Inlägg

Inlägg som Slagt har skrivit i forumet
Av Slagt

Jaha, då kan både Microsoft och HP etc fortsätta göra narr av Apple i sina TV reklamer här i USA.
Lika roligt att se på dem: Det här kan du inte göra med en Mac.......

Av Slagt

Men va F, haha, Paint ska vara Paint. Klista in, gör en cirkel samt en enorm pil -Spara som...

Kalla det för Draw eller något liknande och släpp båda

Av Slagt
Skrivet av robbankentor:

I new Jersey där butiken jag länkar till ligger har dom ingen Sales tax. Mitt tips är att du åker dit när du ska handla dataprylar i framtiden.

Ska def ta en titt. Ska nämligen köpa med mig ett grafikkort nästa månad tillbe vän, han tjänar nästan 1000kr på att jag köper med mig ett om jag handlar på Newegg.com, de har ofta 15-35% rabatt på utvalda produkter. Men skadar verkligen inte att ta en titt. Scrollar upp efter lite sömn till din länk. Klockan är 03.15 här och jag vet knappt varför jag är vaken haha.
Tackar så mycket för tipset

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt
Skrivet av robbankentor:

Det kostar 240$ i usa =2040:- fanns på samma sida för 220$=1870:- igår. Amd håller vad dom lovar men av någon anledning blir korten 1000-1200:- dyrare i sverige.

http://www.microcenter.com/product/466374/Radeon_RX_480_8GB_G...

Jag bor i New York och vi har en "Sales Tax" på cirka 8.9%. Svensk moms ligger på 25%, sen köper garanterat svenska butiker in mindre kvantiteter vilket om jag inte har fel för mig blir till ett högre stycke pris. Jag kan ha fel så rätta mig gärna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

Bara jag som har en "Dirty mind" gällande ämnet.
Exempel: Man kommer hem från jobbet och frugan frågar om hon kan få kopior på semester bilderna. - Javisst älskling lägg dig ner så kopplar vi ihop

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

Vet precis vad du pratar om och förstår problemet du nämner när du är ute på jobb och saknar täckning men vad jag menade med mitt inlägg är att det betyder inte att utvecklingen ska stanna upp. Men att klaga på täckning inomhus på Hisingen är löjligt, då byggnaden i sig skärmar av så pass mycket Du nämner det själv längre ner i ditt inlägg. Jag har samma i-lands problem hos mig, då jag har dålig täckning i lägenheten men hur bra som helst utomhus.

MEN jag tror alla här ink mig själv tycker att det inte borde få finnas radioskuggor inom mobil telefoni längre (utomhus)

Skrivet av Modellören:

Detta bevisar bara att du inte vet vad vi pratar om.

Eftersom att många inte ens har täckning så spelar det ju ingen roll vilken hastighet man har!

Jag personligen har hellre god täckning än att tvingas stå på en stol i min egen lägenhet på centrala Hisingen för att surfa på Sweclockers i 100miljoner megabit...

Jag ser här att om 3G fungerar fint så kan man både lyssna på musik och se på film om man vill det så varför i helvete man skulle vilja ha högre hastighet förstår jag överhuvudtaget inte.

Dom skapar helt enkelt något som det inte finns intresse av alls!

har massa problem varje vecka för att man inte blir nådd på grund av att man inte har täckning... Jobbade i Kungälv i vintras och där fans det luckor... jobbar som service byggare...är överallt och det finns luckor precis överallt... Det är helt kasst och skapar en hel del problem så är det bara. Fått ställa om telefonen till äldre teknik...Då fungerar det mycket bättre. Helt otroligt med nybyggda lägenheter runt Kville där är det luckor och fickor utan täckning inomhus!!! och så är det lite här och där faktiskt...

Otroligt att betala för 4G men inte använda det och här snackar ni 5G???? och förväntade hatigheter!!! :doh: vem fan bryr sig...Ni kommer ju få åka in till centralstationen för att få täckning fattar ni väll...Eller leta upp bastationer och sitta där tio meter ifrån. Lycka till med det och var glad över er goda täckning och era en miljoners megabit... haha!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

Jag bor i USA men flyger till Sverige en gång i månaden, om jag skulle använda min AT-T lur så kostar det $120 för 800MB så jag köper comviq fastpris kontant på en gammal iPhone 4 och delar till min mobil samt iPad, jag har inga som helst problem att streama Netflix, inte ens på tåget mellan Malmö och Göteborg, visst med avvikelse vissa korta avstånd i ingenmansland.

Skulle all ny utveckling stoppas bara för att Nils Nisse Nilsson och Sven Svenne Svensson på SC råkar bo där mobil mottagning och hastighet suger. Skärp er.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

XQ för extra quality men ska du spela upp vad du spelat in på en storbilds TV så är det skit samma. Men ska det spelas upp på en 20" burk TV så kan du möjligtvis märka skillnad, fast spela in på VHS är definitivt det sämsta alternativet, oavsett om du har bevarar dem på bästa möjliga sätt så försämras kvaliteten gradvis med tiden.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

Denna kylare duger inte till de flesta här inne men garanterat till många här inne utan att de vill erkänna det. Skulle jag tex bygga en burk till min mor så är kylaren kompetent nog för hennes bruk. Därför tycker jag det är bra att de skickar med en referens kylare.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

OnT: Hoppas verkligen på Zen, hoppas bara de inte klantar till det nu när de förlorat en nyckel person i utvecklingen
Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

Som Blofeld undrar så undrar jag med om den kan laddas i en mobil laddare. Om fallet är så, så kan detta bli en höjdare då 4.5 timmar är för liten tid för streaming men kan den hållas igång med en mobil laddare så kan man i stort sett hålla den i liv vart man än är, så länge det finns ett strömuttag.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

Kan lätt tänka mig att använda denna ett bra tag. Jag har helt och hållet slutat bry mig för mycket om bakgrundsbilden. Man har ju trots allt till över 99% något program igång som täcker den ändå

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

Wifi.... ja wifi runtom och överallt löser det mobila surfande, så kan energin på snabbare nät läggas på fiber. Jag bor numera på Long Island, New York och här finns wifi överallt från ett par olika bolag. Optimum här har över 1 miljon Hotspot och jag har tillgång till wifi vart jag än går. Löser taket som alla klagar på, ink jag själv när jag är i Sverige, dvs jag klagar med.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt
Skrivet av Rywern:

Helt underbart med snabbare nät!
Speciellt när jag har ett gammalt abonnemang som fortfarande inte har ett datatak, och som just blev uppgraderat till 4g.. life is good.

Telenor?
Mossans gubbe fick ett byte från 3G till 4G fast med en begränsad hastighet, minns dock inte om det var 20 eller 40Mb/s men som sagt inget tak på surf.

Jag själv hade nöjt mig med 20Mb/s i dagsläget om det är utan tak.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt

Installera en SSD som C: på en ASUS G750JS

Hej behöver råd ang att installera en SSD på min väns G750JS-T4056H, den har en 750GB SSHD men han vill ha en SSD som C: drive.
Min första fråga är, om man sätter i en SSD och kör återställnings programmet, kan man då välja SSDn som C: istället för den 750GB disken som redan sitter i?
Om inte, hur ska man då gå tillväga?

Min andra fråga är kanske lite töntig men kvittar det vilken HDD slot de sitter i eller bör han sätta SSD där SSHDn sitter idag och flytta SSHDn till den andra sloten?

Jag hade gärna testat mig fram själv med en av mina SSD enheter men jag är på andra sidan jordklotet så jag hoppas ni kan hjälpa mig så jag kan hjälpa honom

Tack på förhand / Rikard

Av Slagt

Det är ju verkligen individuellt om man kan tänka sig slopa surfplattan för en 5"-6" mobil. Jag tillhör verkligen inte en av dem, jag tillbringar mellan 17 och 34 timmar i månaden i ett flygplan och där föredra jag personligen en surfplatta som har en lagom stor skärm med inbyggt ställ i skyddet framför en liten lur eller en laptop. Smaken är som baken men det är vad som passar mig bäst.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Slagt
Skrivet av ghostfenix:

Häftigt! Riktigt skarpa bilder. Finns det något sätta att fixa Crysis 3-bilderna som skrivbordsbakgrund? Hittade ingen "nedladdningslänk" på Flickr.

Sidan om "Dela" pilen finns 3 prickar, tryck på den så kan du hämta filerna

Av Slagt
Skrivet av GambitSWE:

Själv tycker jag att tillverkarna borde koncentrera sig på att utveckla en router som har mindre antenner eller inga alls. Har två routrar av N-standarden hemma, den ena har två antenner, den andra tre. Att man nu skall ha 4 till 8 antenner tycker jag är att gå till överdrift. Lyckades telefontillverkarna att bygga in antennerna, så borde hårdvaru-tillverkarna som gör routrar också fundera på detta.

Vem vill ha en router med 8 spretande antenner?

Ju mer "skit" som sticker ut, desto mer "skit" som kan gå sönder enligt mig.

Vem har sagt att de måste sticka ut? Jag kan ha missat något..
Min routers antenner är inbyggda och även polarens router har det, så även om denna kommer ha 8st betyder det inte att de kommer synas

Av Slagt

Varför börjar folk gnälla på sin internet hastighet här?
Detta handlar om nätverket, bara för att jag sitter med 30/12 hemma så vill jag inte överföra i den hastigheten i mitt hemma nätverk utan tackar och tar emot så hög hastighet jag kan få, dock kör jag trådat till alla rummen idag.

Av Slagt
Skrivet av Chromatic:

Vadå, trodde Occulus dog när FB köpte upp dom... O_o

Varför skulle det göra det egentligen?
Men jag hoppas FB inte lägger mer krut på annat skit i början utan håller sig till gaming först som
de lovar.

Deltext från Mark Z ang O-VR

Immersive gaming will be the first, and Oculus already has big plans here that won't be changing and we hope to accelerate. The Rift is highly anticipated by the gaming community, and there's a lot of interest from developers in building for this platform. We're going to focus on helping Oculus build out their product and develop partnerships to support more games. Oculus will continue operating independently within Facebook to achieve this.

But this is just the start. After games, we're going to make Oculus a platform for many other experiences. Imagine enjoying a court side seat at a game, studying in a classroom of students and teachers all over the world or consulting with a doctor face-to-face -- just by putting on goggles in your home.