Inlägg

Inlägg som Langos har skrivit i forumet
Av Langos

@dblade: De är väldigt låg rekyl i BFV jämfört med PUBG, på så vis är det enklare att landa tillräckligt många skott för att döda någon. Själv hoppas jag att det finns body armor i BFV:F så man tål lite mer, jag vill helst inte har eldstrider som är över på 2 sekunder.

@psychology: Jag tror inte man kommer låsa upp fordonen i Firestorm utan att de antingen spawnar på kartan eller att man kan kalla in dem som en drop när man tagit en kontrollpunkt eller liknande. Annars blir detta inget bra spelläge...

Av Langos

Jag fick ta och gå tillbaka till 375.70-versionen för .86 och .95 kapade min fps i BF1 med typ 40 - 50 %. Hotfixen hjälpte inte ett dugg.

Av Langos
Skrivet av Rappe Rodent:

Det beror väl lite på vad du själv tycker. Jag och flera av mina vänner som spelade CoD 4 och 6 men tröttnade efter det ska köpa Ghost för att prova det igen. BF är i våra ögon en död serie som bara kommer fungera som EA's penga mjölkare där de kan få ut så mycket pengar som möjligt utan att ändra något, bara släppa massa DLC's och premium.

Det är mycket möjligt att det kommer att bli så men kan du verkligen påstå att CoD varit något annat än en trött iteration av förgående version av spelet de senaste 5 åren?

Av Langos

Testa att installera en äldre drivrutin, det är inte ovanligt att problem uppstår när man byter drivrutin till en senare version när man har förra generationens grafikkort. Jag hade också problem efter att jag formaterade min dator och körde in senaste Geforce-drivrutinerna till mitt något gamla Asus GF570, allt löste sig dock när jag tog en 1 år gammal drivrutin istället för senaste versionen.

Edit; här finns legacy drivers, undvik betorna http://www.geforce.com/drivers/beta-legacy

Av Langos
Skrivet av TheFuq:

När ska ni sluta gnälla om priset när de gäller MEKANISKA BRYTARE? Detta är inte GUMMISKRÄP. Ett Mekaniskt tangentbord ska väga och kännas att det är kvalité. Att Steelseries har sitt tangentbord för 700(?) kr med mekaniska brytare är för dom har snålat in på ALLT. Där är inte ens Backlight.

Ska man ha ett bra Mekaniskt tangentbord, så är det 1000-1500 man får lägga ut, så är det bara.

Skrivet av Brasse:

Som lite kuriosa så bad jag min kollega (elektronikinköpare) kolla upp vad bruna MX-brytare kostar. Vi kom fram till att de ligger runt $0.50, med vettiga rabatter så kanske man kommer ner till $0.40

Det senare låter rimligt, de som tror att priset på tangentbordet har något med tillverkningskostnaden att göra är tämligen blåögda. De tar precis så mycket betalt som folk kan tänka sig att betala, gärna lite mer. Jag säger inte att företag inte ska får tjänar pengar men att blint acceptera ett pris på ett tangentbord på 1000 - 1500 kr bara för att det har mekaniska brytare är inte så listigt.

Kom det inte en uppdaterad version av Corsair Vengeance K60 med svarteloxerad aluminium för ett tag sedan och mekaniska brytare på all tangenter? Jag kan inte hitta den recensionen, kan någon länka mig?

Av Langos

Inget microSD kort? 16 GB räcker inte så det blir inget köp för min del. Synd för den verkar väldigt trevlig i övrigt. Vad är poängen med att INTE har stöd för SD-kort egentligen?

Av Langos

I ryssland och kina kan jag tänka mig att det stämmer men de står ju inte för hela marknaden. Jag tror inte att den siffran stämmer för PC-marknaden som helhet, på sin höjd på väl valda delar av marknaden. Om 90 % piratkopierade skulle det de facto vara omöjligt att tjäna pengar på PC-spel och så är ju som bekant inte fallet...

Av Langos

Ohhh, precis vad jag vill ha! Den lär kosta dock...

Av Langos

Logitechs och Antechs support är legendarisk! Jag har bytt kabel på en MX320, det kan inte vara så stor skillnad att byta på en G500, man måste bara orka löda och ha tålamod med scrollhjulet när man monterar ihop den igen. Hoppas det går bra!

Av Langos
Skrivet av Megacrash:

Klart det är en tävling....om att ha bäst gear, sen får du ju fördelar i pvp oxå.

Skulle vilja påstå att Diablo är mer multiplayer spel än singleplayer spel...

Det är ju så inte ett MP spel främst, det är ett single player spel som är precis likadant när du spelar det själv som när du spelar det med 3 vänner i coop. Det finns ju inte ens ett tävlingsmoment vid release, bara coop.

Av Langos
Skrivet av mrfisse:

Vadå, brukar du förolämpa andra människor på tu man hand eller? Låter väldigt respektlöst?

Det behövs inget frågetecken efter den andra meningen, det ÄR respektlöst att förolämpa andra människor, iallafall om det görs som du säger på tu man hand. Nej, jag förolämpar inte folk jag inte känner och i ärlighetens namn förolämpar jag sällan vänner heller även om vi har en jargong som anspelar på förolämpningar hela tiden. Min poäng var att jag borde får förolämpa vem som helst, det är i min mening en mänsklig rättighet. Sedan bör det helt klart finnas lagar mot trakasserier, förföljning, hets mot folkgrupp etc men som den lagtexten var utformad lämnar den otroligt stora utrymmen för tolkningar och lagar som skrivs på det viset riskerar alltid att användas till lite vad fan som helst. Det står t.ex att de skall förbjuda sovrdommar, kan man verkligen påstå att man har yttrandefrihet när man lagstiftar bort specifika ord? Nästa stop; tankebrott.

Av Langos

Alla ni som uppskattar detta lagföslag, jag uppmanar er att flytta till Arizona och ansluta er till resten av de lättförolämpade styggelserna till människor då jag tycker att ni alla är fornikatörer av matriarker.

Det där skulle jag antagligen inte få skriva i Arizona för det kan förolämpa någon, så vad fan då? Jag lever för att förolämpa folk, jag förolämpar mina vänner på daglig basis, det är så vi umgås. Om någon tar illa upp är det fan deras problem.

Av Langos

Ja, varannan windowsversion ska ju suga om MS ska vara sig själva trogna. Me, Xp, Vista, Windows 7, Windows 8.... ett mönster uppenbarar sig.

Av Langos
Skrivet av CENSTRM:

Du har missat något. Tillverkningskostnaden har ingen relation till det höga priset. Du verkar tro att det här är vad som krävs för att priset inte ska vara högre och att för att det här ska förändras så måste priserna bli högre. Så är det inte alls.
Apple gör en helt sinnesjuk vinst. De skulle kunna fixa förhållandena på foxconn, sänka priset på plattorna med en tusenlapp och fortfarande göra en sinnesjuk vinst. Det är bara girighet.

^This. Apple, tillverkare av datorer och leksaker för 30-åriga män med för mycket pengar är ett världens största och mest lönsamma företag. De sätter vinstrekord år efter år men kan inte ställa krav på sina underleverantörer så de betalar sina anställda en human lön. De skulle kunna höja timmlönen för de arbetarna 10-faldigt utan att det skulle märkas nämnvärt på Apples vinst. Girigare företag måste man nog gå till oljeindustrin för att hitta. Svinigt.

Av Langos
Skrivet av walp:

Back in 1988:
"Lycka till med att köpa "cd-brännaren", nyheten handlar om att deras produktion kommer troligen ske med maskinen, inte att dom ska sälja det."

1996: Köper min första cd-brännare, 2x HP-CD-r (+ SCSI-kort)

...

2020: Folk printar kommersiella kraffsvideor på OLED-papper och livnär sig på att skärma sina fasader med reklam...

Det låter inget vidare, min fasad ska se ut så här, http://1.bp.blogspot.com/_m7mXHyoZt5U/SNYm6tD6lZI/AAAAAAAACVk...

Alla royalties till Banksy såklart...

Av Langos

Att bara platta till heat pipesen för att får större kontaktyta mot flänsarna är inte en bra idé. Man kan ju hoppas att de har dimensionerat de platta "rören" ordentligt så att gas/ånga som strömar mot flänsarna inte drar med sig vätskan som ska rinna ned åt mot processorn. Det finns en poäng med att ha runda, ihåliga rör till heat pipes nämligen...

Av Langos
Skrivet av Mental:

På sikt kommer utslagningen leda till ett sämre utbud med högre priser, kanske inte direkt den utveckling jag önskar mig.

Äntligen någon som tänker lite längre än till att reklamerna är irriterande (vilket de förvisso är). SIBA är dessutom den enda stora svenska aktören kvar på marknaden, ett familjeägt bolag som betalar skatt i Sverige, jag fattar att det inte är värt så mycket för de flesta konsumenter men det vore ändå lite synd om tyska och brittiska företag skulle få härja fritt, sätta vilka priser de vill och konkurrera ut alla små uppstickare eftersom de har massiv finansiell backning från utländska ägare. Själv har jag aldrig varit så förtjust i de stora kedjorna men om jag fick välja en som skulle konka skulle jag välja Elgiganten.

Av Langos

Bra att man tar sig tid att svara och man lyckas ju ändå motivera varför man valt denna (otroligt uttjatade) inriktning på inslaget. Ett tipps till SVT, om ni vill föra en seriös diskussion kring ämnet kanske ni ska intervjua personer som gått ut grundskolan för ett vuxnare perspektiv. En annan sak som irriterat mig otroligt sedan inslaget om BF3 i SVT är att man ingenstans nämnde DICE vid namn, varför gör man inte det? I ett inslag om Volvo pratar man ju inte direkt om "en svensk biltillverkares försäljning på den Kinesiska marknaden ökar kraftigt". DICE är något vi borde vara stolta över, inte något att kritisera eller dölja.

Av Langos
Skrivet av KKay:

Awesome!

Edit: Vad kommer servern kosta per månad?

Det borde kosta ungefär 4260 kr för ett halvår (64 spelare) debranded. Priserna ligger på http://gs.rocketblast.com/rent/info/16

Av Langos

Alla verkar glömma att förstörelsen var nedskruvad i Betan och att de FPS man fick i betan inte nödvändigtvis är samma FPS man får i spelet.