Under fjolårets Computex-mässa slog amerikanska Corsair på stora trumman för gaming i vardagsrummet med det iögonfallande chassit Bulldog och den soffanpassade tangentbordshållaren Lapdog. Sedan dess har båda produkterna tagit både en och två rundor tillbaka till ritbordet och på CES 2016 är företaget redo att visa upp de färdiga versionerna.

Vardagsrumschassit Bulldog har i sin slutgiltiga form krympt något samtidigt som de färgglada accenterna på utsidan har fått stå tillbaka för ett mer rent och svart yttre. Insidan är fortfarande anpassad efter moderkort i formfaktorn Mini ITX samt nätaggregat i storleksklassen SFX, där vattenkylningslösningen Hydro H5 SF samt nätdelen SF600 är tilltänkta för ihopmatchning med chassit.

Tangentbordshållaren Lapdog tillverkas numera helt i aluminium samtidigt som "kudden" på undersidan har blivit något styvare för bättre stabilitet. Ovanpå detta har musmattan på höger sida blivit ett snäpp större och flankeras numera av en inbyggd USB-hubb för den som önskar att enkelt kunna koppla in ytterligare tillbehör. Hållaren är kompatibel med företagets egna tangentbord K70 och K65.

Corsair meddelar att Bulldog har skickats ut till systembyggare för användning ihop med färdiga datorsystem under årets första kvartal och lösa chassin ihop med tangentbordshållaren Lapdog bör finnas tillgängliga inom samma tidsram.

► Läs alla artiklar från #ces-2016