Inlägg

Inlägg som MrPasty har skrivit i forumet
Av MrPasty

för mig funkar det inte heller. jag har patchat med UXTheme och lagt filerna i C:\WINDOWS\Resources\Themes. när jag dubbelklickar på en av temafilerna ja laddat ner, kommer temafliken upp med rätt tema, men när jag bläddrar till utseendefliken är det tomt under "Fönster och knappar". vad har jag gjort fel?

Av MrPasty

Ordentligt strul i µTorrent!

Hej. Nu börjar jag bli riktigt trött på mitt µTorrent efter att det har strulat ett par dagar utan att bli bättre. Härom dagen började programmet krasha och säga något i stil med "The memory could not be "Written"". Detta händer efter att programmet har varit igång en liten stund och jag kan inte komma på någon inställning jag har ändrat för att förtjäna detta. Har försökt installera om µTorrent, men det verkar inte vilja försvinna helt när jag avinstallerar. Vad ska jag göra? Orka formatera...

>Uppdatering: Så här står det:
utorrent.exe - Programfel

Instruktionen på "0x678950ff" refererade till minnet på "0x678cf000". Det gick inte att utföra en minnesåtgärd. Följande fel returnerades: The memory could not be "written".

Klicka på OK om du vill avsluta programmet.
Klicka på Avbryt om du vill felsöka programmet.

När man klickar på ok, avslutas programmet och om man klickar på avbryt, avslutas programmet! HJÄLP!

Av MrPasty

funkar me IEtab i firefoc, men annars funkar det inte (firefox 2.0). har upplevt samma sak tidigare när jag försöker öppna vissa .wmv-filer (t.ex. på kontraband.com) direkt från adressfältet. blir bara en sjujäkla massa text som slöar ner datorn istället för att ladda ner filmfilen...

Av MrPasty

Jag har själv en hempc och har faktiskt aldrig haft något annat. Jag har en FSC och deras support är bra för det mesta och dessutom gratis... min erfarenhet av både min och andras hempc-datorer är dock, som många andra sagt tidigare i tråden, värmen. Deras standardchassin är helt värdelösa på att hålla kallt. För bara ett par veckor sedan fick jag en ny värstingdator från FSC. Så här gjorde jag:
1. Lägger filerna från gamla datorn på en extern hårddisk
2. Formaterar nya datorn för att bli av med förinstallerade program som jag inte vill ha. En liten partition för system och program, så blir det lättare när det är dags för "halvårsformatering"
3. Flyttar över alla gamla filer från hårddisken till nya datorn, så jag ser att datorn funkar ordentligt.
4. Flyttar över allt till mitt eget chassi med en sjujäkla massa fläktar.
5. Ställer standardchassit på vinden, ifall jag skulle behöva service.
6. Njuter av en billig och kall hempc!

Av MrPasty

Bild kanske? Lättare å fatta då...

Av MrPasty

Termometersensorer

Tjenare. Ida kom min nya burk (hempc ) å imorrn börjar flytten till "mitt" chassi. Va ja e nyfiken på e om d finns några speciella platser för termometersensorerna på X1900XT å isf var. Moderkortet har ja inte hunnit kolla va d e för modell än men å andra sidan e d lättare å veta var denna plats bör finnas. Tänkte oxå att alla som använder termometrar själva kanske kan skriva här var ni sätter dom på era komponenter, så man får en liten "guide" till sensorplacering?

Av MrPasty

Förut startade jag datorn genom att skriva mitt namn på tangentbordet, men när ja bytte till USB-tgb slutade d funka. Antar att man måste ha PS/2-tgb för å kunna använda såna funktioner? Eller e d dags å skaffa nytt moderkort? Hur startar ni me fjärr? Kopplat ngt till moderkortet lr kan man använda t.ex. Creative-fjärren?

Av MrPasty

Ja kör oxå me silikonspray på min S&S. Glider som satan. Va dock längesen ja gjorde d sist så ja har glömt hur man ska göra. Hur gör ni? Ska man spraya den å sen bara låta den torka i luften i evighet amen lr ska man torka av överflödig fukt me papper/handduk?

Av MrPasty

Aerocool AeroEngine II med utbytta fläktar till 3-pin å 2x120mm i fönstret (tog sin lilla tid å få ny 140mm-fläkt till framsidan )

Av MrPasty

kan du länka en bild lr förklara lite tydligare? antar att man ska undvika att den har kontakt me själva cpu-kärnan eftersom den leder ström? e ja helt ute å cyklar lr?

Av MrPasty

Tjenare. Sitter och försöker installera Ubuntu på min polares dator. Sätter i skivan, startar upp å väljer "Starta/Installera Ubuntu". Installationen går igång men efter ett tag stannar den på "Loading hardware drivers" eller något liknande. Har kört "skivtestet" och det hittar inga fel. Vad är felet?

Av MrPasty

ja men membranet har en omkrets på ca. 90cm så en ljusslinga på 150cm skulle gå runt ca 1,666 varv, så belysningen blir ojämn...

Av MrPasty

Själv funderar ja på å sätta in ett gäng LEDs framför membranet på subwoofern. Skulle se grymt ut. Tror ni d e svårt å koppla in såna här: http://lysdiod.com/product_info.php?cPath=41&products_id=65
på en USB-kabel som ja sätter in i datorn å isf; var kan man införskaffa nämnd kabel?