Inlägg

Inlägg som Krass har skrivit i forumet
Av Krass
Skrivet av skmzarn:

Jo, det gör det.

50kk = 50 000 000.
k = 1000
k*k = 1000*1000 = 1 000 000

Kan ju ha fel i hur de räknar. Men något sånt här är det. Tycker det är ren idioti, när det är smidigare att skriva 50k, 500k, 5m, 50m.

Detta är ett begrepp som amerikanerna använder mer och mer numera. Börjar bli ganska vanligt.

Att skriva kk istället för m som förkortning av miljon är som att gå tillbaka till det romerska räkningssystemet. Och alla vet väl hur korkat det var...

Av Krass
Skrivet av epizk:

Bitfenix Prodigy försenat igen? först 07-12, nu 07-18? Lite nyfiken bara vad förseningarna beror på och när mitt chassi kan tänkas dyka upp?

Den finns i lager nu

Av Krass

Att ta ut hårddisken kommer nog inte hjälpa. Firmwaren ligger inte lagrat på hårddisken utan på ett separat flashminne. Iaf på en PS3a som inte är jailbreakad. Om de har löst det på något annat sätt med jailbreakning vet jag inte.

Av Krass
Skrivet av anon195163:

Får hoppas att de inte glömmer att lista alla komponenter som ingår i 15% erbjudandet. Spänningen är olidlig.

Edit: nu är det uppe!

http://cdon.se/hemelektronik/cdon_%2b_sweclockers/

Intressant att de har med Logitech G700 etc. När man kan få 25% rabatt på med den rabattkoden för gamingtillbehörsrean som fortfarande håller på

Av Krass
Skrivet av Philippk:

Varför inte samla all information till Första sidan?

Vilken disk ersätter 2tb 2.5"? Det blev en 3.5? Men vilken modell? Finns det ett säkert svar?

Vilken disk ersätter 1tb 2.5"? Vilken modell?

Så slaffsigt när man läser igenom alla sidor, man blir tokig!

Det finns ett officiellt svar ifrån cdon på den frågan i tråden. Jag håller med dig om att det kan vara svårt att hitta och att TS bör uppdatera första inlägget med den informationen.
#12413012

Av Krass
Skrivet av m4gnify:

Du kan ta ut HDD ur PS3 och sätta in den i datorn, sen sätta tillbaks den
Eller flytta filer med t.ex en USB-HDD

Det kommer inte fungera. PS3-hddn har ett egent "okänt" filsystem, som en PC inte kan läsa av. Nej det är inte FAT32. Det är sonys egna specialfilsystem. Sedan så kommer PS3an vilja formatera om HDDn när du sätter in den i PS3an igen om du använt den i en annan PS3a/dator emellan.

TS:
PS3ans filsystem är även anledningen till varför det inte går att koppla in PS3an som en nätverksenhet till din dator. Enda sättet att koppla ihop dem är att streama/kopiera filer från datorn till PS3 via PMS/Tversity. Eller koppla in en extern hdd/usb-minne i PS3an usb port.

Av Krass
Skrivet av Megacrash:

Efter nya patchen har en skum bugg kommit för mig, inte för man byter gubbe så ofta men ibland så försvinner "switch character" så man måste starta om spelet för att få tillbaka den:/

Vad jag har märkt så uppstår den buggen bara när man loggar ut ifrån stan. Testa och använd waypointen någonstans och logga sedan ut. Det har alltid hjälp för mig.

Och när jag menar med logga ut så menar jag ifrån game till character menu. Inte logga ut så att du behöver skriva in ditt lösenord.

Av Krass
Skrivet av Blargmode:

Vi är inte anställda här för att vara trevliga och svara på frågor

Däremot så står det i forumsreglerna att man ska vara trevlig mot varandra.

Av Krass

Nej det går inte att spela i som ett 1st person shooter. Mig veteligen så finns det inget hack 'n slash spel som har en fps-kamera. Zooma kan du dock göra med Z.

Av Krass
Skrivet av Lasergurka:

Var mer än 1.5 vecka sen första personen beställde, är det ingen som har fått den än?

De skickar alla efter att kampanjen är avslutad. Det står ju klart och tydligt i produktbeskrivningen på cdons hemsida.
"Beräknad Leverans: 2012-06-18 till 2012-06-28
Produkten levereras efter avslutad kampanj"

Av Krass

Eller så kan du ringa upp bahnhof och fråga om de har något erbjudande om du binder upp dig till 12 månader till. Jag fick 40% i rabatt under ett år när jag ringde comhem (som jag aldrig har haft några problem med) när jag gjorde så.

Visst det kanske finns pengar på att byta runt. Men tänk då på att du kanske kommer sitta där utan internet i ett par dagar. Vilket jag inte tycker är värt det.

Av Krass

Vilket programmeringsspråk använder du dig av? Om det är C# så skulle jag rekommendera att du använder sig utav en Dictonary för att sammanfoga listorna.

Av Krass
Skrivet av kekkonen:

Men legendarys är ju inte ens i närheten av det bästa man kan hitta i alla fall så.
Det var ju inte så att jag hoppade över elite packsen på vägen till butcher när jag körde det heller, är nog ingen som gör.

Som jag sa tidigare så har jag spenderat runt 40 timmar farmat act3-4, elite packs + boss.
Har över 4000 elite kills, inte en legendary. Något mer unrewarding får man leta efter.

Jag har inte heller fått en enda legendary eller set item på drygt 150h speltid, varav största delen är på inferno. Så jag förstår mycket väl din frustration. Vad jag menade med min post är att det känns som om elite packs och treasure goblins är vad man ska farma om man vill få bra loot.

Av Krass
Skrivet av kekkonen:

D2 var ett treasure finding-spel, men detta är fan ett jävla shoppingspel.
Tidigare körde jag även säkert runt 100 butcher runs med 150-200mf, men ändå ingen lycka.

Blizzard har själva sagt att det inte är bossarna som droppar de bästa itemsen i D3, utan det är elite packsen. För att spelet inte så bli så enformigt som att döda samma boss om om och om igen.

Av Krass

Senast jag såg en sådan spaker var i ett chassi ifrån slutet på 90-talet
Btw, PC-speaker är det korrekta namnet på denna "varningshögtalare".

Av Krass
Skrivet av inet.se:

Vi kör tills lagret är slut - som det är nu finns det ett gäng kvar i butik så det sista chansen nu.

Lägger du en beställning så kan vi hämta därifrån. Räkna bara med 2-3 arbetsdagar leveranstid bara!

Ohh kanon, lade precis en order då. Tidigare vet jag att ni har vägrat skicka produkter som har tillhört en specifik butiks lager utan isf har man fått vänta på att ni ska beställa hem nya exemplar från levrantören, vilket kan ha dröjt i eveigheter om man har otur.

Av Krass

Hur länge kommer kampanjen på HP Compaq LA2306x fortsätta och när kommer ni får in fler exemplar till ert webblager?

Av Krass

Själv så blev jag av med 200k tidigare i veckan. Biddade på ett item, blev outbiddad och pegnarna dök då upp under completed. Klickade send to stash. Dock hände ingeting utan send to stashknappen blev grå. Väntade 5-10min, fortsatte spela och gick tillbkaa för att hämta pengarna igen. De fanns då där och klickade åtigen på send to stash knappen, samma resultat som innan. Dagen efter kom patchen och servrarna var nere för underhåll undernatten. När jag loggade in nästa gång så fanns inte pengarna i auction hose completed lista. De hade inte heller lagts till 200k i min egen pengahög.

Skickade en ticket till blizzard och fick som svar att de undersöker lag i auction house och att jag borde ha min pengar snart. Har gått ca 3-4 dagar sedan deras svar. Så stora lag betvivlar jag att de har...

Av Krass

Så om jag fattat dig rätt så vill du att copyrighttexten ska vara standardfärg medan bara klockan ska ändra till vit? Isf lägger du till 2 rader mot slutet:
document.write("<span style=\"color:white\">")
document.write(" | " + hours + ":" + minutes + " | ")
document.write("</span")

Av Krass

Har ett par vapen till salu om någon är intresserad
2h bow: 415.8 dps, +98 dex, +37 vit, lvl57
1h mace: 481.8dps, +45str +47dex
2h crossbow, 462.0 dps, 2.80% life steal
2h bow: 658.7dps, +95str +99int
2h axe: 665,7dps, 86-176 cold dmg

Kom med bud om du är intresserad