Inlägg

Inlägg som Kiane har skrivit i forumet
Av Kiane

Du kanske har någon latent superkraft som du bara behöver lära dig att kontrollera?

Av Kiane

@officialybf: du sätter [.code] [/.code] runt koden.. fast utan punkterna.. exmpelvis:

[.code]
Din kod här {}
[/.code]

Av Kiane
Skrivet av officialybf:

@niro: Justja, jag använde mig av början på en annan uppgift som låter användaren mata in tal och sedan avsluta med en bokstav.

public static void main(String[] args)
{
Scanner scan = new Scanner( System.in );
int[] a = new int[11];
int antal = 0;
System.out.println("Ange tal: ");
while (scan.hasNextInt())
{
a[antal++] = scan.nextInt();
}
}
}

Använd code-taggar när du lägger upp kod så blir det mer lättläst. T.ex:

public static void main(String[] args) { Scanner scan = new Scanner( System.in ); int[] a = new int[11]; int antal = 0; System.out.println("Ange tal: "); while (scan.hasNextInt()) { a[antal++] = scan.nextInt(); } } }

Av Kiane

Beror i slutänden vad du vill jobba med. Är det mjukvaruutveckling eller projektledning av sådant så är det nästan ett krav att du kan grunderna i programmering i alla fall så du vet vad det handlar om. Det är ändå inte i närheten av lika mycket programmering som om du går t.ex. civilingenjör data. Jag pluggade själv systemvetenskap vid LTU men tyckte då att det var för lite programmering. Det är ju dock mer än 10 år sedan

Av Kiane

Jag har gjort som många andra i den här tråden, köpte en lång bänkskiva och 5st skrivbordsben. Satte en regel hela vägen i bakkant av skivan samt även ett ben bak i mitten för att stötta upp. Rymmer 4 datorer i rad på skivan. Blev riktigt bra.

Av Kiane

Fick flasha mitt BIOS två gånger med samma uppdatering för att den skulle hitta min m2 SSD. Vette tusan vad som hände. Efter första uppdateringen så var den borta, försökte med allt jag kunde komma på och beslöt mig till slut att flasha samma en gång till och vips så var den tillbaka

Av Kiane

Det blev att byta, åkte dock på att installera om allt eftersom den inte klarar av att boota från GPT-partitioner.. Imorgon blir det att försöka överklocka. Några tips?

Det är en i7 960 med ett Asus P6X58D-E

Av Kiane

Athlon X4 750k vs i7-960

Jag har en Athlon X4 750k hemma som min son använder. Har kanske möjlighet att köpa en i7 960 till en låg summa som jag funderar på att uppgradera med. Jag har suttit och jämfört de två och i7-960 är ju en äldre CPU men tycks vara en stor förbättring i multitrådning. Kan man förvänta sig bättre resultat även i spel med i7an eller ska jag behålla AMD?

Av Kiane

Dota 2

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Hade ett liknande problem med Fifa, hjälpte inte ens att installera om Origin. Det var någon overlay som strulade. Kolla om det går att stänga av Origins in game overlay någonstans i inställningarna.

Edit: Origin i spelet heter det tydligen på svenska.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Ju större desto bättre!

Av Kiane

Blir ju sällan dyrare i alla fall. Funderar du på att köpa nytt så hade i alla fall jag väntat en liten stund för att se, det är ju inte så länge kvar till Black Friday trots allt. Har du tur så kan du fynda något, i värsta fall betalar du lika mycket som du hade gjort om du köpt det idag.

Av Kiane

Jag hade anmält i vilket fall som helst, finns ingen anledning till att inte anmäla.

Av Kiane
Skrivet av fieskmask:

Vad tror ni om däck? Dubbat eller odubbat? Har lite problem med det, alltid haft dubbat men sugen att testa odubbat

Beror helt på vad du ska göra. Som norrbottning som drar snöskotrar på släp till fjällen så funkar det inte med dubbfritt Hade jag bott söderut så hade jag nog satsat på dubbfritt dock.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

14000 mil är ju ingenting på en välskött bil. Har haft bilar som gått över 30 000 mil utan större problem. Det är ju klart att delar slits och får bytas ut när den blir äldre men det har inte var några stora saker.

Av Kiane

Disturbed med Sound of Silence

Av Kiane

En Packard Bell med något skumt ui, typ ett vardagsrum med bokhyllor som alla applikationer låg i? 486 66mhz, 4MB RAM (uppgraderade till 8 och jösses vilken skillnad det blev). Kommer ej ihåg hur stor hårddisk det var men har för mig att det var runt 300MB. Uppgraderade senare till en Pentium 200MMX

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

På min bil så hade skyddet (bromssköld?) bakom bromsskivan råkat hamna för nära bromsskivan så när jag svängde så fick de kontakt. Det lät ruskigt illa, metall mot metall. Gissar att det hände när jag bytte till sommardäck, att jag då råkade trycka till skölden eller nått. Bockade ut den lite med en skruvmejsel där det var för nära och sen var det bra

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kiane

Sjukt jobbig situation. Hoppas att det löser sig!

Av Kiane

Jag kör med loopia och är nöjd.