Inlägg

Inlägg som Kega har skrivit i forumet
Av Kega
Skrivet av folkeryd:

Själv fattar jag inte varför alla kedjorna inte går i Konkurs.... Finns ju ingen anledning att handla på dessa när Webhallen, Inet och Netonnet finns...

Är nog fortfarande väldigt många som är skeptiska till att handla på nätet.

Av Kega

Elgigantens service lurar en?

Hej

Köpte en iPod touch på Elgiganten i November 2010 då dom sålde ut dom för 1200kr (ej senaste generationen).
I Maj 2011 så dog den plötsligt... funkade inte att försöka ladda det etc.

Åkte till Elgiganten i Häggvik och lämnade in den då jag hade garanti kvar.
Killen som satt i inlämningen försökte starta den utan framgång, och han sa att dom skickar iväg den för service. Han varnade mig dock att om det visar sig vara en fuktskada så täcker garatin inte felet och jag får betala 300kr. Fine tänkte jag, det är ju ingen större utgift.

Idag kontaktar dom mig och meddelar att den är fuktskadad och att dom vill ha 2300kr för att reparera felet... Tack men nej tack. Vill jag ha tillbaka den trasig kostar det mig 595kr, vill jag att dom skrotar den kostar det mig 549kr ...

Försökte tala om att jag endast blev informerad om en avgift på 300kr men hon beklagade bara att jag blivit felinformerad.

Är ju en viss skillnad på 300kr i service avgift och 600kr i service avgift?

Någon som haft liknande erfarenheter med Elgiganten?

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NatoGandalf
Ja.

Inte en chans. För att vinna OS i simmning måste du vara grymt vältränad och ha simmat väääldigt länge. För att klara av att döda Yogg-Saron i WoW krävs en normalfungerande hjärna och nån timmes övning.

Jag lovar att jag hade kunnat spela lika bra som Kungen med lite övning. Det är det som skiljer oss två, att han spelat brutalt mycket mer. Det är inte så att det han gör är överdrivet svårt, bara det att han gör det bättre.

Jag påstår att det inte är så svårt att laga mat, ni kommer dragandes med nobellmiddagar och lyxkockar. Det är lite överdrivet. Jag påstår att jag hade kunnat laga ihop den mesta maten i hela världen utan att det blir äckligt, och ni säger "För att kunna vara den bästa kocken i hela världen måste man öva!!". Ja, det är sant, men det betyder inte att det per definition är skitsvårt att laga mat bara därför. Bara det att det är svårt att vara absolut bäst.

Nu får ni fan ge er alltså. Om ni inte förstår nu så ger jag verkligen upp.

Alltså, ni överdriver era prestationer något grovt.

Ja' ä inte bitter...

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NatoGandalf
Vill du ha kul när du tankar? Välj warrior.
Vill du göra skada? Välj mage
Vill du göra skada? Välj shaman
Vill du kunna heala? Välj shaman

Vill du kunna tanka eller göra skada? Välj warrior
Vill du göra skada och ha en orsak att slippa göra något någon bryr sig om? Välj mage
Vill du göra skada, men bli intvingad i att heala, vilket är det enda någon bryr sig om? Välj shaman

Kort sagt, vill du att någon på hela servern bryr dig om dig?
Vill du göra något som någon VILL att du ska göra?
Vill du kunna gå med i de flesta grupper?
Vill du ha en friendslist där folk blir glada när du loggar in?
Vill du vara killen som är minst tio gånger så mycket värd som dina medspelare?
Vill du någon som folk VILL ha med i en grupp, snarare än någon som får följa med bara för att man måste fylla upp?

Vill du göra något som NÅGON I HELA VÄRLDEN bryr sig om?

Välj shaman som healer, eller warrior som tank.

Väljer du warrior som DPS, shaman som DPS eller mage som DPS kommer du för evigt vara snubben som eventuellt är lite trevlig, men som INGEN, NÅGONSIN, KOMMER EFTERSÖKA ELLER LETA EFTER!

Och det är för att det på varje tank och varje healer går ungefär TRE MILJARDERS MILLJARRRRDERS DPS UTAN HJÄRNA.

Tank? Problem att hitta, de som är bra får många vänner
Healer? Problem att hitta, de som är bra får många vänner
DPS? Vem fan bryr sig, är du inte bra finns det minst 25,000st som står i kö och väntar.

Tror du att du är den DPSen som är bra? Den som folk vill ha? Den som är bättre än de flesta?

Well, du tror fel. Du är lätt att byta ut. Ingen bryr sig om dig. Du är snubben man måste ha med, för annars funkar det. Ingen vill ha med dig. Ingen bryr sig om du loggar in. Ingen blir glad för din skull när du plockar looten som ingen healer eller tank vill ha.

INGEN BRYR SIG. INGEN VILL HA DIG. DET DU GÖR, KAN VEM SOM HELST GÖRA.

Ungefär så ser det ut. Vill du känna att du spelar roll, välj tank eller healer. Är du tolv år och bara vill kolla på höga siffror, välj DPS.

Den enda gången någon NÅGONSIN brytt sig hur en DPS presterar är om du spelar i ensidia, eller om du är tolv år och kollar på damagelistan så att man kan få lacka ur på någon annan när gruppen är för kass.

Statistik visar att medelintelligensen på folk som spelar DPS är UNDER 70 medan medelintelligensen på folk som spelar tank eller healer är ÖVER 100! Så om du känner att du är medelintelligent eller mer, väljer du tank eller healer.

Alltså, det enda det handlar om.

Vill du göra nytta? Välj tank eller healer.
Är du ointelligent? Välj DPS.
Svårare än så är det inte, och det jag precis har skrivit är sanning.

När folk nu kommer in och skriver hur duktiga de är, hur mycket de betyder för sin guild, hur många vänner de har eller hur många grupper de får, så MÅSTE du inse att de bara vill rättfärdiga sitt eget slappa beteende.

INGEN tycker om en DPS

ALLA, ALLA, ALLA, ALLA tycker om en bra tank eller en bra healer

ALLA kan spela DPS bra. Min mamma hade kunnat spela skiten ur 99,5% av alla DPS i hela världen (förutom grabbarna i ensida kanske)

ETT FÅTAL, ETT MINIMALT JÄVLA FÅTAL, kan spela tank eller healer så pass bra att det ens går att ha med dem i en grupp. Det ENDA ditt val handlar om är ifall du vill vara till nytta eller inte.

Spelar du tank eller healer, skitbra, du behövs

Vill du spela DPS? Well, du hade kunnat avsluta ditt konto och sälja ditt spel utan att någon i hela världen hade brytt sig. Faktum är att 80% av alla som spelar DPS hade kunnat sluta utan att någon hade märkt någon skillnad förutom att det är lättare att hitta en hel grupp.

Faktum är, och det här går ut till ALLA som spelar DPS, är att WoW hade blivit mycket bättre om ni bara slutade logga in. Ingen vill ha er, ni skapar bara en massa grupper på tre pers där man letar efter tank och healer.

EDIT: Säg till om ni spelar på Darkmoon Faire (alliance) och är tank eller healer förresten. Vi vill ha er. Jag är jättesnäll när jag inte är packad. Det faktum att jag typ inte stavat fel en enda gång borde tala för hur engagerad jag är.

Är du DPS? Trist, jag kan ersätta dig tio gånger om genom att skriva ett meddelande i tradechat. Sad but true. Att hitta DPS är ungefär som att lägga till vatten i en maträtt. Det är tryffeln och saffran som är svårt att få tag på. Vatten kan man få tag på hur mycket man vill, när man vill, hur man vill. Förutom i afrika. Men dom spelar inte WoW.

Om man säger att DPS:en inte behöver kunna spela har man aldrig spelat i en seriös raid guild.

Av Kega

Tänk om TPB hade drivits av t.ex Hollywood, och det kostat dig 40kr att ladda ner en film och den är tillgänglig för dig i en vecka (som en standard video uthyrare). Allting är jättelätt, du har ett konto där knutet till t.ex dit VISA kort och det dras 40k varje gång du tar ner en film. Hur många av er hade använt den tjänsten?

Alla vill ha allting gratis, så enkelt är det.

Av Kega

Köp en PRO?

Av Kega

Ventrilo 2.1.4 med hjälp av Crossover

Är det någon som fått detta att fungera? Jag har inga problem att starta klienten och ansluta, kan lyssna på vad folk säger o.sv men min mic fungerar inte. Har testat allt utan framgång. Hade varit så guld att få inbyggda micen i min Macbook Pro att funka men det verkar problematiskt.

När jag försöker ställa in input device i vent inställningarna så finns det ingenting i princip, tror problemet ligger i att jag inte har rätt ljuddrivare/inställningar i Crossover?

Av Kega

Långt ifrån den "bästa blocket annonsen ever" , bara dumt

Av Kega

Håller med föregående talare...

Vem sätter sig och gör loggor till "seriösa" företag helt gratis?

Av Kega

Riktigt nice ! Allt ser ju ut att vara komplett och i väldigt fint skick

Av Kega

Många spelare dömmer en klass förmåga i PvP enbart efter sin egen prestation. Bara för att en Warrior blir ägd av Rogues och Feral druids behöver inte betyda att klassen i sig år dåligt balanserad. Sen verkar "full epic" vara nånting många spelare köra med efter att ha fått ett par HC epics.

Av Kega
Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DunderMAX
Alla servrar har samma problem , order blir smekta på alla servrar. Det vi vill göra i KDS är att skapa en bra community och en server där alla kan trivas. KDS kommer mycket troligt börja dominera destruction runt februari. Order kommer aldrig ha för många spelare, och destruction kommer vilja joina vår server eftersom det är bara på vår server destruction kommer få en utmaning.

visst detta kommer tolkas väldigt arrogant och att vi på KDS är gudar or whatever. Men jag lovar detta kommer hända.

Vi på KDS deletade eller övergav 180 characters (de flesta lvl 40, med rr 50+) för att gå till order för att jämna ut servern. Bara detta säger en hel del om oss. Vi som guild vilken sammanhållning vi har som kan göra detta tillsammans, har du någonsin varit i närheten va en guild som kan få 80 members att deleta sina characters för att joina andra sidan?

Kan du själv säga att du skulle göra det samma?

skulle förslå att du läste och tog lärdom av dessa människor på denna tråden
de uppskattar åtminstone vår uppoffring.
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=2237...

@suddigum

såg en kille som fick över 500000 en gång, men bra healing där iaf!

Arrogans ftw. Men gl.

Av Kega

Står ju i Blizzards pressmedelande vad som räknas som subscribers.

Citat:

World of Warcraft’s Subscriber Definition
World of Warcraft subscribers include individuals who have paid a subscription fee or have an active prepaid card to play World of Warcraft, as well as those who have purchased the game and are within their free month of access. Internet Game Room players who have accessed the game over the last thirty days are also counted as subscribers. The above definition excludes all players under free promotional subscriptions, expired or cancelled subscriptions, and expired prepaid cards. Subscribers in licensees’ territories are defined along the same rules.

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raz
geara upp? de viktigaste att geara upp är tanks och healers, vi clearade ju naxx efter 2 veckors slappt raidande med att minst hälften av folket i raidet inte ens hade en enda HC-epix. dps-fighterna var lite knepiga, men naxx kräver ingen enorm superbra gear precis, om man inte ska göra achivements.
Ganska skönt att vara med i ett guild där ingen vill raida hardcore och hjälper varandra när folk vill lira HC för att få tag på lite bättre gear så att raiden ska gå lättare, jag själv och några till i gearen behöver ingen mer gear från HC eller gear från emblems längre men hoppar hela tiden med i guild-HC runs för att geara upp guildmedlemar, precis så som jag vill att ett guild ska vara

Precis så en guild ska fungera, Men jag tror tyvärr att det är ganska ovanligt. Hela WoW commnityn är så fokuserat på personliga framgångar. Man märker en stor skillnad mot andra MMO spel.

Av Kega

Börjar känna mig lite trött på Lich King redan , det gick fort. Har allt PvE content på farm och det finns i princip ingenting vettigt att göra mellan raids. Började spela på en alt, men gav upp på lvl 10 när man tänkte på vilken lång resa det är innan man ens kommer till Northrend. Man borde få möjlighet att skapa vilken klass som helst på lvl 55 med samma kriterier som för DK. Gamla världen är ju totalt ointressant nu när man gjort den ett par gånger.

Har skillat upp fishing till 450, så uttråkad har jag varit
Har nu raid consumables så det räcker resten av året...

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BesteN
hur har ni fått igång det så snabbt? kör ni earlyacces eller vad det heter?

EDIT:

snääällaaaa inte en till patch!

Dom flesta har nog headstart.

Jag har nått rank 16, renowned 11 nu med min lilla Goblin Shaman, gillar verkligen klassen i RvR men det är jobbigt långsamt att questa solo, märker skillnaden är man spelar med polaren som kör Chosen, han kan i princip kötta ner mobs på 2-3 slag. Vill helst levla med RvR men det går ju inte att komma in i scenarion... 'working as intended' säger Mythic... jaha. Köat i minst 10 timmar idag utan att komma in.

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gascogne
Karak-Azgal där spelar många svenskar på både Order och Destruction, många Sweclockers där.

Med köer på upp till 1 timme för att logga in.

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gascogne
Beta räknas inte som start.
På söndag börjar det roliga dvs riktiga starten.

Vad får dig att tro att allting kommer fungera då?

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gascogne
Angående patching så händer det alla mmo's att tiden inte alltid kan hållas.

Såklart, har spelat många MMO'n och vet att det kan vara så. Men med tanke på GOA's start av alltihop har jag inga som helst förhoppningar...