Inlägg

Inlägg som Cr0xey har skrivit i forumet
Av Cr0xey

Verkar som alla låttext sidor och sidor med dikter och liknande får passa sig i framtiden?

Av Cr0xey
Skrivet av röksvamp:

Tjena!
Jag spelar för fulla muggar! Joinade en guild som heter Black Moon på west, verkar vara ett trevligt gäng. Kör ni west eller east?

Jag spelar på West!

Av Cr0xey
Skrivet av DaQuinz:

Grymt! Jag hakar gärna på Har ni någon Discord server? Annars har jag en.

Skickades från m.sweclockers.com

https://discord.gg/qsnwrar

Har inte börjat bjuda in folk dit ännu, men tänkte dra igång på "allvar" nu i mellandagarna!

Av Cr0xey

freshstart servrarna är ju uppe nu. Och dom har tagit bort mycket av p2w aspekterna från marketplace visst kommer de som vill/kan lägga riktiga pengar alltid lvl snabbare ha tillgång till mer material etc etc. Men tycker inte det tar ifrån så mycket från spelet. Kanske är surt om du är en av dom som vill nå top 10 placering i Pvp men för oss dödliga som har ett jobb att sköta så märker man inte av det.

Om det är så att någon spelar och letar efter andra svenskar, jag försöker dra ihop ett gäng så vi kan köra lite pvp/trade runs tillsammans. PMa mig så löser vi nått!

Av Cr0xey
Skrivet av Bot - Medium:

Jag och några kompisar skulle eventuellt vara intresserade men vi är mer sugna på moddad version. T.ex. Direwolf20 eller liknande där det finns massa nya saker att göra men inte är allt för krävande.

Jag satte igång en Feed the beast server med senaste hermitpack. Ni kan testa hoppa in på den. Samma ip fast port 25566 ist för 25565.

Av Cr0xey

Ny Minecraft server. 24/7, land claim, öppen för förslag.

Hejsan!

Satte upp en Server för att jag ville ha något att göra. Servern ligger på dedikerad maskin med egen 100/100 lina.

Jag är öppen för förslag om hur servern ska vara (mods och liknande) just nu är det bara commandblocks och Grief Prevention som är igång på den.

hoppa in om ni får lust!

62.65.107.155:25565

Av Cr0xey

Unturned Server

Finns det intresse för en svensk Unturned Server? eller är spelet helt dött? Har dedikerad hårdvara och dedikerad 100/100 lina. Så om intresset finns kan jag sätta upp en server!

Hör av dig/er om det är intressant!

Av Cr0xey

Fick ni någong gång tag på lösa ultrahdmi kort?

Av Cr0xey
Skrivet av Ozzed:

Ouch!! Jag som tyckte att 4000Kr vare rejält tilltaget... LYCKA TILL att få köpare med den prislappen!

Ja, visst.. de som köper nu hade köpt om det så kostat 20 000Kr, men jag menar sen.. När hypen lagt sig.

https://nr.reddit.com/r/oculus/comments/3zwhu0/order_number_t... Verkar som att det är en hel del som köpt! med tanke på att den första produktions rundan sålde slut inom första timmen enligt andra trådar på reddit så sålde dom nog mer än vad dom hade räknat med iaf!

Av Cr0xey

@Albinfiskare: https://www.youtube.com/watch?v=IAwFN9sFcso Här får du 3D ljudet förklarat för dig. Det är definitivt mer komplicerat än att bara lägga in en ljudfil i ett spel.

Av Cr0xey

@Wasted Hobbit: https://www.youtube.com/watch?v=Ti_3SqavXjk Oculus Connect 2 Keynote with John Carmack 1h med prat!

Av Cr0xey

@Hulle: aha, då förstår jag verkligen varför dom valde att gå trådlöst!

Av Cr0xey

@andra94: https://www.youtube.com/watch?v=IAwFN9sFcso bra att kolla på för er som inte förstår varför oculus har valt att ha egna hörlurar OCH förstärkare på sitt headset

Av Cr0xey

@TrueType: duked nämnde bland annat ett youtube klipp i ett svar ovan och en snabb googling gav mig denna artikel http://www.techradar.com/news/wearables/htc-vive-vs-oculus-ri....

Men hur som helst kan vi inte gå på hur deras kontroller fungerar i ett Dev kit, och vid lansering kommer förhoppningsvis bägge kontroller fungera korrekt. Jag håller med om att HTC har mer precision i sin tracking med sina lighthouse baser, vad som oroar mig är att den senaste variationen är lighthouse baserna trådlösa (trådlöst har alltid en långsammare överföringshastighet än trådbundet). Men ändå om dom har kvar samma precision som innan så tror jag mer på deras tracking. Med det sagt tror jag mycket mer på Oculus val av design och funktionalitet av handkontrollerna då dom som tidigare nämt i tråden kan "tracka" vilka fingrar du håller på kontrollen och kan således imitera verkligheten på ett bättre sätt! jag antar att vi helt enkelt får vänta och se! Jag personligen ser fram emot alla HMDs allt som tar oss ett steg närmare VR

Av Cr0xey

@Ozzed: Jag kan tycka att det inte väger upp så mycket att ha just en kamera i ett VRHMD att man ska basera sitt beslut på det, jag själv har varit intresserad av VR sedan innan Rifts kickstarter och var en av de som hängde på MTBS3D.com och följde med palmer när han gjorde sina första prototyper i kartong! Jag köpte även DK1 via kickstarter och kommer således få en CV1 gratis, och kommer alldeles säkert köpa en HTC vive så fort dom släpps också!

Av Cr0xey

@Ozzed: Vad är det som gör att du tycker Rift är fattig i jämförelse med Vive?

@TrueType: Jag har läst flertalet artiklar som säger att både Oculus och HTC har problem med sina handkontroller, problem med att få dom att "tracka" korrekt och att dom tappar kopplingen frekvent. Det dom flesta säger är dock att Oculus touch fungerar mer felfritt än HTC kontroller. Det enda är att Oculus väljer att inte visa sina kontroller så mycket för att dom just inte fungerar perfekt ännu.

Av Cr0xey

Vi i vårat community pratar om att sätta ihop ett CSGO lag samt att hyra minst 1 CSGO server för tävlingar och vanligt spel. Ni är välkommna att kika in hos oss och se om ni hittar något som verkar intressant!

nordicfrost.se

/Cr0xey

Av Cr0xey

Vi har några vassa spelare i vårat community speciellt zvampbob, Ni här hjärtligt välkommna över för att se om det kan passa! Nordicfrost.se Teamspeak finns på sidan bara att hoppa in! Själv håller jag mig till leauge!

Av Cr0xey

Hejsan!

Vi är ett gäng (nästan bara svenskar) som spelar under namnet Nordicfrost på servern Melisara, vi söker ständigt efter nya roliga medspelare.

Vi sitter med en teamspeak och har en bra grund för att ha en lyckad guild! är du intresserad skriv till Cr0xey eller Lexter in-game eller ta en titt på hemsidan nordicfrost.se!

Eller hoppa in på våran ts server och prata med oss direkt "ts.nordicfrost.se"

hoppas att se er i spelet snart!

Av Cr0xey

Vi har utökat utbudet på tjänster på våran hemsida, Nu finns en öppen Teamspeak server som vem som helst får använda sig av! välkommna in för att använda minecarft servern eller våran ts!

mvh
TilliK