Model 01 - Scratchbygge

Välkommen!

Tänkte lägga upp ett galleri nu när en stor milstolpe i projektet är klart, nämligen Chassit! Vissa av er som hänger på forumdelen "Projektloggar" kanske redan har sett byggloggen här på Sweclockers.

För er som inte gör det så har jag i alla fall designat och byggt ett eget chassi, från grunden och upp! (Ett så kallat "Scratchbygge)
Tanken var att designa och bygga ett chassi speciellt för vattenkylning. Det stora målet var ett tyst chassi som samtidigt kan hantera högpresterande komponenter. Jag har även gjort en (enligt mig) en stilren och tidlös design som man inte bör tröttna på i första taget.

Detta galleri är en endast en kort sammanfattning med utvalda bilder från projektets gång, vill ni se hela byggfasen rekommenderar jag att kolla in byggloggen eller kolla bilderna via Imgur (300 Bilder).

Det som nu återstår i projektet är att installera hårdvara, vattenkylning, sleeving och lite annat smått och gott! Om ni vill kan ni följa processen i byggloggen här på SweC! För er som inte är intresserade i att följa loggen så kommer det även ett galleri när allt är klart!

Är det något ni undrar så är det bara att fråga i tråden eller via PM!

Mvh
Andreas | Brodholm