ALLT stöd för det. Annars vare en omodernt program/produkt. Kommer förmodligen vara exakt likadant nu.

Så med andra ord är att handla en cpu med fler än 4cores en bra investering för framtiden om man vill att datorn ska hålla länge, och med tanke på att det verkar bli mer och mer standard att man ska ha kvar samma cpu i 5år eller mer så äre ju inte mer än rimligt.

Av Granter

@Viochee:

Ja för vad en bil presterar på ettans växeln är viktigt, vem bryr sig om singelthread prestanda? när är den ens relevant?

Som jag redan skrivit, dem kanske står sig tå till tå med intel i spel men alla andra marknader kommer dem att ta stora kliv.

Och man kan göra mer saker än att spela på en PC