#battlefront

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

30

Nvidia släpper drivrutin för Fallout 4, Star Wars: Battlefront och Starcraft II: LOTV

Grafikkortsjätten Nvidia lanserar den nya Game Ready-drivrutinen Geforce 358.91 WHQL med särskilda optimeringar för november månads stora spelsläpp.

92

Star Wars: Battlefront-beta slår rekord

Huruvida omstarten av Star Wars: Battlefront blir en succé är det för tidigt att sia om, men nu framgår att i alla fall det allmänna betatestet slagit rekord med över nio miljoner spelare.

76

Nvidia rullar ut Geforce Driver 358.50 WHQL för Star Wars: Battlefront

Lagom till den öppna betan av Star Wars: Battlefront optimerar Nvidia drivrutinerna. Samtidigt tillägger grafikmakaren att ett Geforce GTX 970 krävs för en behaglig upplevelse i Full HD med High-inställningar.

57

Häng med när SpelClockers testar Star Wars: Battlefront Beta!

Det vankas blasters och AT-AT:s i massor när betaversionen av Star Wars: Battlefront rullar igång. Gänget hos SpelClockers har förtur, och delar med sig av krigandet via Twitch.

164

EA presenterar systemkraven för Star Wars: Battlefront

Det är dags för nästa testversion av kommande Star Wars: Battlefront. I samband med utrullningen passar Electronic Arts på att avslöja nya systemkrav, vilka innebär förändringar jämfört med tidigare rekommendationer.

30

Star Wars: Battlefront beta går av stapeln den 8 oktober

För den som ser fram emot att sätta tänderna i Star Wars: Battlefront blir ett smakprov tillgängligt under ett öppet betatest från den 8 oktober och fyra dagar framåt.

36

Star Wars: Battlefront beta kommer kunna köras offline

Efter nyheten om öppen betatestning av Star Wars: Battlefront framgår att det inte enbart gäller över nätet, utan att spelare också kommer kunna ta del av upplevelsen offline.

46

Star Wars: Battlefront blir öppen beta

Svenska DICE håller hårt på traditionerna och avslöjar att det blir en öppen betatestning av Star Wars: Battlefront i början av oktober.

54

Star Wars: Battlefront i alpha-version får systemkrav

Inför höstens lansering av Star Wars: Battlefront har en grupp gamers bjudits in för att testa en tidig alpha-version av spelet och därmed också fått tillgång till systemkraven.

57

Star Wars: Battlefront intar Hoth under E3

Det vankas hårda strider på planeten Hoth i senaste filmklippet från Star Wars: Battlefront. Framför kameran hamnar både AT-AT och ärkeskurken Darth Vader.

56

Star Wars: Battlefront först ut med 3D-ljud via Dolby Atmos

Det blir inte bara påkostad grafik och bländade effekter i kommande Star Wars: Battlefront utan även en ny typ av 3D-ljud med upp till 128 samtidiga ljudspår, åtminstone i PC-utgåvan.

115

Star Wars: Battlefront – ny trailer ute nu

Spelhuset EA Games och den svenska spelstudion DICE lyfter på skynket och presenterar den första riktiga videon från det kommande storspelet Star Wars: Battlefront.

34

Star Wars: Battlefront släpps en vecka innan filmen Episode VII: The Force Awakens

Italienska Gamestop röjer vad som mycket väl kan vara släppdatumet för Star Wars: Battlefront, som av listningen att döma dyker upp tätt inpå nästa film i Star Wars-sagan.

84

Battlefield: Hardline släpps i mars – följs upp av Star Wars: Battlefront och Battlefield 5

Under Electronic Arts senaste kvartalsrapport avslöjas lanseringsfönstren för flera kommande stortitlar, bland annat att Battlefield 5 är tänkt till slutet av 2016.