Inlägg

Inlägg som el_genius har skrivit i forumet
Av el_genius
Skrivet av YeZirko:

Detta gillar jag. Lysande för mat affärer om man skulle kunna söka på en vara och den visas på vilken hylla den står på, så slipper man springa runt och leta.

Då vill jag att den ska kunna räkna ut den kortaste sträckan mellan alla produkter på inköpslistan också.

Av el_genius

Räkna inte ut budgetmodellerna än, om jag inte minns fel så var de ganska sent ute med GTX460 också och se bara hur det gick. Det förutsätter ju dock att de sätter humana priser. :/

Av el_genius

Tjena Inet!

Vad skulle ni säga om att köra ett specialerbjudande på Swecs Sommardator, eller en rabatt på delarna i den? Jag tror att många skulle uppskatta det här på Swec.

Av el_genius
Skrivet av killawife:

1. Ja, men det gör ingen skillnad.
2. Man får fråga de som driver servern.
3. Om punkbuster har kickat dig så fuskar du. Om du däremot blivit kickad av en admin så är det bara att gråta ut och gå och spela på en annan server. Det händer alla nån gång. Evenbalance, som driver pb, bryr sig inte för fem öre vad folk gör på servrarna och de som hyr ut servrar bryr sig inte heller såvida inte väldigt många klagar.

Pb kickar för allt möjligt. Jag har inte fuskat en enda gång, men blir ändå kickad någon gång i veckan (av pb). Pb är bara skräp.

Av el_genius
Skrivet av Morkul:

Men detta kort tar väl bara upp två platser? Ser så ut på bilderna i alla fall.

Jag tänkte mer på DCII som ju ger bra kylning till låg ljudnivå, men tar upp tre kortplatser. Om man istället gjorde långa kort så skulle man kunna få bra kylning och ljudnivå samtidigt som man kan köra SLi/CF på de flesta moderkort.

Av el_genius

Bra för de som behöver det, men själv väntar jag på att de gör kylare på 35cm istället för att ta upp tre kortplatser. Det finns en hel del chassin som har långt mycket mer utrymme än vad som används idag.

Av el_genius

Du har ju två nätagg?

Av el_genius
Skrivet av Jontel91:

precis, det är där jag fastnat, för hur jag än resonerar så kommer jag inte fram till ngn vetig lösning :S det borde ju bli 10000 utfall (?) och enligt facit är då 6800 av dom utfall "rätt" eller vad man ska säga, men hur kommer man fram till de? de enda jag vet är ju att rita upp en graf, men antar att det knappast är det som är meningen då den grafen blir gigantisk :S även testat andra uppställningar men kommer fram till totalt felaktiga svar hela tiden, inte ens med google har jag kommit fram till ngn lösning så har verkligen kört fast :S

förutsätter att det ligger 100 kulor i varje påse nummrerade från 1-100, och att om man lägger ihop siffran på dom 2 kulorna man tar upp så ska det överstiga 80. och mer info än det jag skrev får man inte :S

Vi fick en liknande uppgift i skolan och lösningen var att rita upp ett förenklat diagram och hitta ett mönster för att sedan applicera det på den stora uppgiften.

Av el_genius

Jag tror du glömde påpeka att det var ett litet chassi.

Av el_genius
Skrivet av Jekean:

Då har man lärt sig nåt nytt idag med...
Ordet: rekorderlig

Cider?

Av el_genius
Skrivet av bengt-re:

Jo det är nog så - och Chrome är ju bättre än IE iaf även om senare utgåvor av FF är bättre än Chrome på allt. Framförallt så finns det många fler riktigt avancerade tillägg som gör webläsaren till så mycket mer än en webläsare.

FF- powerusers som vet vad de vill.
Chrome - de som har tröttnat på IE
IE- de som inte orkar, kan, vill, får byta till något bättre.

resten - tja, för att man vill sticka ut eller har något mycket specificerat behov.

Om det räknas som mycket specificerat behov att vilja ha möjligheten att anpassa webbläsaren i inställningarna samtidigt som man har mycket arbetsyta så visst, då håller jag med dig.
Dock så innebär det att man tycker att majoriteten av alla androidanvändare har ett mycket specificerat behov.
Jag skulle säga att Opera hamnar i samma kategori som FF då du använder den för att den är så otroligt anpassningsbar (=vet vad man vill).

Av el_genius
Skrivet av clarkbones:

Hur löser jag ut x i följande ekvation med talet e?

3495=1000*e^(-x) +1000*e^(-2x) + 2000*e^(-3x)

Ok, nu är jag ganska trött och dessutom nybörjare på det här med logaritmer, så ni får ursäkta ev. misstag, men så här får jag det:

3495=1000*e^(-x) +1000*e^(-2x) + 2000*e^(-3x)

3.495=e^(-x) + e^(-2x) + 2*e^(-3x)

log(3.495)=(-x)*log(e) + (-2x)*log(e) + log(2) + (-3x)*log(e)

log(3.495) - log(2)=log(3.495/2)=(-x)*log(e) + (-2x)*log(e) + (-3x)*log(e)

log(3.495/2)/log(e)=(-x) + (-2x) + (-3x)=(-6x)

(log(3.495/2)/log(e))/(-6)=x

Av el_genius

Jag lärde mig att min prolle är sämre än jag trodde. Mitt GTX460 flaskas till ca. 50% belastning i BF3 (1080p, lägsta inställningar) och jag får 30-40fps.

Av el_genius

Bryr mig inte så mycket om HC vs. Normal, men rotationen är ju perfekt!

"6. Det är inte tillåtet att använda buggar i spelmekaniken eller kartorna för att skapa fördelar för dig själv eller ditt lag (s.k. "exploits")."
Detta inkluderar M26 antar jag? Servrar som tillåter detta buggade vapen är helt ospelbara just nu. :/

Av el_genius

Själv gillar jag trådlöst. Inte för att det alltid funkar eller är ofelbart, för det är det inte, men för att jag annars behövt lägga en kabel i dassarummet för att få internet i mitt rum.

Av el_genius

Om Xperia P/U/Sola har samma kamera som Xperia S skulle jag ta en sådan. Om inte; kör på Xperia S.

Av el_genius
Skrivet av Mr. Bravo:

Alltså hur det ser ut av vad man nu vet om det så klart Inte bara utseendemässigt.

Men en av de få fördelarna som 590 hade mot 6990 förra året var ju att det snurrade mycket tystare med en ordentlig fläkt istället för radial-skräpet, vilket blev en ganska big deal för både recenserare och köpare (Om än otroligt uppblåst). Av någon anledning så sumpar nu Nvidia den fördelen på sin referens-modell, och AMD kan nu lätt fånga den skaran av folk som vill ha ett tystare alternativ om dom har lärt sig något från 6990 (Som utöver ljudnivå under tung belastning är ett otroligt bra kort).

Jag kan tänka mig att en del som väljer dubbelmacka istället för två singlar har ett litet chassi med bara ett uttag för pci-e och därmed vill ha ett kort som kör ut luften direkt. Det är vad jag tror iallafall.

Av el_genius
Skrivet av dosman:

Kameran är bättre i 4s. Använder man sin telefon mycket så är det vettigt att spendera pengar på en bättre telefon. Det är inte konstigare än att uppgradera sin dator.

Så länge alla bilder från den väsentliga mängden fjortisar är genom en smutsig spegel med blixt på kvittar det hur bra kameran är. Det är klart att många använder den till annat, men jag ser fjortisar mest hela tiden som alltid måste ha den senaste iphonen. Ofta utan att veta vilket företag som gjort telefonen dessutom.
[/rant about=obnoxiousteenagers]

Skrivet av sten1930:

Imponerande
Synd att många android-fanboys är blinda för att Iphone kanske är bättre trots allt. så många kan ju inte ha fel. Folk klagar på att iphone hela tiden men aldrig ägarna till en, bara på Itunes för pc xD. Sedan säger ju vissa "- Iphone är så långsam, KÖP DEN INTE1!!1!!!" men då tänker de inte heller på att hårdvaran är inte allt, anpassning av appar till ios är också en stor del som gör det snabbt och smidigt som många android appar ofta saknar. Hattar såna haters, som bara tänker halva biten.

Har en htc wildfire och hatar den. laggar, jobbig kamera, massa onödiga funktioner som gör det mer komplicerat, brus från hörlursuttaget, dåligt anpassat market med få appar och många som inte ens funkar till telefonen, batteri för 4 timmar spel mm. Min Ipad är "magisk" såväl iphone också. Iphone är bättre än android enligt min åsikt

Du kan ju inte jämföra en wildfire med en iphone. När du ändå är igång kan du ju jämföra en 2700K med en 955BE. Det är helt olika prisklasser.
Sen kanske du inte ska ha en android om du inte gillar "massa onödiga funktioner". Det är den bredden som gör android till android. Utan den hade det inte varit mycket att ha.

Av el_genius
Skrivet av Arginj:

Precis. I SAOB står bland annat följande att finna:
– (II 2 III 1–3) STIL-REN.
[jfr t. stilrein]
som har l. företräder l. representerar l. kännetecknas av o. d. ren (se ren, adj.
[STIL-REN.ssg 9]
9) l. oblandad l. oförfalskad stil;

Således innebär det att en stilren produkt måste ha samma färg som övriga atrealjer etc. Ni som förespråkar svarta chassin med argumentet att de är stilrena - har ni övervägande svart hemma? Alltså svarta tapeter, svarta gardiner etc. Eller använder ni ordet i dess nya, och något udda, bemärkelse?

Fast svart är ingen stil; det är en färg, eller en nyans om man så vill.
En stil kan ha olika färger. En stil kan tex vara att ha svarta saker med silvriga "hifi-fötter". Steampunk är en annan. Man kan tom ha en stil där alla föremål är i olika färger och tillsammans bildar en regnbåge. Eller något.

I övrigt håller jag med om att svart inte är stilrenare än någon annan färg, men det är neutralt, aldrig skrikigt och jävligt snyggt.

Av el_genius
Skrivet av zhrooms:

Bad Language, skräpscript. Spelet är 18+

Inte för att vara besserwissrig, men det är faktiskt 16+. Dock är min erfarenhet att det mest är P12 som skriver hemmasnickrade glåpord som "fittnoob" åt folk som köpt spelet och spelar sin spelstil utan att bryta några regler. Om det nu är åldersgräns så tycker jag att vi kan uppföra oss vuxet och klara oss utan din elitistattityd.