Inlägg

Inlägg som anon14781 har skrivit i forumet
Av anon14781

Har inte fått någon uppdatering till Windows Update.

Av anon14781
Skrivet av pa1983:

Vi borde sätta upp en egen advokatbyrå som skickar kravbrev till danskarna, ta tillbaks vad dom stal dom jävla bedragarna!

Danskjävlar! 😅

Av anon14781

Kostar inte kabeln 100K kr så är det skit. 😉😅

Av anon14781

Inte blocket. En halv Gamingstol 😅

https://www.bildtagg.se/file/5i2oe1u92pmsjhb82r34z8iq

Av anon14781
Skrivet av Erickey:

Att sjoxa är fortfarande olagligt, alltså stjäla sopor. Påstår du att man är i minoritet ifall man tycker det är rätt att vara laglydig?

Borde vara olagligt att slänga saker som går att fräscha upp och ge nytt liv. Då ser jag det som att det är bättre att man räddar det ur soporna. Någons skräp någon annans guld.

Av anon14781
Skrivet av Stefflo:

Det är just nu brist på rätt mycket här i världen. Plast är också en sak som inte är lika enkelt att köpa in.
Rätt mycket av den varan i vår elektronik också, eller runt vår elektronik.

Plast? Trodde vi gått över till papperssugrör 😉😂

Av anon14781

Tim får ringa Mario så kommer han och fixar läckan. 😂

Av anon14781

Största felet är just Android. Släpp en variant med Windows.

Av anon14781
Skrivet av HazZarD:

Mycket bra, honor är lika ruttet som huawei.

Vad baserar du det på? Dina egna efterforskningar eller hänger du bara med lämmeltåget som alla andra?

Av anon14781

USA är fan vidrigt.

Av anon14781
Skrivet av walkir:

Är ganska säker på att @Feeku syftar på en MacBook Air M1 som springer cirklar runt en trött i7:a som din Lenovo ovan.

Då kanske han ska förtydliga det. ARM, då tänker jag inte på Apple datorer i första hand. Speciellt inte i en tråd som handlar om Microsoft produkter. Då handlar det om trötta ARM CPU:er för PC marknaden. Har gjorts försök tidigare. Tyvärr så funkar det väldigt dåligt med ARM på PC när man kör många saker samtidigt.

Av anon14781
Skrivet av Feeku:

Vilken typ av arbete? Har utvecklat på ARM i snart ett år utan problem. Gick från en större laptop till en mindre som samtidigt är kraftfullare, har bättre batteritid och är ljudlös. Får se om Alder Lake kan göra x86 intressant igen, men tveksamt, iaf på den bärbara fronten.

Det kan inte vara tungt arbete direkt. Själv sitter jag på en Lenovo med I7 Quad Core med 16 GB RAM. Den går på knäna med bara 4 Docker containers igång samtidigt + vpn, slack, vscode och Chrome på Windows 10.

Av anon14781
Skrivet av jaqob:

"Intel's 11th-generation Core processor" gör den tyvärr väldigt ospännande. Våga köra ARM även i PRO-varianterna. Och ja, det är kanske så att det inte finns en tillräckligt bra ARM-SoC tillgänglig på marknaden, men då får väl MS arbeta för att lösa det på något sätt...

Vem vill ha ARM? Då blir den helt obruklig för arbete. Då blir den bara en dyr lekstuga.

Av anon14781

Stekhett bygge 🔥🔥🔥

Av anon14781
Skrivet av Shudnawz:

Jag är rätt säker på att den är listad på imdb som "scifi", inte "dokumentär".
På vilket sätt undertrycker vaccinet dina känslor? Står vaccinerade i drivor på stadens torg och bränner böcker?

Det jag personligen vill ha är ett samhälle där jag inte behöver tänka på om jag kommer bli smittad av nåt livsfarligt när jag går och handlar. Du vet, sådär som det redan är med SAMTLIGA SJUKDOMAR SOM HAR VACCIN I DET ALLMÄNNA VACCINATIONSPROGRAMMET. Men den lilla detaljen kan ju knappast vara relevant.

Där har vi redan nått såpass hög täckning att flockimmuniteten är tillräcklig för att den som inte kan vaccinera sig ändå kan känna sig trygg. För att folk vaccinerar sig utan tjafs. För det ligger i både deras eget, och det allmännas, bästa.

Men nånstans på vägen har vi väl tappat bort den tanken antar jag.

EDIT:
Bra film, för övrigt.

Scifi eller inte. Samma tillvägagångssätt vill ni ha.

Citat:

Det jag personligen vill ha är ett samhälle där jag inte behöver tänka på om jag kommer bli smittad av nåt livsfarligt när jag går och handlar.

Då ska du nog inte gå ut alls faktiskt. För du kan dö av vad som helst. Sånt är livet. Gissar på att du tar alla vacciner som då finns? Jag är inte rädd för att smittas av något som inte är värre än säsongsinfluensan. Bara för det är smittsammare betyder det inte att den är dödligare. Men du får göra som du vill och ta vilka vaccin du vill. Men du ska också respektera dom som valt att vänta eller inte ta det alls. För det verkar du och alla andra ha svårt för tyvärr.

Av anon14781
Skrivet av Ceogar:

Egoister tänker inte på folk som inte kan ta vaccin, folk som lider av immunförsvarsproblem och i större grad riskerar att råka illa ut pga en sådan sjukdom tex. De är icke kapabla att föreställa sig att världen inte är likadan för alla människor. De kan inte tänka sig att nån annan kan råka illa ut bara för att jag vägrar ta ett vaccin pga själviska anledningar.

Sorligt men sant.

Nu är det väldigt få som inte kan ta vaccin. Och varför skulle man anpassa sig för ett fåtal människor?

Av anon14781
Skrivet av evil penguin:

"All visitors at the age of 16 or above are required to be fully vaccinated and show proof of vaccination through the Covid-19 certificate when entering the event. If you cannot get vaccinated because of medical reasons, you are required to show a doctor’s note followed by a Covid antigen test at arrival."

är vad de själva skriver på https://dreamhack.com/winter/ , iaf. Om detta inte är sant så kan ju det i sig vara värt att diskutera, men jag vet inte vad vi har för anledning att tro att det inte är sant?

Integritetskränkande med andra ord. Att man skulle lämna ut vad för medicinskt skäl man lider av till en privat nöjesaktör är för mig helt orimligt. Det är en sak om man inte tål gluten eller laktos och behöver specialkost.

Av anon14781

Inget M1 chip i Iphone. Boooooo.

Av anon14781

Ipad Mini är intressant. Hade en Ipad mini för många år sen som jag gillade.

Av anon14781
Skrivet av PlogarN97:

Så du menar att windows endast ska fungera på surface-laptops?

Är det bara Surface laptops Windows funkar på menar du? Självklart menar jag PC och det vet du med.