#battlefront

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

81

EA: "Vi lyssnar på kritiken och kommer fortsätta göra ändringar"

Under en AMA-session på Reddit berättar nu utvecklarna av Star Wars: Battlefront II att de tagit till sig av kritiken, samt att de är fast beslutna om att reparera relationen med spelarna.

8

Nvidia släpper drivrutin för Star Wars: Battlefront II och Injustice 2

I samband med veckans spelsläpp levererar Nvidia enligt tradition en Game Ready-drivrutin där även optimeringar för Destiny 2 medföljer.

16

Dice backar kring lootlådor i Star Wars: Battlefront II

Efter att ha fått kritik för sina lootlådor i Star Wars: Battlefront II ändrar nu Dice dessa, där de inte längre kommer innehålla sådant som ger fördelar i multiplayer-läget.

13

Star Wars: Battlefront II får öppen beta i oktober

Efter återupplivningen av Battlefront-serien för snart två år sedan står det klart att en uppföljare nalkas och senare under året håller EA i sedvanlig ordning ett öppet betatest av spelet.

7

Star Wars: Battlefront II Alpha-test kommer till PC, Xbox One och Playstation 4

Ett nu borttaget inlägg på det officiella Battlefront-forumet avslöjar att de andra delen i titeln får ett Alpha-test, inför den skarpa lanseringen senare i höst.

18

Star Wars: Battlefront 2 får tre gånger mer innehåll än föregångaren vid lansering

Uppföljaren till 2015 års Star Wars: Battlefront blir tre gånger större sett till innehåll vid lansering, med bland annat en ny enspelarkampanj, nya fordon och karaktärer.

77

Här är Star Wars: Battlefront II

Kampanj, rymdstrider och multiplayer i miljöer från samtliga tidsepoker är några av huvudpunkterna för kommande Battlefront II. Här är första trailern från spelet.

34

Star Wars: Battlefront 2-trailer läcker ut

Kort innan den första trailern för Star Wars: Battlefront 2 var tänkt för allmänheten hittar den ut på webben och visar innehåll som ska vara renderat i själva spelmotorn.

25

Star Wars: Battlefront får uppföljare till slutet av 2017 – får enspelarläge

I sin senaste kvartalsrapport berättar Electronic Arts att en ny Star Wars-titel planeras till slutet av året, där en av de stora nyheterna är tillägget av en enspelarkampanj.

71

Electronic Arts: Nytt Star Wars-spel varje år – Battlefront 2 släpps 2017

EA bekräftar att de har ett flertal Star Wars-spel på gång, bland annat en uppföljare till förra årets Star Wars: Battlefront som släpps år 2017.

28

AMD förlänger Star Wars: Battlefront-bundle för Radeon R9 Fury X och R9 Fury

Grafikmakaren AMD förlänger kampanjen för Star Wars: Battlefront, som fram till april ingår vid köp av antingen Radeon R9 Fury eller R9 Fury X.

11

AMD bundlar Star Wars: Battlefront med Radeon R9 Fury X

AMD utökar bundlingen av stortiteln Star Wars: Battlefront, som utöver Radeon R9 Fury nu även ingår vid köp av bolagets flaggskepp R9 Fury X.

115

Snabbtest: Grafikprestanda i Star Wars: Battlefront

Redaktionen färdas till en galax långt, långt borta för att se vad som krävs i hårdvaruväg för att driva runt svenska DICE senaste speltitel Star Wars: Battlefront.

37

AMD bundlar Star Wars: Battlefront med Radeon R9 Fury

Grafikkortsmakaren AMD slår på stora trumman för lanseringen av Star Wars: Battlefront, som från och med idag skickas med vid köp av ett Radeon R9 Fury.

33

AMD rullar ut Catalyst 15.11.1 för Fallout 4 och Star Wars: Battlefront

Med löfte om finslipad prestanda rullar AMD ut en ny version av drivrutinen Catalyst. SweClockers står till tjänst med färska resultat från stortiteln Fallout 4.