Inlägg

Inlägg som Insanemaggot har skrivit i forumet
Av Insanemaggot

Spontant tänker jag att jag spenderar 3k+ i året. Jag köper några spel men den stora boven i dramat är att jag håller på med musik och plug-ins till ett DAW är ju inte jättebilligt.

Av Insanemaggot

Tack så mycket, fick dock en random omstart nu igen :/

Av Insanemaggot

Inget fel på ramen enligt memtest86, bytte dock plats på stickorna innan jag körde testet. Kan det ha varit så enkelt?

Av Insanemaggot
Skrivet av mpat:

Kör memtest86, det är det enda som går att lita på.

Jag testar det, tack så mycket för tipset!

Av Insanemaggot
Skrivet av mpat:

Har du kört RAM-test? Låter lite som om du har ett problem där.

Jag körde windows memory test som inte hittade något fel, men nu fick jag en blåskärm igen även fast jag blåste windows med samma fel kod i loggboken så det måste vara något galet med ramen.

Av Insanemaggot

Blåste windows hoppas det gjorde någon skillnad! Bara till att vänta och se antar jag!

Av Insanemaggot

Att jag har missat loggboken!

"The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x000000de (0x0000000000000002, 0xffffb68ed1dd17e0, 0xffffb68ed1dd17e0, 0x00000002dcc698c0). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 962634ba-8149-4a78-ae3e-7499a649f7d0."

Av Insanemaggot
Skrivet av bärplockaren:

@Insanemaggot
När du får blåskärm hinner du se någon felkod då eller?
Testa byt drivrutiner, skulle kunna vara nåt som så enkelt.

Jag hinner inte kolla det innan datorn startas om men ska försöka få datorn att blåskärma så ska jag se vad det är för felkod!

Av Insanemaggot

Random restart och blå skärmar.

Tjena! Jag har nyligen börjat få problem med att min datorn startar om randomly och blå skärmar. Jag kan även tillägga att nedladdning också blir korrupta då jag moddar bethesda spel. Värt att notera är att datorn inte blå skärmar eller startar om sig när jag spelar utan detta händer bara under vardaglig användning.

Problemet uppkom när jag installerade om windows, jag har gjort diverse systemchecks och windowschecks men inget problem kan hittas. Då detta uppkom först efter jag installerade windows antar jag ändå att något blivit korrupt under windows installationen.

All hjälp tas emot med glädje.

MB: X470-F CPU: 2700X RAM: 16 GB corsair vengeance 3000mhz Grafikkort: RTX 2080 Nätagg: Corsair RM850I. Windows disk: WB Blue 1tb M.2

Av Insanemaggot

@Philippk: Jag förväntade inte mig att processorn skulle ha tempspikes på 10 grader i idle med 360mm radiator men sökte runt på lite andra forum och detta var tydligen helt normalt för ryzen. Jag är fortfarande kvar i tankesättet av intel där jag låg på 28ish grader i idle. Konstigt nog så ligger jag mellan 35 och 45 grader när jag spelar, har dock inte kört något jättekrävande än.

Av Insanemaggot

temperaturen på 2700X med Fractal Design Celsius+ S36 spikar.

Tjena jag har precis skaffat en Fractal Design Celsius+ S36 AIO som jag kör med min 2700X. Haken är bara den att temperaturen ligger på 31 grader och sedan spikar upp till mellan 40 och 45 grader. Vad kan detta bero på?

Av Insanemaggot

@eucalyptus: Precis, ja jag tycker också att 3000mAh är lite snålt.

Av Insanemaggot

@Thumbii: Jag tycker dock att samsung skulle satt 6gb ram i båda s9 modellerna.

Av Insanemaggot

@Thumbii: Batteriet skulle jag nog säga är det viktigaste för mig, S8+ har 3500mAh medan S9 har 3000mAh kamera är förstås också en viktigt del. Hur som helst blir båda mobilerna en uppgradering för mig i både kamera och batteri. Men jag lutar nog mer åt s9 då samsung äntligen förstått att fingerprint scannern är bättre placerad under kameran.

Av Insanemaggot

Dags för ny mobil Samsung Galaxy S8+ eller S9?

Som titeln säger så är det dags för mig att byta mobil, jag står och velar mellan att skaffa en s8+ eller en s9:a vad tror ni?

Av Insanemaggot

@Spiffman: Teoretiskt sätt borde det vara lagligt eftersom jag äger spelen. Jag har också pratat med EA och frågat om dom har någon download till spelen vilket dom dessvärre inte hade.

Av Insanemaggot

Är det olagligt att ladda hem ett spel från en piratsida då jag redan äger spelet?

Jag äger alla Slaget om midgård spelen men eftersom det är 2017 äger jag inte längre en dvdläsare. Min fråga är om jag laddar hem slaget om midgård från t.ex TPB skulle det vara olagligt då?

Av Insanemaggot

Logan på amazon

Hejsan! Jag är sjukt sugen på att köpa logan på digital download, den enda vettiga sidan jag hittar den på och känner till är Amazon. Eftersom jag aldrig köpt något från amazon så börjar jag bli nojig över extra utgifter såsom Svenskskatt etc eftersom amazon är ett amerikanskt företag. Är det någon som har koll på detta?

Av Insanemaggot

WWE 2k17 VS UFC 2

Tjena, jag velar fram och tillbaka mellan att köpa WWE 2k17 och UFC 2, vilket tycker ni?

Av Insanemaggot

@biorrith: Det låter helt sjukt ju, ska maila och se vad dom säger!