[WoT] Gå med i clan. Hur och när?

Permalänk
Medlem

[WoT] Gå med i clan. Hur och när?

Hej!
Har börjat spela och är väldigt tänd på detta. Om jag skulle vilja vara med i en svensk klan när jag har blivit så pass bra att det går vilken skulle ni rekommendera. Det är väl speciella regler som gäller kan jag tänka när det gäller färdigheter med vagnarna osv. Kan man vara med på den sociala biten först?
Det kommer att ta ett tag att skaffa vagnar och behärska spelet innan jag kan göra nytta. Man vill ju inte vara ett påhäng och bekymmer i matcher.
Själv har jag nog långt kvar till det men att socialisera, fråga och vara nyfiken på, det är jag bra på. Har läst nästan alla trådar här och det finns ju hur mycket hjälp som helst att få från er som har hållit på och är bussiga att dela med sig. Men tänkte att jag kommer närmare spelet om jag går med i en clan.
Lasse

Permalänk
Moderator
Moderator

Ta en sökning i http://www.sweclockers.com/forum/144-spelservrar-och-klanspel... kanske? Det finns WoT klaner där.

Visa signatur

Forumregler | Synpunkter på moderering i forumet? Kontakta via PM, Email eller kontaktformuläret.
Huvudadmin för Geeks Discord - Mötesplatsen för gamers

Permalänk
Medlem

Finns en beskrivning av svenska klaner på detta underforum också, kan dock vara aningen inaktuell då klaner gå under och ombildas under nya namn.

Det finns inget som hindrar dig från att söka dig till en klan från dag ett, gäller bara att hitta ett trevligt gäng som inte har för stora krav på tanks och effektivitet och jag tror det finns rätt många sådana. Gick själv med i en klan rätt tidigt, hade precis införskaffat en t32 och bara man har en tier 5 så kan man nog spela med rätt många då de flesta har ett par tanks i tier 5-6-7 för credit-grind och för att det ger lite omväxling mot top tiers.

Permalänk
Medlem

Klaner

Tackar!
Tänkte det skulle vara värdefullt att gå med för att få råd, tips och det sociala. Bra om det inte ställs höga krav på en gång med skickligheten, vagnar osv.
Hittade några som kallar sig Friskyttarna. Någon som är med eller vet något om dom. De vekar sociala och ha en sund inställning till spelet.