Inlägg

Inlägg som PCFreak har skrivit i forumet
Av PCFreak
Skrivet av NybroSWE:

Jag har ett http://www.inet.se/produkt/5409558/msi-geforce-gtx-680-2048mb...

kortet har 2 dvi 1 hdmi och en displayport

Jag undrar om man kan göra såhär

hdmi - hdmi skärm 1
dvi - hdmi skärm 2
dvi - hdmi skärm 3

Skulle detta fungera ?

Är rätt så säker på att man inte kan använda 3 skärmar med bara hdmi / dvi från kortet utan du måste använda 1 displayport med en aktiv adapter till hdmi/dvi.

Av PCFreak

Någon "connector" på moderkortet om jag minns rätt, inte så mycket att oroa sig för vad jag hört. Men någon kanske vet lite mer exakt?

Av PCFreak

Haha lika många killar som tjejer som köper dagspass, det märks! Känns som varenda 12-15 årig tjej från Jönköping är där...

Av PCFreak
Skrivet av Ziggy_:

det är samsung som är tillvärkare av varan

The new device, made by Samsung, reportedly features the latest version of Google's Android operating system, Android 4.2 Jelly Bean, and will have a 10.1 inch touch-screen with a resolution that is significantly higher than that of the iPad 4.

Read more: http://www.theweek.co.uk/technology/49805/google-nexus-10-ima...

Jo jag vet att det är Samsung som tillverkar den, det jag menade är nog att Google är ansvariga för design, patent och allt som allt eftersom de är de som säljer produkten samt har bestämt utseendet, specs och allt som har med produkten att göra.

Av PCFreak
Skrivet av XeptiQ:

Har stirrat mig lite blind på alla kort ute just nu, vet inte riktigt vilket man ska ta för att få ut prestanda och inte behöva tänka på att skaffa kort de senaste 2-4 åren. Ett kort som troligtvis hänger med.. Sitter just nu med ett ganska slutkört kort, 6870.. Original klock och fläkten ligger på 90% för att de inte ska lagga på normal inställningar på D3 tex.. Bf3 ska vi inte tala på hur mycket de laggar..

Några bra tips på kort. ?
Spelar de någon roll om det är 2 Gb eller 4 GB ? kortet ska helst ha 2 urtag för display, HDMI, för tv går på de för tillfället.

Mitt 6850 klarar High med stabil fps och fläkten på 25%, kanske ska testa att damma av grafikkortet?

Av PCFreak
Skrivet av Zotamedu:

Många stormakter har suttit med EMP-skydd av känsliga system sedan atombomben uppfanns eftersom atombomber ger en kraftig elektromagnetisk puls. Man kan slå ut enorma mängder elektronik genom att detonera en atombomb högt uppe i luften. Tryckvågen gör ingen skada då utan det är bara EMP och lite radioaktivt nedfall som ställer till trassel.

Sen är det ju tämligen enkelt att skydda sig eftersom det räcker med en faradaybur.

Det har för lvrigt också tittats på at använda EMP för att slå ut fordon vid ovägkontroller bland annat. Räcker med en båge över vägen med en antenn i så grillar man elektroniken i bilen när den passerar.

Jag är faktiskt förvånad över att det inte används tidigare. Det finns gott om ritningar för apparater på internet som man kan bygga om man vill roa sig med att slå ut alla mobiler på bussen. Rekommenderat att köpa en mobilstrumpa av finmaskigt kopparnät först.

När man slår ut telefonerna, går de sönder då? Blev väldigt sugen på att testa men vill inte ha sönder något.

Av PCFreak
Skrivet av Jilted82:

Alla har olika intressen. Du sitter på mer än en dator med en i5:a t.ex. Hur resonerar du där?

Att det krävs en i5 760 för att spela spel och kunna multi-taska utan lagg och passar allmänt mina behov, att gå ner i CPU skulle leda till en segare dator och att köpa en vassare CPU skulle bara vara slös eftersom jag inte behöver 4 extra trådar.

För att relatera till ämnet så tycker jag att man kan hitta en minst lika fan keps för 99, 199kr. Men som sagt att köpa dyrare eller billigare CPU skulle vara till min förlust.

Av PCFreak

Ja det var väl inte den mest intressanta reviewen och det lär ju inte gå hem här på SweC eftersom det är elektronik i fokus på forumet.

Sen undrar jag lite hur man resonerar när man köper en keps för 700kr?

Av PCFreak

Det fungerar utmärkt med en 3.5mm > 2xRCA. Det du har har länkat duger fint, ingen poäng att använda TRS eller XLR när du bara har line input på datorn.

Av PCFreak

Galet snygga målningar!

Av PCFreak

Har köpt iPhone 4 delar ett antal gånger från Sw-box.com funkat felfritt alla gånger, fått på 5-10 dagar trots att det står 10-30 dagars frakt. F.ö sjukt billig frakt!

Av PCFreak

I FPS spel kör jag aldrig med musik eftersom jag är en riktig satsare i alla spel men i MMOs och sånna spel där ingame ljudet har lite betydelse så kör jag gärna lite blandat mellan Deephouse, Techhouse, Trance, Dnb och lite övrig elektronisk musik. Har tyvärr inga Spotify listor eftersom jag förut gick över till stationära mp3-filer när jag började DJ:a.

Av PCFreak
Skrivet av oyegie:

Svalander har vinyltillbehör.

Skickades från m.sweclockers.com

EDIT:http://www.zum-shop.de/Audio-Technica-AT-95-E-AT95E-Tonabnehm... ska vara väldigt prisvärd om du vill/behöver köpa helt ny puppa.

Verkar som ett vettigt alternativ, är du säker på att den passar min spelare?

Av PCFreak

JVC Vinylspelare, Saknar nål?

Hej!

Har nyligen fått överta en vinylspelare efter min morfar gick bort och det verkar som den inte har någon nål eller vad det nu är man ska ha längst ut.
Mina kunskaper är dåliga så ni får gärna bidra med bra ställen där man kan köpa det jag nu söker.

Det är en JVC-QL-F6 för att vara exakt.

Mvh Max.

Av PCFreak
Av PCFreak

Perfekt chassi... om man bortser från utseendet!

Av PCFreak
Skrivet av HerrGoreMann:

Om vi hade snackat Pioneer kontrollers så hade det du sa varit korrekt. Men nu syftar han på Kontrol S2 utav NI.

Oj! Tack för rättningen

Av PCFreak
Skrivet av Fyren:

Om det inte är mer pengar än så som krävs så är jag glad! Hade nog räknat med att få punga ut till en begagnad S2 ungefär. Är alla kontroller kompatibla med Traktor eller hur funkar det?

Men vi kan säga att budget är runt 2000 tills vidare då

S står för Serato och T för Traktor alltså S2 är för Serato medan T1 är för Traktor.

Av PCFreak

Tangentbord: SteelSeries 6gv2: 650kr
Mus: SteelSeries Ikari Laser: 600kr?
Musmatta: Zowie (Hård): 200kr?
Skärm: HP w2408h: Gratis: Nypris var väl drygt 4000kr kan jag tänka mig
Högtalare: Pioneer S-Dj08: 8000kr
Hörlurar: Sennheiser HD600: 2500kr
Hörlurar: Aiaiai TMA-1: 1600kr
Ljudinterface: M-audio Fast Track Pro: 1800kr?
Mic: AT2020+Diverse: 1700kr

Har även en Pioneer T1 Mixer för 8000kr men den räknar jag inte med då den inte används när jag lirar.

Totalt: 21050kr

Kanske blir lite ojämnt här eftersom jag använder min studioutrustning som kringutrustning. Detta är dock bara min utrustning hos farsan.

Allt köpt själv förutom skärmen då, tuffa sommarjobb man haft för dessa grejjor 18 bast.

Priserna är dom som jag betalade.

Av PCFreak
Skrivet av GAPa:

I så fall fyller du ju i de uppgifterna och skriver 30000 i fältet för lön. Förutsatt att du inte har några kapitalinkomster över huvud taget verkar det som att skatten blir 2194 kr. Om du också har kapitalinkomster på exempelvis 10000 kr betalar du ju 30 procent (d.v.s. 3000 kr) i skatt på dem, men däremot blir det bara kyrko- och begravningsavgift (94 kr) på skatten på den vanliga lönen då.

Okej tack för info. Farsan sa förut att han trodde det var 30% såfort man hade tjänat mer än 18000kr på ett år men jag tyckte det lät lite extremt! Mestadels därför jag ville kolla.