Inlägg

Inlägg som Rickard11 har skrivit i forumet
Av Rickard11

Har gjort flertalet köp idag och det fungerar klockrent, både via MST och NFC även med skal. Går mycket fortare än att hålla på att fippla med kortet och plånboken.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Rickard11

Någon som prövat mot magnetremsa ännu?

Det som är bra med Samsung Pay är att man kan betala i alla kortterminaler och inte bara med NFC. Dock är det inte många Samsungtelefoner som stödjer detta så har svårt att se att det blir väldigt stort i Sverige, landet där alla har iPhones.

Har inte prövat det själv men tycker det verkar oerhört smidigt. Framförallt om jag kan inom en snar framtid kan ha ICA-kortet, träningskortet etc. i telefonen.

Av Rickard11
Skrivet av KennyT:

@Rickard11: Ganska sugen på en också. Vet du hur det blir om man avslutar abonnemanget? Måste man också lämna in telefonen? Ska annars kontakta supporten imorgon.

Frågade kundtjänst och det gick bra att behålla telefonen och bara ångra abonnemanget, alltså behöver inte skicka tillbaka något. Så här gjorde väldigt många för ett tag sen när tele2 hade honor 8 för 2000 kr, och det fungerade bra.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Rickard11
Skrivet av Treant:

Jag antar att man väljer "växla in" vid sista steget? Hittar det ingenstans när man försöker göra ett köp.. edit: om man går in på din länk så kan man väl inte köpa för studentpris?

Finns en flik ibland på toppen av sidan där man kan göra det.

Av Rickard11
Skrivet av Treant:

Hur lämnar man in sin gamla? Kan du länka?

http://www.tele2.se/handla/payback

Av Rickard11
Skrivet av Treant:

Ja, vad jag förstått så måste det ju gå. Du behöver dock betala för iaf en månad av abonnemanget. Dubbelkolla med supporten.

Nej det behöver man inte. Så länge man inte använder abonnemanget så har du 14 dagars ångerrätt. Går även att lämna in sin gamla telefon för att få ytterligare rabatt.

Av Rickard11

Endast för studenter: https://mecenat.com/se/tele2-mobiltelefoni#p4345

Man kan köpa en Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge med abonnemang där telefonen kostar 3490kr respektive 4490 kr. Sedan kan man ångra abonnemanget och ha en prisvärd telefon kvar.

Av Rickard11
Skrivet av Paddanx:

Vänta nu.. hur fan går denna logiken ihop??
Utveckling=> sämre prestanda...

Om något borde väl ffs appar vara mer och mer effektiva om de "utvecklas"? Tror snarare att de blir mer och mer bloatade, och börjar likna Windows Vista...

Det ska inte krävas så mycket prestanda för samma sak du gjort tidigare, då är något fel. Utveckling ska förbättra funktioner och prestanda, inte försämra dem.

Fast det är rätt naturligt att program blir tyngre och tyngre med åren att driva? Inte precis så att Windows 10 är mer lättkört än Windows 95, för att ta ett exempel.

Av Rickard11

I den takten mjukvara utvecklas så skulle jag inte vilja ha fjolårets chipp i en ny telefon. Har en LG G2 där Snapdragon 800 är duktigt seg i massa appar. Utvecklingen går fort.

Av Rickard11

Vilka extremt smöriga beskrivningar Grattis!

Av Rickard11

Samsung är verkligen skit och har alltid varit. Hur mycket batteriproblem har man inte haft egentligen med alla sina telefoner under åren? Skulle aldrig få för mig att köpa en Samsung lur när det finns så mycket andra märken med avsevärd bättre kvalité för halva pengen, LG, Huwaei, Oneplus osv.

Av Rickard11

Samsung har då alltid haft problem med sina batterier och kvalitén överlag. Svullna batterier och batterier som exploderar. Skulle aldrig köpa Samsung igen.

Av Rickard11

Hur är detta en nyhet? Alla företag gör så.

Av Rickard11

Kan inte installera El Capitan

Började ladda ner El Capitan på nedladdning men datorn dog under tiden. Nu går det liksom inte att fortsätta nedladdningen utan det står bara "vänta" bredvid knappen. Letade i Updates foldern för att radera paketet men hittade inget där. Vad gör man?

Av Rickard11
Skrivet av Zotamedu:

Steam har ju bara koll på spel som spelas i just Steam. League of Legends, Diablo, WoW, Hearthstone och Minecraft hade inte funnits med i listan om de bara tittade på Steam.

Jo förstås, men DOTA 2 vs CS GO stämmer uppenbarligen inte, så frågan är hur bra det andra stämmer. Rätt oseriös undersökning imo.

Av Rickard11

Steam Stats borde väl vara mer träffsäkert och där är ju DOTA 2 bra mycket populärare än CS GO? Är lite skeptisk till den där undersökningen.

Av Rickard11

Vad är vitsen med att den ska vara fläktlös? Har aldrig någonsin hört eller känt fläkten på min Macbook Air förutom när jag spelar på den. Den där datorn kommer man överhuvudtaget inte kunna spela på.

Av Rickard11

Trist. Det var ju en riktigt vettig butik med bra priser och utbud.

Av Rickard11

Hur är prestandan nu med ART? någon som benchat lite? och flytet, flyter det som smör nu äntligen?

Av Rickard11

Verkar ruskigt snabb. Undra hur den står sig mot Nexus 9.