Testpilot: Roccat Kone Pure Owl-Eye

Roccat släpper en uppdaterad version av Kone Pure, denna gång med en optisk sensor kallad Owl-Eye. Testpiloten Niklas Huhtala sätter musen i testbänken och ser vad den går för.

1. Inledning

Tyska Roccat erbjuder idag ett stort antal produkter inriktad på gaming, bland annat möss, tangentbord och hörlurar. Nyligen lanserade företaget Kone Pure Owl-Eye, en mus riktad mot entusiaster inom spelgenrerna RTS, FPS och MOBA. Med omron-brytare, senaste Pixart 3361-sensorn, 400-12 000 dpi och en låg vikt verkar den minst sagt lovande på pappret.

Nu har det blivit dags att ta en djupdykning för att se om Kone Pure Owl eye är en mus att räkna med.

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Roccat. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.