Inlägg

Inlägg som woofes har skrivit i forumet
Av woofes

Här en som lyckats modda in trådlös laddning i 925
http://www.wpcentral.com/diy-enables-wireless-charging-lumia-...

Av woofes

Vill slå ett slag för EOS M

http://www.netonnet.se/art/foto/systemkamera/kompakt-systemka...

3490:- med 18-55 IS STM, de brukar skicka med en fotoskrivare i det priset också. EF-M fattning på objektiven, kräver separat adapter för att köra med EF objektiv. Den har inte världens snabbaste autofokus, men den filmar och tar väldigt bra bilder ändå om man inte fotar action. Bra mycket smidigare att slänga med än min 5D..

/A

Av woofes

Tycker allt att den fungerar helt ok att prata i och ingen jag pratat med har klagat på att jag hörts konstigt heller, tycker man hör bra vad den andra säger osv osv. Men jag kanske inte är så kräsen av mig

Har inte upplevt något problem med kameran ännu, en helt annan sak är att mitt alarm slutade fungera vilket resulterade att jag vaknade lite senare en morgon. Det löstes genom en omstart av mobilen.

Av woofes

Du har helt rätt, brusandet finns hos mig också en stund efter att signalen har slutat. Verkar brusa på fler av de olika signalerna..

Av woofes

Jag och min flickvän har varsin 620 men vi upplever ljudet som bra i dessa. Är väldigt nöjda med våra exemplar.

/Andreas

Av woofes

Måste också slå ett slag för Lumia 620. Har själv investerat i en och tycker verkligen det är en bra mobil för pengarna. Hade tidigare en lur med Android och tycker nog jag gillar WP bättre. Rappare, fräshare, enklare..
Finns även möjlighet att köpa nytt skal till den som gör den mer vatten/stöt-tålig.

Av woofes

Jag har precis samma problem med Bornet. Sitter på 100/100 lina men får bara ut 3Mbit/s. Kass minst sagt.. och detta har uppkommit de senaste månaderna precis som för er.

/A

Av woofes
Skrivet av Eott:

Har MS arc. Men fan installerade precis ASUS GPU tweak så måste vara det, för det funkade för 30min sedan. Är enda sättet att avinstallera skiten eller?

Jag hade också detta problem tills jag avinstallerade ASUS GPU tweak, sen fungerade det att skriva @ igen

/A

Av woofes
Skrivet av RobTheBiff:

Håller med föregående. Dels Maries bilde samt netzas var kanon. Bra jobbat!
Känner någon igen det här? Jag tror det syns i Mel Gibsons film "Apocalypto" men det var ett tag sedan jag såg filmen så är inte helt säker.
http://farm9.staticflickr.com/8150/7466429004_1e424c9ea1_z.jp...

http://farm9.staticflickr.com/8027/7466433432_64c05715ea_z.jp...

De spelade dock in filmen alldeles i närheten.
http://farm8.staticflickr.com/7133/7466476752_852881a6ba_z.jp...

Ha det fint och fortsätt fotografera

Ser ut som du varit till Chichen Itza, och den där ringen skulle man väll sparka in en boll i för att få bli offrad till gudarna?

Av woofes
Skrivet av MoNkeY-05:

Har du nån koll på om det passar än? Lite nyfiken själv. Dock på FC8 chassit, men möjligen är det samma typ av konstruktion & problem där..

Asus P8H77-I passar bättre. Man får dock bocka heatpipsen något för att undvika att täcka över SATA kontakterna. Tittar du på en bild på vart de sitter på moderkortet och vart heatpipsen kommer gå, så förstår du problemet. Men det löste sig genom att bocka en av ledningarna så de inte gick rakt över SATA kontakterna. Jag råkade även ut för att jag beställde för höga ram minnen. Det är nog inget problem i FC8 men FC5 är väldigt lågt.. Streacom picoPSU var DOA också så det blir till att skicka tillbaka, går sådär bra just nu med detta bygge men det kommer bli riktigt fint när det blir klart.

/A

Av woofes
Skrivet av jaslon:

Svarar mig själv. Jag har hittat ett antal problem med mitt planerade system: Asus P8Z77-I passar troligen inte i Streacom FC8. Det enda jag kunde hitta om detta var ett inlägg i ett tyskt forum där någon skrev att dom inte fungerar ihop. Det tror jag på. P8Z77-I har ett Digi+ VRM (för att hantera voltage regulation vid öveklockning) kort som sticker upp precis där anslutningarna mellan CPUn och den passiva kylaren passerar i FC8 chassit. Så med FC8 måste jag nog hitta ett annat moderkort (Asus P8H77-I kanske passar, eller ASRock Z77E-itx, ... vet inte, annars gillade jag Asus P8Z77-I). Dessutom fanns tv-kortet jag funderade på (Hauppauge WinTV HVR-5500 HD) bara med en full-height bracket, och FC8 kan bara ha half-height bracket. Så det passade inte heller. Tillbaks till ritbordet alltså...

Exakt det här problemet dök jag på när jag försökte sätta i ett P8Z77-I deluxe i ett Streacom FC5 chassi. Digi VRM kortet stack upp och satt i vägen för heatpipsen från CPU till chassiflänsarna. Jag kommer köra på ett P8H77-I istället, återstår att se om det passar bättre.

/A

Av woofes

Gäller det för OEM också?

/A

Av woofes

Nej nu är det dags för lite mer bilder tycker jag allt

Mina Sennheiser HD800 drivna av Lehmann Audio Black Cube USB

http://www.andreas-sandberg.se/images/headphones/hd800.jpg

http://www.andreas-sandberg.se/images/headphones/lehmann.jpg

Av woofes

Mycket bra ide JaZid!

Jag bidrar med följande artist och album. De flesta av hennes album håller väldigt hög kvalitet.

Kari Bremnes - SVARTA BJØRN

Av woofes

147m på Metro är det bra? lyckades även med dubbel headshot med en kula, sådana stunder som får en att le lite extra

Av woofes

woofes

Av woofes

Det här är första gången sen jag slutade spela för 10årsen som suget börjar komma tillbaka igen Äntligen verkar grafiken bli den man hoppades nivån skulle ligga på för kanske 5år sedan.

/A

Av woofes

Håller med Zotamedu, Scandinavian Photo kan rekommenderas! De har det mesta, är kunniga och till ett bra pris.

/A

Av woofes

Kan rekommendera Motorola Defy
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=760260

Av woofes

Japp helt normalt. Reläer som kopplar om signalerna bara

/A