Inlägg

Inlägg som Tekoppar har skrivit i forumet
Av Tekoppar
Skrivet av Xermalk:

Du missade en sak.
VDn: Säljer en massa av sitt aktieinnehav i Unity innan annonseringen

https://www.guru3d.com/story/unity-ceo-quickly-sells-shares-p...

Ja usch, fy på John som sålde 2000 av sina 3.7 miljoner aktier, som dessutom såldes på korrekt sätt. Vilken ondsint människa.

Av Tekoppar
Skrivet av friArsenik:

Det var ett rykte om att högt uppsatta direktörerna som styr" Unity bolag" sålde precis sina aktier innan de gick ut med informationen om prishöjningarna.

När aktier sjönk köpte de på sig aktier tillbaka (antar jag)

Och nu går de ut med information om att de ser över dem kontroversiella prishöjningar.
Alltså så att aktier återkommer till priset innan raset.

Ja.... De kan verkligen göra pengar...

Ja herregud John sålde 2000 aktier, utav sina 3.2 miljoner. Dessutom så säljs detta via 10b5-1 plan och kan ses här. https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1193857/0001810806230...

Av Tekoppar
Skrivet av mlampa:

Nu låter jag säkert som en missnöjd, gammal och grinig gubbe.

Men sådana här "nyheter" är av typen, och kvalitén, du finner i en blaska som Aftonbladet. Herregud Sweclockers, håll kursen.

Vet inte varför du förväntar dig mer från Sweclockers. Är ju bara kolla på systersajten fz.se så bör man ju inse att geeks inte värdesätter kvalité, utan blir mer och mer som vilken nyhetsblaska som helst.

Av Tekoppar

Fast det är ju inte Microsoft som letar upp drivrutiner och laddar upp, utan det är företagen själva.

Av Tekoppar
Skrivet av Gelantious:

Tror detta är just en anledning till varför Nintendo har varit tysta gällande Activision - Microsoft affären.
För om det nu går som Sony vill, att affären stoppas för att ett spel är så pass stort så det ska släppas på alla konsoller. Så kan dom komma och säga samma om Zelda, Mario mm. Och då kan Nintendo bli lagligt tvingad att släppa sina spel på andra konsoller/pc.

Vad i hela friden är det för logik du använt för att komma fram till detta? :'D

Av Tekoppar

Vem gillar inte favoriter som.

  • InternalFrameInternalFrameTitlePaneInternalFrameTitlePaneMaximizeButtonWindowNotFocusedState

  • initWithEnableFan:enableAirConditioner:enableClimateControl:enableAutoMode:airCirculationMode:fanSpeedIndex:fanSpeedPercentage:relativeFanSpeedSetting:temperature:relativeTemperatureSetting:climateZone:

  • CMMetadataFormatDescriptionCreateWithMetadataFormatDescriptionAndMetadataSpecifications

  • kCMBufferQueueTrigger_WhenDurationBecomesGreaterThanOrEqualToAndBufferCountBecomesGreaterThan

  • kCMSampleBufferConduitNotificationParameter_UpcomingOutputPTSRangeMayOverlapQueuedOutputPTSRange

  • drawIndexedPatches:patchStart:patchCount:patchIndexBuffer:patchIndexBufferOffset:controlPointIndexBuffer:controlPointIndexBufferOffset:instanceCount:baseInstance:

  • kCMBufferQueueTrigger_WhenDurationBecomesGreaterThanOrEqualToAndBufferCountBecomesGreaterThan

Av Tekoppar
Skrivet av Orici:

För att dom piskar upp sina supporters att utföra saker som detta.

https://www.youtube.com/watch?v=euiSHuaw6Q4

Att utföra saker som vad? Att skriva inlägg på twitter? Jo men fy vad hemskt.

Av Tekoppar
Skrivet av Orici:

Detta bör Epic bli straffade för.

Tycker du bör bli straffad för ditt inlägg.

Av Tekoppar

Har dem fixat så att skuggorna funkar med classic än?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar

@MuLLvaD3n: Använd var_dump, echo printar inte null, false eller tomma strängar.

Av Tekoppar

Använd koden session_status() och se vilket värde du får tillbaks. Kan vara så att one.com inte har session enabled som default.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar
Skrivet av twit:

- Du kan zooma in/ut, så frågan är vilken grad av zoom du refererar. Visst kan man tycka att lägsta zoom (mest utzoomat) är för lågt, men det är den nivå som spelet rent mekaniskt är designat runt.

- Du kan numera ha tretton aktiva skills på din skill bar.

- XP får du som ett förhållande mellan din karaktärs nivå och den nivå monstren du klår ihjäl har. Denna sjunker gradvis per design ju högre nivå din karaktär har, det är inget som sker särskilt hastigt så länge du tar dig an svårare motstånd. Att det skulle dö helt vid 70 har aldrig varit sant efter att spelet officiellt släppts. I nuläget formligen exploderar hastigheten du kan få XP när du når kartor runt nivå 68-72, och det finns gott om innehåll som är designat specifikt för att kunna upprätthålla denna takt uppåt nivå 90.

Det är bara min personliga åsikt. Men ett exempel är att jag inte gillar när jag kan bli dödad av något som jag inte kan se för att jag inte kan zooma ut tillräckligt.

Jag menar att jag vill ha flera kastbara skills, vet att det går att ha fler aktiva. Om jag vill enbart ha kastbara skills i mina items istället för länkade passiva så borde jag kunna få det. Åter igen, enbart min personliga åsikt.

Är bara min erfarenhet av hur det gick för mig, 1-70 tog enbart 2 dagar medans 70-71 tog 3 dagar och efter det slutade jag spela för jag har inte tid med spel som kräver mer än så för att spela. Hade fortfarande kul mellan 1-70, så är nöjd. Dessutom så har jag en tendens att vilja pröva alla klasser vilket inte direkt blir görbart för mig när det kräver sådan tid.

Av Tekoppar

Finns tre saker som jag aldrig gillat med PoE och det är att kameran är in zoomad till max. Hatar när jag inte kan se riktigt i spel. Andra är begränsningen av spells på hotbaren, jag har ett tangentbord med +104 tangenter men ändå kan jag bara ha 8 spells, kommer ihåg när spel lät en ha spells på 1 till 0. Hatar moba qwert stilen som används nu för tiden. Sista är att så fort du når 70 så dör XP gainen helt och hållet. Dem kunde ju åtminstone gjort att det vart gradvis.

Men är det fortfarande gratis kommer jag pröva, för jag gillar verkligen PoE förutom sakerna nämnda ovan.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar

Själv brukar jag använda mig utav denna formel för att beräkna hur länge jag ska laga pirogerna, blir lite jobbigt att räkna ut hela tiden. Men är man sugen så är man.

min = ((gram * antal / 1000) * (3.52kJ/kg°C * 1000) * (°C du vill ha - Gorby°C) / antal) / watt

Av Tekoppar

@Xinpei: Vad det som snyggaste till med BF V från alpha till release? För om du menar Ray Tracing så kom ju det efter release. Overwatch har jag ingen aning eftersom jag inte brytt mig, googlade lite snabbt och tyckte det såg likadant ut i alpha som vid release. WoW alpha såg ju bättre ut än i alpha än vad det gjorde vid release.

Av Tekoppar
Skrivet av Arcec:

Jävligt många som sitter här och gnäller efter att ha sätt 5 minuter gameplay av Pre-Alpha. "Ser ut som D3, kopia på D3, ser skitdåligt ut" Som många andra redan nämnt, det är en Pre-Alpha, inget är skrivet i sten och allt kan komma att ändras, och troligtvis bli bättre visuellt.

Fast när har ett AAA spel blivit snyggare vid release?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar

Meh, utseendet ser faktiskt bra ut. Men eftersom det är gjort för konsoler i grunden så bryr jag mig ärligt talat inte så mycket. Diablo 3 var ett helt okej spel men så otroligt tråkigt att spela i längden, ingen komplexitet överhuvudtaget. Ungefär som filmer av Michael Bay, för den stora massan. Sista AAA spelet jag köpte vid release är Diablo 3, Dark Souls 3 och Code Vein, köper mer eller mindre enbart indie spel nu för tiden, så mycket bättre.

¯\_(ツ)_/¯

Av Tekoppar

Det beror helt och hållet på vilken studio/företag du kollar hos, större studios/företag har oftast mer specifika roller men skiljer sig även bland studios/företag. Du kommer troligtvis aldrig hitta en roll där du enbart sätter värden för attackspeed och liknande, generella rollen brukar oftast heta gameplay programmer. Jag kan rekommendera att kolla på en studio/företags hemsida som du gillar och kolla vilka roller dem har.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar

Du kan ju alltid kolla längden på arrayen innan du börjar loopen, om arrayen är tom så lägger du till produkten annars så kör du loopen.

Ett tips är att separera själva kollen och koden som lägger till eller ändrar antalet så att det är separata funktioner. På så sätt gör funktionerna enbart en sak istället för att dem gör flera.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar

Eftersom du gör det inuti en foreach loop så kallas ingenting när varukorgen är tom eftersom det inte finns något att loopa över.

Skickades från m.sweclockers.com