Inlägg

Inlägg som rewt har skrivit i forumet
Av rewt

@TMG: Tack så mycket för informationen. Gjorde exakt som du beskrev men kortet är inte supertungt så jag gav förslaget för upp till ett kilo till köparen. Skulle det väga mer sen så får jag väl stå för mellanskillnaden.

Av rewt

@Cholden: Då kör vi på det! Jag är lite osäker på vad nästa steg är i försäljningsprocessen. Jag kikar runt lite gällande det.

Tack till er andra som har budat!

Mvh Marcus

Av rewt

Jag har ett Asus GTX 970 Black. MEN! Ett missteg med en hdmi-switch och skickande av signalen åt fel håll (Jepp, det är tydligen möjligt) gjorde att hdmiporten på kortet inte fungerar längre. Jag har använt det med dvi vilket har fungerat bra (har inte testat dp). Om du fortfarande är intresserad skulle jag kunna släppa det för säg... 600:- + frakt? Skulle tro att kortet väger närmare 2kg.

Av rewt

EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB

Hej!

Jag har ett EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB (06G-P4-6163-KR) liggandes och tänkte kolla om det finns något intresse.

Använt ett kort tag men har sedan uppgraderat.

Ingen kartong eller kablar ingår.

Prisförslag: 1400:- + frakt. Bud mottages

Läs hela annonsen här

Av rewt

Jag har också en, om någon av de andra inte skulle falla dig i smaken. :). Tror jag har kodi installerad på ett sdkort till den också.

Av rewt
Skrivet av zyberzero:

Har eventuellt en x220 som står och dammar. Jag ska upp till Tjockhult i mellandagarna och hälsa på tjejens föräldrar, så kan du vänta tills dess så ska jag kika.

Btw, kort notering om tangentborden: Lenovo måste vart fulla när de släppte X230 och X240 - tangentbordet är kasst och pekplattan värdelös. på min T450s har de kommit tillrätta med allt; det är inte det klassiska Thinkpadtangentbordet men ack vad behagligt det är.

Hör gärna av dig till mig via PM när det drar ihop sig!

Jag håller verkligen med. Maken till hjärnsläpp har sällan skådats. Det nya chiclettangentbordet är en dealbreaker för mig på så många sätt att jag inte vet var jag skulle börja.

Av rewt
Skrivet av Hymer:

Jag har en X1 Carbon Gen 3 i5 5200u, 8gbram 256ssd 2års på platsen garanti kvar. Men den vill jag har mer än 3k för men är du intresserad så dra ett bud, Den har det klassiska tangentbordet.

Annars har du ju refurbs med garanti.
http://www.misco.se/product/product.aspx?P_ItemId=11219851&Se...

Båda de ligger lite över min budget, men tack så mycket för förslagen!

Av rewt
Skrivet av DeeJay1:

Jag har visserligen en polare i Upplands Väsby så jag har ju anledning att åka dit och hälsa på honom i samma veva, vet bara inte riktigt när jag skulle kunna ha tid med det Får se om tillfället dyker upp inom kort!

Om du får tillfälle, skicka gärna iväg ett PM till mig när du vet mer så kan vi ta det från det!

Av rewt
Skrivet av DeeJay1:

Jag har en x220 (4290-2wg), med i5-2540M, 8GB och IPS-panel.
Jag bor dock i Gävle

Det är ju en bit bort det. Jag har tyvärr inte någon möjlighet att åka dit, annars lät den ju spännande! Jag vill inte gärna köpa grisen i säcken eftersom jag har blivit bränd på det förut, så innan ett köp vill jag känna på varan,

Av rewt
Skrivet av Neonodia:

Jag kommer att ha användning av mSata som saknas på x201. Jag har tidigare kikat på x201, men beslutade sen att x220 är den som gäller.

Av rewt

Önskas köpa: Lenovo Thinkpad x220

Hej hej,

Önskar köpa en Lenovo Thinkpad x220 i bra skick. Kan betala upp till 2000:- för en modell med minst Core i5 2520, 4-8GB ram, och TN-panel. Har den IPS-panel och/eller Core i7 är jag beredd att betala upp till 3000:-, kommentar eller PM så kan vi nog komma överrens om något. Jag bor i Stockholmsområdet, och det vore bra om du också gör det så att jag får chansen att klämma lite snabbt på den vid köp. Hårddisk/SSD inte nödvändig eftersom jag redan har en, så den befintliga kan skruvas ur efter att jag klämt lite :).

OBS! x230 och nyare är inte intressanta, då de saknar det klassiska tangentbordet.

Mvh Marcus

Läs hela annonsen här

Av rewt

För mig räcker det om Zen Pinball THD kommer till Ouya. Nog för att jag redan har det och Marvel Pinball på ps3'an men skulle köpa dom en gång till utan att blinka.

Av rewt

Gäsp, förmodligen mer shooter-on-rails. Jag tycker tvåan var rätt dåligt jämfört med första & Warhead. Jag har inget behov av ett spel som talar om för mig hur jag ska spela det.

Av rewt
Av rewt

När bluetoothdrivrutinen har startats dyker det upp en bluetoothikon i aktivitetsfältet. Högerklicka på den och välj 'Open Settings' eller motsvarande. Första alternativet i första fliken måste vara aktiverad för att datorn och telefonen ska hitta varandra. När du har parat dom kan du stänga av det igen.

Fungerade fint med mitt moderkort (samma som ditt) och Samsung Galaxy S.

Av rewt

Om du inte har installerat Intel's grafikdrivrutin så skulle du kunna göra det och sen testa den inbyggda HDMI'n igen.

Av rewt

Märklig timing på den här artikeln. Borde den inte vara mer relevant om några veckor när Keppler släpps?

Ser gärna en uppdaterad lista i början/mitten av April.

Av rewt

På mitt Striker II Formula fanns det nåt som heter gtl_ref i bios. För att kunna klocka högre än ~3.2GHz var jag tvungen att bumpa det värdet lite. Om jag inte gjorde det var det som att springa in i en vägg. Har för mig att nordbryggan ökade i temp några grader när jag ökade gtl_ref.

http://www.thetechrepository.com/showthread.php?t=94

Av rewt

Källa för de siffrorna?

Av rewt

Pyttsan. Flowers of Flesh and Blood ligger ju bra till. Human Centipede är rena bompa i jämförelse.