Under årets upplaga av Computex visade tillverkaren Noctua ett flertal nya produkter, däribland nya fläktar i företagets Chromax-serie. En av de utmärkande dragen för dessa är färgen, som är istället är svart istället för den beige-bruna kombinationen företaget brukar använda sig av.

De nya fläktarna lanseras nu tillsammans med gummibussningar som kan bytas ut för att anpassa fläktens utseende. Dessa kommer i färgerna röd, vit, blå, grön, gul och svart och medföljer vid köp av fläktarna. De modeller som ingår i den nya Chromax-serien är NF-A15, NF-A14, NF-F12 och NF-S12A som är några av företagets mest välkända produkter.

Förutom fläktar introduceras även de kylarhöljen i samma produktserie som visades under Computex 2016. Dessa kan fästas på Noctuas processorkylare i NH-U12S- och NH-D15(S)-serien och går sedan att anpassa med de inlägg i färgerna svart, vit, röd, blå, grön och gul som medföljer.

Fläktarna och kylarhöljena i Chromax-serien finns tillgängliga nu, med ett rekommenderat pris på 23 respektive 20 euro för de billigaste modellerna. Detta väntas motsvara cirka 230 och 200 kronor hos svenska återförsäljare.