Inlägg

Inlägg som Campaigner har skrivit i forumet
Av Campaigner

Warcraft Rumble

Av Campaigner

Det är humant av EU men USA o Kina bryr sig inte om det….o h det är DEM TVÅ som satsar hårt på A.I.

Av Campaigner

I hearthstone är de för svåra o omständiga. Dock ger de från senaste expansionen XP så är man på ett rankgolv så kan man köra på för dem.

Av Campaigner

https://estnn.com/wp-content/uploads/2023/11/Screenshot-2023-11-...

Garanterat detta (de två till höger). Hade köpt Hearthstone grejer också om det funnits.

Av Campaigner

När det blivit "peer-reviewed" så tror ja på det.

Av Campaigner

Inte ett smack. Accepterar alla kakor från bra sidor, har riktigt namn på både Facebook, Instagram Twitter

Kan tänka mig att göra sociala medier privat så inte vem som helst kan hitta mig. Har dock ett unikt efternamn så....

Av Campaigner
Skrivet av anon132576:

Vad är det för fel på det? Det nämndes ett par gånger, än sen då? Det är inte alls självklart att alla räknas i spelvärlden - Blizzards egna erfarenheter om sånt såg alla alltför tydligt för bara några år sedan. Så det vet nog vem som helst att en spelchatt kan vara extremt toxisk om ingen aktivt håller efter slemmet som vill bre ut sig.

Inkludering är en trygghetsgrej för många utsatta grupper som ofta får ta jävligt mycket skit i spel helt enkelt, och det är rätt aningslöst att hänga upp sig på det.

Så har det alltid varit. Det ligger i människans natur att det som är tillräckligt udda förtrycks. Barndom och tonår gör det mycket starkare o sen anonymitet på det….

Jag ser det som politiskt korrekt dravel.

Av Campaigner

150kr/månad(!) för ett reklamfritt, ickespårande Facebook??

🙄

Nej….absolut inte värt det!

Av Campaigner

Kinas utveckling går snabbt framåt. USA hindrar deras halvledar utveckling men det kommer leda till att de blir självförsörjande på det istället.
Samma sak med vapen innan. Samt GPS….

Jag tror absolut de kommer ikapp.

Av Campaigner

En av få BlizzCon intro jag sett och det va för det mesta bra! 😃

WoW nyheterna var häftiga men höjdpunkten var Chris Metzen! Sån jäkla legend! 😀. Han måste gjort rösten till Thrall kom ja tänka på! 😮

Filmen till Warcraft Rumble var ju helball när Onyxia bara slog ner tassen sådär 😆

Hearthstone får massa nytt. Första neutrala hjälten! Highlander!

Diablo IV filmen var stämningsfull. Mephistos röst 😁

Det enda jag ogillade var det eviga tjatet om inkludering, alla är välkomna bla, bla, bla….😒

Skrivet av flashen:

Jag klarar inte av att kolla på sånt, såg någon minut men fick stänga av

Varför? Jag är nyfiken för själv klarar jag inte av att kolla på pinsamma grejer men jag älskade detta.

Skrivet av danielwerner:

Haha, herregud. Ett nytt Warcraft-spel, sa de. Naivt nog blev jag lite intresserad. Sedan sa de att det blir ett mobilspel. "Do you guys not have phones?" - varför finns det lite hopp kvar i mig när det gäller Blizzard?

De vet att fansen blir otroligt jävla besvikna (enda sättet att undvika det hade väl varit om de announcat WC4 samtidigt). Men det går väl inte att säga nej till t.ex den kinesiska marknaden på nån miljard potentiella köpare, där mobilspel är betydligt populärare.

Vad är det för fel på Warcraft Rumble? Det är jätteskoj! 😃 Mitt nya favoritspel (kör på iPad).
Dem enda som blir besvikna är dem som väntade sig Warcraft IV. Men dem vill nog inte inse att traditionella RTS inte är intressanta för den stora massan längre. Action RTS (MOBA) tog över.

Skrivet av anon132576:

Du tolkar mitt inlägg med en överdrivet cynisk vridning. Jag bara noterar ett faktum, att du inte gillar det jag säger är inte mitt fel. WoWs månadsavgift har inte höjts på snart 20 års tid, inflation och mycket större personalgrupp i utvecklingslaget med mera gör att de kommer behöva andra inkomstvägar. Vi lever i en kapitalistisk värld, jag är inte särskilt förtjust över det, men så är det. Vill du ha spel så kostar det pengar, och återigen: du har tre prisnivåer att välja på. Ingen tvingar dig att välja den dyraste.

Snedstreck ansiktshand... Av allt att klaga över. För det första, Wow är inte en tävling. För det andra, första raiden (och numera, mythic+ fängelsehålor) brukar traditionellt inte ens öppna förrän två veckor efter det riktiga släppdatumet, hur stor reell skillnad gör de där tre dagarna ens för de som lever på den blödande knivseggen tror du? De har ju hunnit bli raid-redo utan de där tre extradagarna i tidigare expansioner! Och hur påverkas du själv egentligen av att vissa eventuellt börjar spela tre dagar före dig? Kan inte se någon inverkan, ärligt talat.

Men jösses alltså, vaddå för konkurrens? Lever du på auktionshuset eller? Kanske du isåfall borde söka djupare mening med ditt eget liv eller något sånt. Snacka om att övertyga sig själv att himlen faller över tre sketna dagars skull.

Vilka av de pengarna kommer att gå tillbaks till utvecklingsarbetet tror du? De pengarna går ju till aktieägarna (inkluderat slembobban Bobby Kotick.) Är ungefär noll risk att han kommer donera något till WoWs framtida utveckling liksom.

Som sagt, månadsavgiften är samma som den var 2005 här i Europa (och 2004 i USA), och företag fungerar visst så att utgifter för grupp A måste på ett rimligt sätt matcha intäkter för grupp A. Det är när obalans däremellan som utvecklingslag kapas ned med machete eller hela spel läggs ned - EA tjänade pengar, men de la ändå ned Anthem efter en tämligen kort livstid, och särskilt för ett MMO. Företag som inte har koll på in/utflödet av pengar i olika projekt är företag som det riskerar gå illa för.

Jag håller med dig @anon132576 🙂. Du skrev vad jag tänkte.

Av Campaigner

Jag hade inga planer på att skaffa det o verkar som ja gjorde rätt.

Skrivet av kaput:

Jo, vill minnas det också. De dialogdrivna questsen från Morrowind ersattes med quest markers i de senare spelen osv. Snitslad bana, neddummat. Frågan är dock om gemene man har tålamod att ta reda på vart han ska och vad han ska göra genom att läsa och tänka? Får för mig att djup är något man bör undvika ett AAA-spel man tänkt sälja i volym.

Jag vill inte tro det men det kan vara så….tänker primärt på USA där det känns som delar av landet har låg IQ (<90)

Av Campaigner

Jag bryr mig bara om Warcraft Rumble o Hearthstone. Hoppas på allt möjligt kring de.

Av Campaigner

Stämning… USA….
Ok jag fattar!

Skrivet av tcntad:

I USA går allt bra, där måste man ha varningsetiketter på kaffekoppar.

Stämningarnas land 😄

Av Campaigner

Digitalt helt o hållet. Iofs kör jag bara Hearthstone (kortspel) just nu så inget val. Inget intresse av att lira massa spel längre. Kör hellre ett fåtal tävlingsinriktade.

Av Campaigner

Lätta extrasaltat. Ca hälften av kalorierna.

Av Campaigner

Gick bra.

Av Campaigner

Ok, det va det….

Skrivet av Chris_Kadaver:

Då kan de ju lägga ner helt och hållet. Det nya gränssnittet saknar funktionalitet som det tidigare erbjuder. Idiotiskt att kassera ett vinnande koncept till fördel för något modernare och mycket sämre, knappt användbart gränssnitt. Saknar massor av kategorier att filtrera efter om jag inte missminner mig. Släng det nya gränssnittet och behåll det gamla istället?! Jag och alla här på sweclockers hänger antagligen mer där än de anställda på prisjakt. Så de borde kanske lyssna på oss som har koll?!

Så nu får du byta avatar 😛

Av Campaigner

Detta kommer inte stoppa sajter o social media från att hitta på bilder o skapa upprörda känslor. Så himla många som inte ens läser artiklarna de kommentarer ens!

Skrivet av LeifSandvik:

"While generative AI can unlock huge creative potential, it also presents new risks, like enabling creators to spread false information"

Det är återigen kontroll som är syftet här. Det tar ju aldrig slut. Att tillåta kreatörer att sprida falsk information, blir ju skogstokig här, det har ju nyhetstidningar och TV sysslat med i hundra år. Väldigt nära att nå nivån där åsikter och falsk information inte går att skilja på.
I dag så ser man redigerade och manipulerade bilder på modeller, mat och massa annat på reklampelare utan någon som helst upplysning om att det är falsk in formation, manipulerade bilder och annat.
Så länge det är Hollowodfilmer, storföretag eller staten som manipulerar bilder och information så är det ok, men vill en liten enskild kreatör använda AI, då ska det minsann detekteras och kontrolleras.
Helt rätt i tidens anda.

Reklambilden på en Big Mac KAN ju vara sann. En djupfejk med Donald Trump lr Joe Biden där de förlöjligas är förmodligen INTE det.

Av Campaigner

Löjligt….vad sjutton är så himla känsligt i det datacentret egentligen..?
Ventilationssystemet?
Passersystemet?

Kina har redan servrar och säkerligen datacenter också. Hade världens snabbaste server ett tag.

Sen är det här med ”demokrati” o ” diktatur” bara ord….

Av Campaigner
Skrivet av Keneay:

Får man vara gnällig och fråga varför detta är en nyhet när spelet inte släpps förrän om en vecka?

Klick, annonser = KA-CHING! $$$

Skrivet av Novdid:

En artikel som är under SweCs värdighet ger uppenbarligen en tråd som är under communityts värdighet.

Vem kunde ana det? :/

SweC såg det inte komma 😔