Sedan en tid tillbaka har SweClockers community fått göra en kreativ kraftsamling för att ta fram tjusiga designer som ska användas på SweClockers officiella fula jultröja. Totalt har det trillat in 15 olika designer och det är nu dags att rösta fram den tjusigaste, eller minst tjusigaste, som ska pryda jultröjan. Ta en ordentlig titt på de olika designerna i bildspelet ovan och sedan är det bara att rösta på dina favoriter i omröstningen nedan.

Slutgiltig design kan komma att ändras i samband med beställning av jultröjan.

Priser:

  • Plats 1: 5 000 kr presentkort hos Webhallen, 2 st. jultröjor

  • Plats 2: 1 000 kr presentkort hos Webhallen, 1 st. jultröja

  • Plats 3: 1 000 kr presentkort hos Webhallen, 1 st. jultröja

I och med att medlemmar har fått möjlighet att ladda upp flera bidrag finns det en risk att det blir bidrag från samma användare i toppen. Om det sker kommer endast det medlemsbidrag med flest röster räknas och medlemmens resterande bidrag kommer uteslutas.

Som nämndes i tävlingsartikeln behövs 500 beställningar trilla in för att jultröjan ska bli verklighet. Därför ber vi dig som är riktigt sugen på ett exemplar att kryssa vilken storlek du vill ha, så har får vi grundläggande data vi kan bygga vidare beställningen på. Detta kommer inte vara något underlag för själva beställningen, utan kommer endast ge oss en fingervisning av hur storleksfördelningen ska se ut när vi lägger beställningen.

Om intresset för jultröjan är lägre än väntat kommer vinnarna i designtävlingen belönas med något annat tjusigt i stället för jultröjan i fråga.