Inlägg

Inlägg som Kiane har skrivit i forumet
Av Kiane
Skrivet av Liv&helvete:

http://img337.imageshack.us/img337/8526/andrastartsidaie.jpg

Hur sjutton ändrar man nu startsidan i Internet Explorer 7 igen ( jag tror att det är version 7 jag har ) ? Är nu så insnöad med Chrome så jag har totalt glömt bort hur man gjorde för att ändra en sån simpel sak som att byta startsida i Internet Explorer. :/

Avinstallera ask toolbar med (genom lägg till/ta bort program) den skiten har ställt till det ordentligt för mig tidigare.

Av Kiane

Här har du en massa latinska ord på C, kanske något som passar eller iaf ger lite inspiration?
http://www.latinwordlist.com/latin-words/latin-words-that-sta...

Av Kiane
Skrivet av thexps:

Var ser man hur mycket damage vapnet gör?
Jag har fastnat för m...? Iar

Skickades från m.sweclockers.com

http://symthic.com/?s=bf3&sb=dmgchart

Kolla även in http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/n97zx/bf3_weapo... (rätt bra guide till olika klassers vapen)

Av Kiane

PKP stabiliseras dock rätt snabbt om du står och skjuter länge

Av Kiane

Du kom ihåg att rengöra och sedan applicera kylpasta när du bytte kylare va? Så att inte felet är att den helt enkelt blir överhettad och klockar ned?

Av Kiane

Mitt val föll på Nikon för att jag tyckte att byggkvaliten kändes bättre än Canons motsvarighet och det faktum att jag tyckte att greppet på Nikon var bättre. När det kommer till funktionalitet, bildkvalite och tillbehör så är det nog rätt lika, ta den som känns bäst bara. En annan sak som påverkade mitt val till Nikon var att jag hade fler vänner som körde på Nikon vilket gjorde det lättare att låna objektiv och dylikt mellan varandra.

Av Kiane
Skrivet av lagu2653:

JSP säger en kompis

Någon Java container (Servlets/JSP, JSF, EJB eller Spring) kör de med största sannolikhet (eller snarare en kombination av..).

Av Kiane
Skrivet av Rådström:

Det går ändå att se, t.ex. http://shoppingronden.se/butik?id=46

Där har ni ju GETat vilket jag antar inte ser likadant ut i ASP?

Sådana URL-er (om det är det du menar med GET) finns inom ASP, Java och andra teknologier med.

Av Kiane

De skulle mycket väl kunna använda JavaEE, Spring eller andra Java-containrar eller andra liknande teknologier också. Jag tror inte att PHP är särskilt vanligt i dessa branscher..

Av Kiane

Hur är det nu då?

Om jag köper ett ASUS P5B-Deluxe samt två st Sapphire X1950XT, kan jag då köra crossfire med dessa? Eller bör jag köpa ett kort med 975X-chipset, exempelvis P5W DH Deluxe?

Eller har ni något annat moderkort att rekommendera?