Artiklar

Artiklar skrivna av huttala
48

Guide till datormöss för spel

Att välja rätt datormus kan vara en riktig djungel. Testpiloten tillika musexperten "huttala" går igenom vad man bör tänka på innan köp och reder ut de vanligt förekommande termerna.

31

Testpilot: Roccat Kone Pure Owl-Eye

Roccat släpper en uppdaterad version av Kone Pure, denna gång med en optisk sensor kallad Owl-Eye. Testpiloten Niklas Huhtala sätter musen i testbänken och ser vad den går för.

19

Testpilot: Tesoro Excalibur Spectrum SE

En ny typ av optiska brytare får SweClockers tangentbordskonnässör Niklas Huhtala att skutta av glädje. Det är dags för recensionen av Tesoro Excalibur Spectrum SE.

17

Testpilot: MSI Geforce GTX 1070 Gaming Z

Testpiloten Niklas "huttala" Huhtala sätter tänderna i Geforce GTX 1070 Gaming Z från MSI, företagets toppkort i segmentet med högt uppskruvade frekvenser.

17

Testpilot: Cooler Master Mastermouse Pro L

Cooler Masters modulära mus Mastermouse Pro L passar både vänster- och högerhänta samt olika greppstilar. Testpiloten Niklas Huhtala sätter tänderna i modellen och ser vad den går för.

24

Testpilot: Cooler Master Masterkeys Pro M

Det har blivit dags för testpiloten "Huttala" att sätta tänderna i ett nytt tangentbord från Cooler Master, även denna gång med en avskalad design.

40

Testpilot: Andersson Mission SG GGK 3.5 RGB

Det har blivit dags för forumets tangentbordskonnässör tillika testpilot huttala att ta en titt på ett nytt inmatningsdon, den här gången av Netonnets eget varumärke Andersson.

16

Testpilot: Cooler Master Xornet II

Kan en mus för bara några enstaka hundralappar vara ett alternativ även för spelfantaster? SweClockers testpilot Huttala klämmer och känner på nya Cooler Master Xornet II.

44

Testpilot: Cooler Master Masterkeys Pro S

Efter en första genomgång i SweClockers testlabb har det blivit dags för tangentbordskonnässören tillika testpiloten Huttala att sätta Cooler Masters senaste tangentbord på prov.