Silverstone drar mjuka kablar på CES 2020

På CES 2020 vill Silverstone råda bot på styva nätaggregatskablar med sina nya "supermjuka" kablar, som lanseras inom kort.

Utöver allt högre energieffektivitet har designen på nätaggregat ändrats radikalt på senare år. Från gråa med fula klisterlappar och kablar i färgpaletten röd, gul och svart, till att numera ofta ha ett genomgående svart färgtema med kabelstrumpor. En av de senare trenderna är kablar med individuell sleeving.

Silverstone-Super-Soft-1.jpg
Silverstone-Super-Soft-2.jpg
Silverstone-Super-Soft-3.jpg
Silverstone-Super-Soft-4.jpg
Silverstone-Super-Soft-5.jpg

Oavsett om det handlar om kabelstrumpor eller individuell sleeving är det vanligt att kablarna blir väldigt styva, vilket gör det svårt att böja de rätt och att få till en snygg kabeldragning. På CES 2020 visar Silverstone nätaggregatskablar som ska råda bot på detta.

Den nya uppsättningen kablar heter Super-soft PSU Extension Cable och precis som namnet avslöjar handlar det om just riktigt mjuka kablar, som böjs utan någon som helst ansträngning. Detta möjliggörs enligt Silverstone genom användningen av en mjukare kopparlegering, som gör att de inte behöver göra ledarna tunnare än tidigare. Dessutom används ett mjukare material i själva kabelstrumporna.

► Läs allt från #CES-2020

Silverstones supermjuka kablar ska hitta ut på butikshyllor inom kort. När och om de släpps i Sverige återstår att se.

I butiken: SweClockers Turbo Power

Den legendariska turboknappen är tillbaka, men inte på en gråbeige datorlåda utan på en störtskön t-shirt för nostalgiska överklockare.

Köp här!