Inlägg

Inlägg som Guestah har skrivit i forumet
Av Guestah

Tycker spelet är en frisk fläkt än så länge. Det finns en hel del att polera men det vore väl konstigt om så inte var fallet i och med att det är i closed beta. Finns helt klart potential att uveckla på.

Spelar främst Breach, Cypher och Phoenix

Av Guestah
Skrivet av Donnerstal:

Jag har tyvärr ingen erfarenhet av 1080p på 27 tum, men jag kan helt klart tänka mig att det blir lite pixligt, men jag vet andra som har det och inte klagar. Så det är nog inte så farligt.

Skrivet av Shudnawz:

Körde 1080p på 27" ganska länge (min första 144hz-skärm), och jag tyckte inte det var så farligt. När jag väl nyligen växlade upp till 1440 på 34" (samma fysiska höjd som den gamla) så märker man ju skillnad i hur "stort" allting var på gamla skärmen, men jag tycker fortfarande inte den är speciellt pixlig i bilden. Och innan jag skaffade min 1440 så tänkte jag inte ens på det.

Så, your mileage may vary, men jag tycker 27"/1080 funkar alldeles utmärkt.

Det blev 27-tummarn till slut, testade den lite igår kväll och är väldigt nöjd med färgerna och hur fint det faktiskt flyter på. Hade glömt hur stor skillnad det var att gå från 60hz till 120+.

Av Guestah
Skrivet av Donnerstal:

Den ser också bra ut! Men det jag reagerade på var stativet, det på AOCn var höj- och sänkbart.

Skarpt noterat Denna finns ju också : https://www.netonnet.se/art/gaming/gamingskarm/aoc-27g2u/1010...

Väldigt snarlik den 27" som tidigare länkats i tråden, har du någon erfarenhet av 1080 på 27"? En gyllene regel för många verkar ju vara 24" = 1080p och 27" och uppåt så kan man köra på 1440p.

Av Guestah
Skrivet av Donnerstal:

Tack missade just det.

Vad tror du om:

https://www.netonnet.se/art/gaming/gamingskarm/acer-vg240y-pb...

Av Guestah

Blev osäker ändå till slut, lirar freesync på den skärmen med det kortet jag har? Eller hur funkar det med freesync med nvidiakort?

Av Guestah

Ny gamingskärm, inget krav på 1440p

Hej på er!

Har följande specs på datorn idag:

AMD Ryzen 5 3600 6-core processor
Nvidia GeForce GTX 1660 Ti, 6 GB
16 GB DDR4 RAM

och är nu ute efter att skaffa mig en gamingskärm i stället för den dassiga 60hz setupen som jag kör idag. Har egentligen inga jättestora krav, vill främst få upp uppdateringsfrekvensen lite då jag spelar en hel intensiva fps-spel (CSGO, Valorant etc). Vill heller inte lägga allt för mycket pengar, främst för att jag kanske inte har så stora krav, men en 2-3k låter väl som en rimlig prislapp.

Vet att det finns många trådar om det här ämnet redan, men jag lyckas inte bilda mig någon bra uppfattning och vill få så bra bang for the buck som möjligt för mitt användningsområde så det får bli en tråd ändå.

Så hoppas ni har några tips att komma med.

Tack på förhand!

Av Guestah

Sedan 28 februari 2004

Av Guestah
Skrivet av Baxtex:

Köp en kolgrill med kol och tändvätska? Billigare än en ny flaska.

Själv har jag två flaskor och en kolgrill, varför välja?

Tändvätska? Häda inte

Av Guestah
Skrivet av Daark:

Tror Logitech har en musmatta som laddar deras möss

Korrekt : https://www.logitechg.com/sv-se/products/gaming-mouse-pads/po...

Av Guestah
Skrivet av oscar_98123:

Det svåra är att hon inte har något körkort och vi bor ca 20 km ifrån stan där de vänner hon har här på Gotland finns. Mycket av de hon gillar göra är rätt tätt kopplat med pengar, dvs shopping, äta ute osv. Det har varit svårt i samband med att vi har flyttat nyligen och sen har rätt mycket inkomst utgått för oss båda pga corona så det har blivit svårt att göra sådana mer "vardagslyx" grejer. Blir mest betala räkningar, köpa mat från affären och försöka lägga undan lite i slutet av månaden.

Men får väl ta och testa att inte spela på 2 veckor. Blir väl mest att jag blir lite rastlös och jag tycker det är rätt skönt att spela för att koppla av när man haft mycket på jobbet och vart mycket fysisk aktiv under längre tid.

Där har ni ju något bra att göra tillsammans se till att övningsköra med henne så att hon kan ta körkortet.

Av Guestah

Kör Ubuntu

Av Guestah

@emilakered:

Känns som att ni har haft ett dolt partnerskap i flera år?

Skrivet av emilakered:

Jag köpte för ett tag sedan ett X1800XT hos komplett.se

För några veckor sedan gick det sönder, och jag returnerade det till komplett.
Endast ett par timmar efter att dom hämtat mitt paket får jag mail om att ett X1900XT är påväg som ersättning eftersom dom inte längre säljer PowerColors X1800XT!

Tyvärr fortsätter min otur, och mitt nya X1900XT dör i veckan, och det endja jag kan få som output är "färgglad" skärm.
Dock accepterade komplett min RMA samma dag som jag ansökte, och kortet ska skickas in på måndag!

Mycket snabb RMA- hantering alltså, 5 tummar upp!

Låt konspirationsteorierna hagla!

Hoppas att du kan göra bra saker på Komplett!

Av Guestah

Vi alternerar på kontoret, så man får turas om att jobba hemifrån en vecka i stöpet med varandra. Dels för att våran VPN inte har kapacitet för alla anställda, och dels för att inte tappa produktivitet för våran samhällskritiska infrastruktur.

Av Guestah

Gick ifrån en 4 år gammal jysk som jag själv köpt in som ny, den var ordentligt nedsutten och allmänt tråkigt redan efter något år.

Köpte mig istället en 11 år gammal kinnarpsstol för 500 kr, och det är en rätt stor skillnad enligt mig. Dels alla olika inställningar, men även att den inte är nedsutten trots sin ålder.

Av Guestah
Skrivet av Trackmaster:

Blev tvingad till hemkarantän av jobbet för jag har varit utomlands. Det är väl ok, men jag trivs mer att vara på kontoret när det kommer till jobbet. Sen att vår VPN är otrolig pressad i dessa tider gör inte saken bättre :/

I hear you, våran VPN går också på knäna. O då räknas vi ändå som något kritiskt för samhället, otäckt hur dåligt rustade vi är inför kriser när det kommer till kritan.

Av Guestah

Jag tycker det är grymt än så länge, fastnade dock på Edric i ACT 1 så kommer nog behöva specca om lite. Kör lite glaskanon just nu och blir i princip oneshottad av allt han gör, tar mig ungefär halvvägs igenom hans 3e fas innan jag får slut på revives.

Trots att jag tycker att spelet är grymt så har det ju vissa störningsmoment.

Det känns inte som att en del animationer går att avbryta - Väldigt störande när man snabbt behöver flytta sig ifrån något för att inte dö. Om den känslan härrör ifrån att spelet är oresponsivt eller om animationerna fakiskt inte går att avbryta låter jag vara osagt.

Det är egentligen den största bristen jag har upplevt än så länge

Av Guestah
Skrivet av lossah:

De är riktigt snygga! Jag ska byta min Clio till en Megane Bose tänkte jag, också ST. Gäller bara att få sålt Clion!

Kul! Vi gick också ifrån en Clio till Megane, är riktigt nöjd sisådär 800 mil in än så länge

Av Guestah

I5 4690K, den rullade från 2014 tills i lördags.

Av Guestah

Ingen proffsig bild direkt, men i december blev den inköpt.

Renault Megane ST GT Line 2019. Har varit så jäkla taskigt väder så har inte tagit några bilder förutom en snabb bild som jag tog vid samma tillfälle som vi hämtade den.

https://i.imgur.com/nYVdbjc.jpg

Av Guestah

Inte ett 2020-inköp men likväl mitt senaste inköp, gjordes i december 2019.

En ny bil blev det:

Renault Megane ST GT Line 2019. Kände att det var dags att byta upp sig från småbil till något lite rymligare.

https://i.imgur.com/nYVdbjc.jpg