Grand Theft Auto V för PC försenas

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Friterad:

Det luktar Rockstar fanboy

Är snudd på mer "fanboy" att bli så pass upprörd över en försening av ett spel.
Det hade gjort dig än mer upprörd ifall de INTE hade försenat det och en massa glitches fyllde spelet som de struntade i och då hade du gnällt över det istället.

Skrivet av RobCar:

Visst, men du vill väl inte glorifiera verkligheten heller. Om nu GTA V ska efterlikna en verklighet så bör inte allt handla om den fina fasaden av ett samhälle.
Men å andra sidan, ja jag håller med dig dock. Detta är männens spel så att säga, där vi ska kännas oss "bra" och tillfredsställelse.
Tror dock inte ett spel i sig påverkar så mycket, tror nog internet, film, serier påverkar mera.

På vilket sätt då? Jag vet massor av tjejer som spelar GTA och GILLAR det, finns inte någonting som säger att detta skulle vara ett spel för män, det säger mer om din inskränkta syn på kvinnor än Rockstars syn på dem.

Visa signatur

The problem in society today: Smart phones, stupid people.

Permalänk
Medlem

Tur att man fortfarande har lite kvar att göra på GTA IV och kan köra med iCEenhancer....

Visa signatur

Prodigy | Sensation Bygglogg: Supermoddad Bitfenix med vattenkylning & "Delidd".
Filco goes custom Bygglogg: Mekaniskt tangentbord, allt utom PCB utbytt/moddat.
TANK 93 Bygglogg; Mekaniskt tangentbord i rostfritt byggs från noll

Permalänk
Medlem
Skrivet av Minsc S2:

GTA V släpptes till Xbox 360 i September 2013, dvs för snart 16 månader sedan.
GTA V till PC kan omöjligt klassas som en rusad produkt vid detta laget, varesig det hade släppts för 3 månader sedan, släppts idag, eller släpps om 2 månader. Tiden mellan konsol-release och nu är helt enkelt för lång. Det börjar nästan bli skrattretande.

Det enda viktiga nu är om Rockstar har spenderat denna tiden med att göra något vettigt (fixa alla kompabilitetsproblem, buggar, inställningar, etc) eller pillat navelludd.

Att däremot gå ut två veckor innan releasen (som även den redan var uppskjuten) och säga "förlåt, vi skjuter upp releasen ytterligare" är direkt dåligt. Dom måste ha vetat ett bra tag att dom inte kommer kunna släppa spelet i Januari 2015, men ändå väntar dom nästan fram till releasedagen att berätta.

Jag tycker att det är rätt gjort av Rockstar att skjuta upp det ytterligare om dom har upptäckt något som behöver fixas, men oavsett om dom fixar det eller inte så tycker jag inte att denna releasen är "bra gjord" någonstans.

Inte snyggt självklart, men hellre att man skjuter upp releasen än släpper en icke färdigutvecklad produkt.

Titta bara på Rome II, ett spel man utvecklade sedan innan releasen av shogun 2(15 mars 2011) och är ett betydligt mindre spel än GTA V.

Man släppte denna "pre-alpha" filmen av Rome II 2012: https://www.youtube.com/watch?v=EaDlihIqPws

Vid releasen 3 September 2013 såg spelet inte ens ut i närheten så bra som pre-alpha och över ett år senare med enormt mycket patchande och kodande är spelet fortfarande inte ens i närheten av pre-alpha och är tveksamt ens buggfixat än.

Hellre att SEGA gått ut två veckor innan release och sagt, "Sorry, vi behöver ett år till för att släppa en någorlunda färdig produkt", oavsett hur osnyggt det är så hade det räddat deras varumärke som jag och många, många andra med mig anser vara totalt havererat nuförtiden.

Och sen är jag skeptiskt till att Rockstar var helt bombsäkra på att man var tvungna att skjuta upp spelet, inte när det handlar om en så liten uppskjutning. Man har säkert jobbat stenhårt för att hinna deadline och när man märker att det inte går så skjuter man upp det två månader. Det är bättre än att skjuta upp två veckor och "kanske" hinna fixa felet. Då är det bättre man skjuter fram två månader så man både hinner fixa felet och finjustera.

Permalänk

Min son kommer gå full retard.

Visa signatur

Bio: Denon AVC-X3700H - Emotiva XPA-2 - Revel F208 - T.Amp 1050 - Ino Audio pY-2
Dator: Rampage V Extreme, 5930K, Palit 2070 Super, Acer XB270HU, Asus Essence STX II, Sennheiser HD650, Kama Bay Mini Amp, Klipsch RB51

Permalänk
Medlem
Skrivet av retro123:

Om det nu skulle vara lika dåligt optimerat som GTA IV nu, och du tror att de skulle fixa det på två månader så får du nog tänka om..;)

Lite kul med de som blir galna för förseningen men har klagat lika högljutt på b.l.a. ACU, där sas det att det släpptes för tidigt..när ska de bli nöjda? Aldrig. De personerna går inte att ta på allvar. Troligen haft curlingföräldrar eller så..;)

Jo, GTAIV är väl något av ett extremfall, men om de på riktigt bara har "finputsning" kvar så lär de hinna med en hel del på 2månader.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.

Permalänk

Det ser ju bättre ut än San Andreas så jag fattar inte vad folk gnäller om

Visa signatur

Dator: i5 3570K, EVGA GTX 1060 SC 6GB, Gigabyte Z77M-D3H, 16GB Corsair Vengeance LP DDR3, 1TB WD Blue, Intel 530 120GB och FD Core 1000
F.d Supermusen: Microsoft USB wheel mouse cream white, 1999 års modell.
Nuvarande mus: Steelseries kana v2

Permalänk
Medlem
Skrivet av Niklad:

65 gb du skämtar eller bara reaktion jag gillar inte gta så mycket men 65 GB mer än en tjugondel av min hdd

Nja, 50GB ligger PS4an på, så det är inte så överdrivet mycket med tanke på större texturer?

Visa signatur

Ω[sic] Sic (=thus, so), invariably bracketed and usually set in italics, is used to indicate that a preceding word or phrase in a quoted passage is reproduced as it appeared in the original passage. Sic at its best is intended to aid readers who might be confused about whether the quoter or the quoted writer is responsible for the spelling or grammatical anomaly.♠

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Oscisw888:

Det ser ju bättre ut än San Andreas så jag fattar inte vad folk gnäller om

Att jämföra hur San Andreas ser ut är väl ändå helt galet, de såg bra ut när det kom, men du kan ju inte jämföra hur spel såg ut 2004 med hur de ser ut 2014/2015, GTA V kommer se förfärligt ut 2024.

Visa signatur

The problem in society today: Smart phones, stupid people.

Permalänk
Medlem
Skrivet av SeF.Typh00n:

Efter som du började ditt inlägg med "Amatörer? Rockstar är helt klart en av de spelutvecklare med mest erfarenhet av att utveckla Open World spel." så var det väl ganska givet och inkluderar hela deras katalog. Jag tyckte hela ditt inlägg var relevant till mitt svar om GTA IV.

Deras senaste spel i serien var ett misslyckande gällande att vara en skitkass port.

Det fanns många saker som kunde varit exempel på olika grejer i mitt inlägg. Jag blev ännu mer förvirrad när du nämnde GTA IV utan att förklara dig själv, då jag inte ens nämde GTA IV.

Ja, att releasen av GTA IV var katastrof kan jag hålla med om. Jag köpte det på release och för mig var det ospelbart tills dom patchade det. Det var ju dock uppenbart att detta var på grund utav att det portats, att det stressats ut och inte testats tillräckligt. Fortfarande oacceptabelt att släppa GTA IV i det skick dom gjorde men jag vet fortfarande att Rockstar är skickliga på det dom gör.

Skrivet av Friterad:

Sant, men det är inte lag på det och dom enda som jag märkt följer åldersrekommendationer är GameStop

Det är ju dock en förälders plikt att barnen inte spelar våldspel kan man tycka och inte Rockstars.

Permalänk

"bla bla spelet kmr va buggigt om 2 månader också lol lol cp rockstar allt suger lol hade gjort det bättre själv"

Är ni medvetna om att Rockstar gör fler spel än GTA, och att bland annat Max Payne 3, som släpptes för några år sen, var jävligt bra portat till PC?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rajat:

Är snudd på mer "fanboy" att bli så pass upprörd över en försening av ett spel.
Det hade gjort dig än mer upprörd ifall de INTE hade försenat det och en massa glitches fyllde spelet som de struntade i och då hade du gnällt över det istället.

På vilket sätt då? Jag vet massor av tjejer som spelar GTA och GILLAR det, finns inte någonting som säger att detta skulle vara ett spel för män, det säger mer om din inskränkta syn på kvinnor än Rockstars syn på dem.

Tänk lite själv, och ta inte allt ordagrant. Du vet vad jag menar, och du vet att jag har rätt.

Jag spelar GTA med glädje, men jag kan fortfarande kritisera vissa grejer.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Friterad:

Fast det glorifieras inte alls, bara för att det är det man ska göra så betyder det inte att det är utmålat som något bra. Enligt din logik är varenda actionfilm ett glorifierande av våld, vilket du säkert inte tycker. I GTA IV så blev Nikos liv förstört och han hatade det han gjorde, hatade sig själv för det osv. GTA spelen visar mycket på hur verkligheten är. Sedan så kanske inte småbarn ska sitta och spela spel (eller titta på film) som har ett sådant grafiskt våld, missbruk, sex m.m.

Tycker också det är helt fel att säga att man objektifierar kvinnor, man målar ut en verklig bild av dagens samhälle, ska man censurera vissa saker bara för att några individer ogillar det? Det är väldigt enkelt i så fall: Spela det inte

Tyvärr blir det ofta at småbarn sitter och spelar sådana hår spel, något jag själv sett.
Sen är det ju skillnad på en film som bara presenterar en scen utan att ta ställning eller göra någon värdering och ett spel som ger poäng och belöningar och aktivt uppmuntrar eller kräver spelaren att utföra vissa handlingar.
Jag tycker att det är dåligt att föräldrar inte är mer ansvariga.

Jag tycker inte man ska censurera något, då jag är starkt emot det, men tycker det känns som Rockstar medvetet försökt göra spelet så kontroversiellt och skandalomsusat som möjligt i syfte att dra in pengar utan hänsyn till budskapet.

Skrivet av Enity:

Och vad pysslade man med i GTA 1 då?
Vattnade blommor och hjälpte pensionärer över gatan?

Kass trollförsök.

Jag ser en väldig skillnad mellan GTA 1 och de senare spelen.
GTA 1 kändes mer som ett spel och hade mer än arkadkänsla, och kändes genuint roligt att spela.
Det var mer abstrakt och man hade en pistol, ett maskingevär, och raketkastare.
Fokus var på spelmekanik och att det var roligt och att bli jagad av polisen.

De nyare spelen verkar inte alls ha fokus på spelmekanik och att det ska vara roligt. Istället för att det är abstrakt så det mer realistiskt.
Istället för ett handfull vilt skilda vapen så har man en stor arsenal liknande vapen, och det är mycket mer våldsamt.
Nu var det länge sen jag spelade GTA 1 men jag kommer inte ihåg knark och prostitution.

Skrivet av zezzyy:

Finns väl inga unga spelare som spelar? 18+ är det ju då är alla myndiga att ta egna beslut

Tråkigt nog är det inte så.
Jag har bevittnat småpojkar som spelar de här spelen.
Själv är jag uppväxt på ett där jag hade en snedvriden bild på hur en man/kille ska vara, att man aldrig fick gråta, att man skulle vara tuff och hård, och vet inte om jag förstod skillnaden mellan respekt och rädsla. Var det någon som sade något taskigt slog jag dom, det räckte med att dom kollade på mig fel.
Bland tidigare vänner finns missbrukare, knarkförsäljare och hälare. Det var lätt hänt att man drogs in i dumheter för man ville ju inte vara någon "bangare".
Det är dåligt med negativa förebilder, speciellt för unga pojkar som lätt påverkas och inte lärt sig tänka själv och utvecklat sin kognitiva förmåga.
I retrospekt så önskar jag att jag hade haft flera positiva förebilder.

Skrivet av Rajat:

Har du spelat GTA 3 till slutet? Har du hängt med i storyn?

Nej, jag tyckte inte alls om GTA 3. Var inte heller så jätteförtjust i GTA 2 heller.

Skrivet av leafbranch:

Visst, men du vill väl inte glorifiera verkligheten heller. Om nu GTA V ska efterlikna en verklighet så bör inte allt handla om den fina fasaden av ett samhälle.
Men å andra sidan, ja jag håller med dig dock. Detta är männens spel så att säga, där vi ska kännas oss "bra" och tillfredsställelse.
Tror dock inte ett spel i sig påverkar så mycket, tror nog internet, film, serier påverkar mera.

Jag tycker inte att det är sådan bild man bör identifiera män med. Det är så lätt att bli förvirrad över vad som är "manligt".
När jag var liten visste jag inte vad som var manligt och betedde mig på ett sätt som inte funkar i samhället.
Jag hade en övertygelse om att ingen skulle få säga något taskigt om mig eller "disrespektera" mig genom att ge mig blickar och hävdade mig konstant vilket ledde till att jag jämnt var inblandad i våldsamma konflikter och slogs mycket.

Permalänk
Medlem
Skrivet av rektor:

Tyvärr blir det ofta at småbarn sitter och spelar sådana hår spel, något jag själv sett.
Sen är det ju skillnad på en film som bara presenterar en scen utan att ta ställning eller göra någon värdering och ett spel som ger poäng och belöningar och aktivt uppmuntrar eller kräver spelaren att utföra vissa handlingar.
Jag tycker att det är dåligt att föräldrar inte är mer ansvariga.

Jag tycker inte man ska censurera något, då jag är starkt emot det, men tycker det känns som Rockstar medvetet försökt göra spelet så kontroversiellt och skandalomsusat som möjligt i syfte att dra in pengar utan hänsyn till budskapet.

Jag ser en väldig skillnad mellan GTA 1 och de senare spelen.
GTA 1 kändes mer som ett spel och hade mer än arkadkänsla, och kändes genuint roligt att spela.
Det var mer abstrakt och man hade en pistol, ett maskingevär, och raketkastare.
Fokus var på spelmekanik och att det var roligt och att bli jagad av polisen.

De nyare spelen verkar inte alls ha fokus på spelmekanik och att det ska vara roligt. Istället för att det är abstrakt så det mer realistiskt.
Istället för ett handfull vilt skilda vapen så har man en stor arsenal liknande vapen, och det är mycket mer våldsamt.
Nu var det länge sen jag spelade GTA 1 men jag kommer inte ihåg knark och prostitution.

Tråkigt nog är det inte så.
Jag har bevittnat småpojkar som spelar de här spelen.
Själv är jag uppväxt på ett där jag hade en snedvriden bild på hur en man/kille ska vara, att man aldrig fick gråta, att man skulle vara tuff och hård, och vet inte om jag förstod skillnaden mellan respekt och rädsla. Var det någon som sade något taskigt slog jag dom, det räckte med att dom kollade på mig fel.
Bland tidigare vänner finns missbrukare, knarkförsäljare och hälare. Det var lätt hänt att man drogs in i dumheter för man ville ju inte vara någon "bangare".
Det är dåligt med negativa förebilder, speciellt för unga pojkar som lätt påverkas och inte lärt sig tänka själv och utvecklat sin kognitiva förmåga.
I retrospekt så önskar jag att jag hade haft flera positiva förebilder.

Nej, jag tyckte inte alls om GTA 3. Var inte heller så jätteförtjust i GTA 2 heller.

Jag tycker inte att det är sådan bild man bör identifiera män med. Det är så lätt att bli förvirrad över vad som är "manligt".
När jag var liten visste jag inte vad som var manligt och betedde mig på ett sätt som inte funkar i samhället.
Jag hade en övertygelse om att ingen skulle få säga något taskigt om mig eller "disrespektera" mig genom att ge mig blickar och hävdade mig konstant vilket ledde till att jag jämnt var inblandad i våldsamma konflikter och slogs mycket

Dold text

Håller inte alls med, finns inget som indikerar på att spel är värre än en film, många filmer målar ut våld som något coolt, finns väldigt mycket våld i barnfilmer också fast det är oftast tecknat/animerat och inte så grafiskt. Spelet är ett underhållningsmoment precis som vilket annat som helst, och det har en målgrupp, den målgruppen är inte småbarn, du kan inte skylla på att ett företag gör ett våldsamt spel för att det kan påverka unga när det inte är tanken. Då kan man ju lika gärna stå och gnälla över att filmbolag släpper skräckfilmer bara för att man ogillar dem eller ogillar att barn ser det också. Du väljer om du ska spela det eller ej och det är föräldrarna som bestämmer om sina barn ska få spela/se på sådant.

Det beror även på hur utvecklad barnet är och om man kan skilja på fantasi och verklighet. Började spela våldsamma spel (GTA bl.a) när jag var 6 år, jag var den lugnaste av mina bröder, haft det enklast i skolan, aldrig startat ett fysiskt slagsmål m.m. Samtidigt kan någon helt annan bli mentalt förstörd av samma sak, det har att göra med personen om du frågar mig. Fast sen tycker jag att många föräldrar skiter i sina barn och låter dom göra vad som helst för att slippa tjat, det är främst föräldrarnas fel, inte företagens

Permalänk
Medlem
Skrivet av rabiat:

Det är ju dock en förälders plikt att barnen inte spelar våldspel kan man tycka och inte Rockstars.

Självklart är det så, åldersrekommendationer existerar för att köparen eller föräldern ska kunna veta mer vilken målgrupp spelet är gjort för. Poängterade bara att det inte är någon lag som säger att åldersgränsen måste följas

Skrivet av Rajat:

Är snudd på mer "fanboy" att bli så pass upprörd över en försening av ett spel.
Det hade gjort dig än mer upprörd ifall de INTE hade försenat det och en massa glitches fyllde spelet som de struntade i och då hade du gnällt över det istället.

På vilket sätt då? Jag vet massor av tjejer som spelar GTA och GILLAR det, finns inte någonting som säger att detta skulle vara ett spel för män, det säger mer om din inskränkta syn på kvinnor än Rockstars syn på dem.

Vet du vad fanboy betyder? Att man är ett blint fan av något/någon, man tål inte kritik mot det man är fan till och är totalt ologisk. Jag är ett fan av GTA serien, gillar spelen, men är definitivt inte ett fan av Rockstar, dom har, när det gäller PC, bara varit en besvikelse. Sedan kanske du borde läsa på lite i tråden, jag väntar glatt lite till om det betyder ett fullt fungerande spel som lever upp till hypen. Men tittar man lite tillbaka i historien så ser vi att många spel (även GTA IV) har blivit många månader försenade och ändå haft mängder av buggar och prestandaproblem samt kraschar. Det är över ett årsedan man släppte GTA V första gången och t.o.m dom nya konsolerna har fått spelet före PC. Och det är uppenbart vad orsaken är, det vet du säkert också.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av LinusNeuman:

"bla bla spelet kmr va buggigt om 2 månader också lol lol cp rockstar allt suger lol hade gjort det bättre själv"

Är ni medvetna om att Rockstar gör fler spel än GTA, och att bland annat Max Payne 3, som släpptes för några år sen, var jävligt bra portat till PC?

Du är säkert välkommen att komma att göra det "bättre själv" vad det nu är du tror du ska lyckas åstakomma.

Visa signatur

The problem in society today: Smart phones, stupid people.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av rektor:

Nej, jag tyckte inte alls om GTA 3. Var inte heller så jätteförtjust i GTA 2 heller.

Då faller ditt argument platt med en gång eftersom du påstår en sak som inte är sann.

Skrivet av Friterad:

Det är över ett årsedan man släppte GTA V första gången och t.o.m dom nya konsolerna har fått spelet före PC. Och det är uppenbart vad orsaken är, det vet du säkert också.

Det har inte med samma sak att göra, där handlar det om pengar då de tjänar mer på konsolversionen än på PC.

Visa signatur

The problem in society today: Smart phones, stupid people.

Permalänk
Medlem
Skrivet av rektor:

Jag ser en väldig skillnad mellan GTA 1 och de senare spelen.
GTA 1 kändes mer som ett spel och hade mer än arkadkänsla, och kändes genuint roligt att spela.
Det var mer abstrakt och man hade en pistol, ett maskingevär, och raketkastare.
Fokus var på spelmekanik och att det var roligt och att bli jagad av polisen.

De nyare spelen verkar inte alls ha fokus på spelmekanik och att det ska vara roligt. Istället för att det är abstrakt så det mer realistiskt.
Istället för ett handfull vilt skilda vapen så har man en stor arsenal liknande vapen, och det är mycket mer våldsamt.
Nu var det länge sen jag spelade GTA 1 men jag kommer inte ihåg knark och prostitution.

Då är ditt minne kass helt enkelt för det är knark i gta.
Prostitution kanske, skulle inte förvåna mig om det fanns iallafall.
Men i vilket fall som helst så är det oväsentligt.

Om du inte tycker att spelen efter gta 1 är roliga så får det stå för dig, alla har olika tycke och smak.
Men att komma och yla om att de skulle vara grövre baserat på dina minst sagt udda argument ger jag inte mycket för.
Att du haft en trasslig period i ditt liv kan du inte skylla på varken spel eller tv.

Visa signatur

Someone said that money can't buy everything... That person didn't know where to shop

Permalänk
Skrivet av Rajat:

Du är säkert välkommen att komma att göra det "bättre själv" vad det nu är du tror du ska lyckas åstakomma.

Är du go eller?`Det var skrivet i citattecken, jag drev med de som snackar skit på forumet.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rajat:

Då faller ditt argument platt med en gång eftersom du påstår en sak som inte är sann.

Det har inte med samma sak att göra, där handlar det om pengar då de tjänar mer på konsolversionen än på PC.

Ja, man tjänar lite mer på t.ex Xbox versionen än PC, men man kör ett väldigt fult spel när man släpper PC versionen mycket senare för att folk ska köpa spelet 2 gånger. Det här är ett av anledningarna att folk piratkopierar vilket leder till att man tjänar mindre på PC versionerna och sedan klagar på piratkopieringen och så fortsätter det så

Permalänk
Medlem

Aaaargh!

har ju semester om 3 veckor. Tänkte bland annat lira GTA V. BUUU!

Permalänk
Medlem

Kommer spelet med tvingande Windows Live som dyngan GTA4 så blir det inget köp.
Om man slipper skräp så kanske...

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Friterad:

Ja, man tjänar lite mer på t.ex Xbox versionen än PC, men man kör ett väldigt fult spel när man släpper PC versionen mycket senare för att folk ska köpa spelet 2 gånger. Det här är ett av anledningarna att folk piratkopierar vilket leder till att man tjänar mindre på PC versionerna och sedan klagar på piratkopieringen och så fortsätter det så

Om du köper det 2 gånger så är väl det upp till dig eftersom du vet att det kommer till PC och som företag skulle jag gjort det samma då man som företag är intresserad av att tjäna pengar och gör det i första hand där vinsten är störst.

Visa signatur

The problem in society today: Smart phones, stupid people.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rajat:

Om du köper det 2 gånger så är väl det upp till dig eftersom du vet att det kommer till PC och som företag skulle jag gjort det samma då man som företag är intresserad av att tjäna pengar och gör det i första hand där vinsten är störst.

Nej det visste man inte alls, dom sa inte ett ljud om det förrän det hade gått över ett halvår. Själv köpte jag det inte, skulle aldrig betala flera hundra för att spela i 25fps och 720p eller vad det är. Enligt din logik verkar det ju helt ok för företagen att göra hur som helst och du försvarar det med att dom gör det för vinst. Jag vet varför dom gör det, men det betyder inte att jag tycker det är ok, precis som det inte är ok att EA och Ubisoft har släppt massa ofärdiga spel

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Friterad:

Nej det visste man inte alls, dom sa inte ett ljud om det förrän det hade gått över ett halvår. Själv köpte jag det inte, skulle aldrig betala flera hundra för att spela i 25fps och 720p eller vad det är. Enligt din logik verkar det ju helt ok för företagen att göra hur som helst och du försvarar det med att dom gör det för vinst. Jag vet varför dom gör det, men det betyder inte att jag tycker det är ok, precis som det inte är ok att EA och Ubisoft har släppt massa ofärdiga spel

PRECIS som med alla andra spel i GTA serien, så det visste man visst, allt var bara en tidsfråga.
Självklart är det ok för företagen att göra vad som är bäst för deras vinstintresse, det är därför de fortfarande ÄR ett företag.

Visa signatur

The problem in society today: Smart phones, stupid people.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Rajat:

PRECIS som med alla andra spel i GTA serien, så det visste man visst, allt var bara en tidsfråga.
Självklart är det ok för företagen att göra vad som är bäst för deras vinstintresse, det är därför de fortfarande ÄR ett företag.

Synd att det finns såna som tänker som dig, precis dessa tankegångar som kommer leda till att marknaden blir sämre och att företag gör fula saker som inte bara detta utan vad t.ex Intel gjorde mot AMD osv.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Friterad:

Nej det visste man inte alls, dom sa inte ett ljud om det förrän det hade gått över ett halvår. Själv köpte jag det inte, skulle aldrig betala flera hundra för att spela i 25fps och 720p eller vad det är. Enligt din logik verkar det ju helt ok för företagen att göra hur som helst och du försvarar det med att dom gör det för vinst. Jag vet varför dom gör det, men det betyder inte att jag tycker det är ok, precis som det inte är ok att EA och Ubisoft har släppt massa ofärdiga spel

Tycker du inte att du är rätt privilegierad och bortskämd när du tycker att du har rätt till ett spel som inte ens är släppt. Rockstar har spenderat sina pengar och deras arbetskraft för att utveckla detta spel. När de släpper spelet är helt upp till dem. Ifall de vill skulle de kunna avsluta hela projektet med GTA V för PC, du har inget rätt att få spela det i tid eller alls. Visst det skulle vara tråkigt, men du har inge rätt till spelet.

Visa signatur

Intel i7 5820k @4Ghz || ASRock x99m killer || Gigabyte RTX 2080 || Crucial DDR4 16gb @2600mhz || Noctua NH-D15 || Samsung 840 Evo 500gb

Permalänk
Medlem
Skrivet av MaZteR:

Tycker du inte att du är rätt privilegierad och bortskämd när du tycker att du har rätt till ett spel som inte ens är släppt. Rockstar har spenderat sina pengar och deras arbetskraft för att utveckla detta spel. När de släpper spelet är helt upp till dem. Ifall de vill skulle de kunna avsluta hela projektet med GTA V för PC, du har inget rätt att få spela det i tid eller alls. Visst det skulle vara tråkigt, men du har inge rätt till spelet.

Vet inte hur ni tänker, om ens alls. Jag har aldrig sagt eller påstått att jag har "rätt" till spelet, var fick det det ifrån? Jag tycker det dom gör är dåligt och oschysst, vad är ditt problem med det? Tål du inte att folk ogillar vad företag gör eller?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ordningsvakt:

Eller så blir det överhypat och är totalt skräp vid release.. Har hänt x antal gånger och jag får exakt den känslan av gta v efter att ha väntat på det i vad känns som evigheter.
Mvh en som vågar vägra xbox/ps

Ah, den ena till den andre kan tycka som så.

Men jag tror på att Rockstar Games vet vad de gör, de har ju ett ansvar och hålla på med nu, försenar de, då får de allt visa att förseningen var värt 2 månader framåt.

Visa signatur

MSI X99A GODLIKE GAMING | i7-6950X 4.3GHz | 64GB RAM 3200MHz | RTX 2080

Nintendo Switch | PlayStation 5 | Xbox Series X

Min FZ Profil

Permalänk
Medlem
Skrivet av Vangen:

Ah, den ena till den andre kan tycka som så.

Men jag tror på att Rockstar Games vet vad de gör, de har ju ett ansvar och hålla på med nu, försenar de, då får de allt visa att förseningen var värt 2 månader framåt.

Jag hoppas dom lever upp till det dom sagt, men med tanke på hur det gått för många andra spel samt GTA IV för PC så är det svårt att tro det

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ordningsvakt:

Eller så blir det överhypat och är totalt skräp vid release.. Har hänt x antal gånger och jag får exakt den känslan av gta v efter att ha väntat på det i vad känns som evigheter.
Mvh en som vågar vägra xbox/ps

lite svårt att överhypa ett spel som redan finns ock har spelats av väääldigt många. Det är ju inget nytt spel som ingen vet nått om.. som tex watch dogs..det var överhypat o inte speciellt roligt.

Visa signatur

i have a dream...whats your dream?...my dream is to have a dream...